СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 458
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
И аз да се включа… Отдавна се каня!
Да, отслабва се, но на каква цена…. Историята е дълга, но накратко - Голяма част от продуктите, които се изпращат са менте и нямат ефекта на оригиналния продукт. Капсулите са смесени, така че за да установите измамата, която аз установих - трябва да отваряте всяка каспула преди да я изпиете…
И със сигурност мога да твърдя, че става дума за целенасочена измама, а не за случайна грешка. Постарах се да информирам г-жа Роксандра Памукова - дъщерята на д-р памуков, която движи "бизнеса"… Ще ви спестя дългите разговори и кореспонденция с нея, които не доведоха до никъде, освен, че спря да ми вдига телефона - СЛЕД КАТО ПРЕДИ ТОВА МИ ПРЕДЛОЖИ ДА МЕ ''КОМПЕНСИРА'' И АЗ ОТКАЗАХ…
Освен това - никой не ви казва колко време може да се приема и дали не води до странични ефекти - няколко от моите близки получиха нарушаване на бактериалната среда в червата, което при едни доведе до упорита кандидоза - гъбички, при една до хемороиди и сега се опитват да "спасят" положението с хранене, пробиотици и още куп неща…
Бъдете внимателни с тези таблетки, казвам го от личен опит!

# 226
 Потресена съм! А как се разбира кои са истинските капсули? И в една опаковка има различни капсули ли? Или в различните партиди са различни ? А откъде се закупува продукт, за който да сме сигурни , че е оригинален?

# 227
Като отвориш, какво трябва да видиш? На мене също ми стана странно защо да не ги продават по аптеките. И документ не издават. Пише промоции за 5 опаковки. Трънки. Плачат май за нещо друго.

# 228
Аз съм го спряла, защото в момента нямам нужда от него. Но с радост ще следя отзивите. За мен това е най-работещият продукт и преди съм го казвала.

За мен беше много ефективен също миналата година, когато влязох във форма за лятото и до сега го бях спряла. Сега съм качила много малко 1-2 килограма, но мисля да го започвам пак преди морето.

Миличка, както писах аз бях доволна миналата година, когато влязох във форма за морето. Миналата седмица закупих Слим Пам с още една приятелка от Ремедиум и започнах да го пия отново. Купувала съм го и от аптеки Марешки. Не виждам разлика в качеството между опаковките и видях, че предприятието, което е производител Аркадия Херба е българо-германска фирма известна с качествените си продукти, които са много. Те произвеждат и добавките на Петър Димков, които пия за гастрита Фито Гастротон, както и Имунобор, от който също бях доволна.  Засега прочистващият ефект на Слим Пам е силен, както беше миналата година.  Ще пиша за резултатите.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 04:07 от Аmelie

# 229
Аз съм го спряла, защото в момента нямам нужда от него. Но с радост ще следя отзивите. За мен това е най-работещият продукт и преди съм го казвала.

За мен беше много ефективен също миналата година, когато влязох във форма за лятото и до сега го бях спряла. Сега съм качила много малко 1-2 килограма, но мисля да го започвам пак преди морето.

Миличка, както писах аз бях доволна миналата година, когато влязох във форма за морето. Миналата седмица закупих Слим Пам с още една приятелка от Ремедиум и започнах да го пия отново. Купувала съм го и от аптеки Марешки. Не виждам разлика в качеството между опаковките и видях, че предприятието, което е производител Аркадия Херба е българо-германска фирма известна с качествените си продукти, които са много. Те произвеждат и добавките на Петър Димков, които пия за гастрита Фито Гастротон, както и Имунобор, от който също бях доволна.  Засега прочистващият ефект на Слим Пам е силен, както беше миналата година.  Ще пиша за резултатите.
Вие пишете  за белия слим пам, ние коментираме синия, който не се продава по аптеките.
Само за информация - хранителните добавки в България не подлежат на контрол, те са на уведомителен режим.
http://vbox7.com/play:fe6bd0c5

# 230
Потресена съм! А как се разбира кои са истинските капсули? И в една опаковка има различни капсули ли? Или в различните партиди са различни ? А откъде се закупува продукт, за който да сме сигурни , че е оригинален?
И аз бях потресена… и какво от това…:)
Така наречените "оригинални" капсули са със съдържание - тъмно зелено, плътно, сбито, изглежда леко влажно. Другите капсули "менте" са вътре с пълнеж подобен на слама - ситно смляна, жълта, суха.
В някои опаковки капсулите са смесени - има и от едните и от другите. Така трудно може да се усетите, защото един ден има ефект (посрещате го в тоалета….), а на другия няма… и си казвате: "Ами сигурно повечко хапнах… затова не ми действа веднага…" И така… действието е при "уцелване" на капсулата с правилно съдържание…. Когато сте достатъчно "зарибени"… започват да ви изпращат изцяло фалшиви капсули… Тогава решавате, че просто сте вече "пречистени" и затова не действат:)
Измамата установи една моя близка, която не може да преглъща капсулите и затова ги отваря и пие съдържанието. След приема на поредната капсула й направило впечатление, че нито съдържанието, нито вкуса е същият….
И така … започна се едно звънене на телефони, едни е-мейли…. с Памукова и със нейната съизмамничка - Ваня Матеева. И става дума точно за синята опаковка - Слим Пам класик….  bowuu

# 231
Не знам за вас,но аз съм много доволна от слим пам клиника,пия ги от една година и половина и съм свалила 17 кг.А съм опитала какво ли не.Много мои познати покрай мен, и те ги пият, и досега не сме имали никакви проблеми.

# 232
Еха,страхотни резултати.Някакви диети пазиш ли?

# 233
Чак диети не,но гледам да се храня разумно.Не се лишавам от нищо,но в умерени количества.Хапвам и доста плодове и зеленчуци.

# 234
Аз го пия вече 7 мес.,но при мен проблема е не толкова в кг.колкото в това,че имам лениви черва,колит съпроводен с тежък запек,подуване,болки абе неприятна история.Когато започнах да ги пия, по съвет на Д-р Памукова първия месец пих от чая на проф.Памуков Гастро пам,който е за такива стомашно чревни проблеми.Чак втория месец включихме и капсулите слим пак пак с чая Гастро.И от тогава се чувствам мн. добре,и стомаха ми се нормализира.

# 235
А колко кг. си свалила?

# 236
Не са много- 3 кг.,но за мен това не е най-важното.Ходя редовно до WC.И две мои колежки покрай мен започнаха да ги пият вече 3 мес., свалили са 3-4 кг.Доволни са.

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 13:58 от mariam1975

# 237
Не са много- 3 кг.,но за мен това не е най-важното.Ходя редовно до WC.И две мои колежки покрай мен започнаха да ги пият вече 3 мес., свалили са 3-4 кг.Доволни са.

От кой месец започна да сваляш килограми? Твърди се, че  това ставало чак след 3-4.

# 238

От кой месец започна да сваляш килограми? Твърди се, че  това ставало чак след 3-4.
Общо взето май е така.Аз лично след 3 мес.Но при мен и прочистването не е толкова силно,ходя по 1 път на ден а това е важно да няма задръжка в червата.И при моите колежки след втория,очевидно трябва да има някакво натрупване при всеки е различно.

# 239

Общо взето май е така.Аз лично след 3 мес.Но при мен и прочистването не е толкова силно,ходя по 1 път на ден а това е важно да няма задръжка в червата.И при моите колежки след втория,очевидно трябва да има някакво натрупване при всеки е различно.
Благодаря,  bouquet
Значи има надежда.

Общи условия

Активация на акаунт