СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 624
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
 Здравейте на всички ползващи този продукт! Искам да споделя, че той наистина има ефект стига да се приема редовно и да се спазва всичко както трябва! Пих го на 2 пъти по 3 месеца, но сега искам да го спра за известно време! Отслабнах с около 7 кг, за мен е много добре! Бях купила доста опаковки от него и сега няма какво да ги правя! Някой от вас ако иска, нека ми пише на лично и ще се разберем за изгодна цена! Благодаря, лека вечер и успех!

# 211
Здравейте момичета защо тази тема позамря,днес получих моите Слим пам и от утре ги започвам хайде пишете как върви отслабването при вас????

# 212
  • София
Аз съм го спряла, защото в момента нямам нужда от него. Но с радост ще следя отзивите. За мен това е най-работещият продукт и преди съм го казвала.

# 213
Здравейте, момичета.Аз също си купих този продукт.Пих го два месеца,наистина има ефект-отслабнах 4 кг.Прословутите 4кг.,които не можех да сваля от доста време  Simple Smile Но ме оперираха в началото на месеца и за сега ги спирам.Останаха ми три опаковки двете са неотваряни,от третата липсват 2 капсули и две пакетчета чай.Продавам ги за 35 лв.

# 214
stela_to v cenata ot 35 lv. kolko opakovki vlizat

# 215
Ами в предния пост съм написала:три опаковки, като двете не са отворени, а от третата съм пила 2 капсули и две пакетчета чай.Трите общо за 35 лв.

# 216
  • от Луната
Здравейте. Имам доста кг за сваляне и съм пила доста неща. Ефект имах единствено от Линдакса, но го спрях. След прочетеното мисля да пробвам със слим пам, но все още се двоумя, тъй като по впричини освен ходене, не мога да спортувам. Стела, офертата ти още ли важи?

# 217
Здравейте,вече не.

# 218
От днес съм на 2Slim. След 10 дни като мина през първия етап ще ви пиша какви резилтати съм постигнала. Доста имам да свалям, така че....ще видим!

# 219
Здравейте, преди близо 2 месеца отказах цигарите и съм качила около 3 кг. Днес поръчах капсулите Слим Пам Клиника, тъй като приятелка на майка ми е отслабнала видимо от тях, а и са изцяло на билкова основа. Никога не съм приемала таблетки за отслабване. Ще пиша допълнително за резултата Simple Smile

# 220
  • Gorni Bogrov
Здравейте, преди близо 2 месеца отказах цигарите и съм качила около 3 кг. Днес поръчах капсулите Слим Пам Клиника, тъй като приятелка на майка ми е отслабнала видимо от тях, а и са изцяло на билкова основа. Никога не съм приемала таблетки за отслабване. Ще пиша допълнително за резултата Simple Smile
Имате ли ефект вече?

# 221
Цял месец пия от синия Слим пам, пазя диета, ходя пеша много, плюс 2 килограма. А всички са толкова доволни. Нямам обяснение.

# 222
Здравейте Simple Smile Резултатът при мен е плюс килограм и половина... Остават ми още малко таблетки от втората опаковка, но мисля да я приключа и да не ги приемам вече... Доста съм разочарована, че при мен няма ефект..

# 223
Имате ли ефект вече?

Здравейте Simple Smile Резултатът при мен е плюс килограм и половина... Остават ми още малко таблетки от втората опаковка, но мисля да я приключа и да не ги приемам вече... Доста съм разочарована, че при мен няма ефект..

# 224
Аз съм го спряла, защото в момента нямам нужда от него. Но с радост ще следя отзивите. За мен това е най-работещият продукт и преди съм го казвала.

За мен беше много ефективен също миналата година, когато влязох във форма за лятото и до сега го бях спряла. Сега съм качила много малко 1-2 килограма, но мисля да го започвам пак преди морето.

Общи условия

Активация на акаунт