СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 787
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Ето ме, не че имам с какво да се похваля, но да споделя Simple Smile Не мога да преценя дали имам напредък, мерките са ми почти същите, като май от талията съм свалила 2-3 см (от 71 на 68). В бедрата няма промяна, но все пак при моите интензивни тренировки по-скоро мускулът расте, успоредно с това мазнинката се топи и затова не може да се отчете резултат в обиколката. За мен най-важното в случая е, че бюста не страда  Flutter
Но като цяло има някакво подобрение, де. Не е очакваното и желаното, но е по-добре от нищо. При всички положения, дори и да не съм отслабнала, поне се чувствам страхотно от факта, че се освобождавам от храната доста бързо, несравнимо с положението от преди  Peace

Аmelie, как е положението при теб?

Миличка, не съм се мерила напоследък, но от 2 дни нося ботушки с ултра къса пола и изгеждам много секси. Такава комбинация не се бях осмелявала да обличам от студентските години, но сега изглежда се връщам към студентската фигурка, която беше перфектна. Изглежда, че Слим Пам извлича и излишната вода от тялото, както и мазнините. Бях получила малка пухкавост в бедрата и сега изчезна. Напоследък се успокоих  за фигурата си и започнах да ям много повече от преди - вероятно вина има и студа. Затова ще ми е интересно да видя какви са резултатите. Ще се измеря със сантиметъра като приключа сегашната опаковка и ще докладвам пак.

# 151
    Здравейте!
 Чета ви редовно и се записвам да следя и за напред вашите резултати. Ще се представя накратко. Майка съм на трима сина и след последното раждане повече не отслабнах. Започнах да купувам /добавки, продукти за отслабване/ де каквото чуя , гладувах , припадах но полза нямаше. След направени изследвания се оказа, че съм с ред автоимунни заболявания, включително и хашимото. Така до миналата година когато промених курса на живота си. Реших че е време да помисля за себе си.  Минах курс на обучение за балансирано хранене, започнах да спортувам и за около 7- 8  месеца свалих 14 кг. Но след това забих, каквото и да правя , не се получава. Затова реших да пробвам и си поръчах Слим Пам клиника и вече ми го доставиха. В понеделник ще се претегля, измеря см. и започвам да го пия. Продължавам с балансираното хранене и да тренирам в къщи когато имам време. Ще ви споделя ако имам резултати.
Пожелавам на всички вас успехи в борбата с килограмите и сантиметрите.

# 152
  • София, Лагера
Миличка, не съм се мерила напоследък, но от 2 дни нося ботушки с ултра къса пола и изгеждам много секси. Такава комбинация не се бях осмелявала да обличам от студентските години, но сега изглежда се връщам към студентската фигурка, която беше перфектна. Изглежда, че Слим Пам извлича и излишната вода от тялото, както и мазнините. Бях получила малка пухкавост в бедрата и сега изчезна. Напоследък се успокоих  за фигурата си и започнах да ям много повече от преди - вероятно вина има и студа. Затова ще ми е интересно да видя какви са резултатите. Ще се измеря със сантиметъра като приключа сегашната опаковка и ще докладвам пак.
Peace Hug Супер, много си надъхваща!  Flutter

Мама Гиги, успех ти желая! Ще си помагаме тук с ентусиазъм!  Hug

# 153
Момичета, знаете ли каква е цената на Слим Пам Клиника?
Само таблетки ли са или има и чай?

# 154
Аз си поръчах преди броени дни Слим пам клиника на цена 30 лв. 

# 155
  • София, Лагера
http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … 0%B5%D1%82%D0%B0/

Мама Гиги, това ли си поръчала ти? Има сериозна разлика в цената?

П.п. Редактирам, разбрах  ooooh! Peace
А каква е разликата в двата вида?

# 156
Момичета, знаете ли каква е цената на Слим Пам Клиника?
Само таблетки ли са или има и чай?
Слим Пам Клиника са 30 таблетки- стигат за 1 месец- 30 лв. Ако искате и чай (аз така правя)-Слим пам -10лв.    bouquet

# 157
Ноеми , не е същото. Слим пам клиника се продава само в клиниката. Аз се обадих по телефона и си го поръчах. Едно шишенце стига за един месец- 30 таблетки са и се пият по едно на ден. Те са по-силни от слим пам за жени, който се продава и по аптеките. За съжаление друго не зная. Тук има дами с по-вече опит и информация. Аз възнамерявам да си поръчам и техния продукт за щитовидната жлеза. Имахме уговорка да ми изпратят на  емейла инфо за този продукт, но още не съм получила нищо. Слим пам за жени, които се продава и в аптеките е в комбинация с чай.
Дано съм била полезна.

# 158
  • София, Лагера
Благодаря ти, мама Гиги  Hug
Аз смятам да се придържам към стандартното, с този мой 1 килограм упорит (мамичката му! Twisted Evil), белким постигна резултата за още 2 месеца. А като си представя, че и Коледа иде  ooooh! Mr. Green

# 159
Благодаря ти, мама Гиги  Hug
Аз смятам да се придържам към стандартното, с този мой 1 килограм упорит (мамичката му! Twisted Evil), белким постигна резултата за още 2 месеца. А като си представя, че и Коледа иде  ooooh! Mr. Green

Миличка, пробвай Слим Пам клиника от кабинета. Май от него виждам по-оптимален ефект с моите последни сантиметри за сваляне. И чаят с капсулите Слим Пам за жени бяха добри, ама май капсулите от кабинета са по-добри. 

# 160
Здравейте на всички, Stop
Уморих се да чета за това пусто отслабване(ако се отслабваше от четене до сега да съм се стопила..)
Преди една година точно отказах цигарите. Тогава бях 63 кг. Висока съм 170. На 37 г. В момента съм 72кг. И не се понасям. Пробвах фитнес...не ме влече..а и не ми помага. Не ям много това е най-тъпото. Пия много вода. Движа се. Ям плодове. Слатко не обичам дори.. и нищо #Cussing out Тези един два кг на горе на долу аз не ги броя. Пих липовон. Не помогна. Пих лида дори нямах и страничните и ефекти baby_neutral
Мейзитанг пробвах. Ефекта нулев. newsm78 Сега се натъкнах на вашите Слим Пам...
И търсех в нета и ми стана ясно,че май има два вида..как да намеря тези Клиник?
Благодаря ви предварително. И се надявам,че това е моето чудо Simple Smile

пс: днес ми споделиха и за някакво hidroless..за него да знае някой нещо...? newsm78

# 161
  • София, Лагера
Хидролес само отводнява, не можеш да разчиташ на него за отслабване.
Също така зависи не толкова колко, а как се храниш. Предполагам си ги знаеш тези неща, де Simple Smile

# 162
Здравейте на всички, Stop
Уморих се да чета за това пусто отслабване(ако се отслабваше от четене до сега да съм се стопила..)
Преди една година точно отказах цигарите. Тогава бях 63 кг. Висока съм 170. На 37 г. В момента съм 72кг. И не се понасям. Пробвах фитнес...не ме влече..а и не ми помага. Не ям много това е най-тъпото. Пия много вода. Движа се. Ям плодове. Слатко не обичам дори.. и нищо #Cussing out Тези един два кг на горе на долу аз не ги броя. Пих липовон. Не помогна. Пих лида дори нямах и страничните и ефекти baby_neutral
Мейзитанг пробвах. Ефекта нулев. newsm78 Сега се натъкнах на вашите Слим Пам...
И търсех в нета и ми стана ясно,че май има два вида..как да намеря тези Клиник?
Благодаря ви предварително. И се надявам,че това е моето чудо Simple Smile

пс: днес ми споделиха и за някакво hidroless..за него да знае някой нещо...? newsm78

Аз си купих Слим Пам клиника от кабинета и мисля, че ще е ОК при теб. Една приятелка, която работи в пицария свали 22 кг за 1 година със Слим Пам клиника, но каза че при нея всичко се е получило, защото е била упорита. На 2-рия месец започнала да вижда по дрехите си, че започва да се вталява.

Работното време е малко странно и ми се е сучвало да се разкарвам напразно, затова ти изпращам линк с адреса и телефона.   http://www.dr-pamukoff.com/index.php?option=com_content&view … mid=8&lang=bg

Успех и на теб!

# 163
Здравейте момичета! Simple Smile
Аз се обадих по телефона и се свързах с една дама, на която поръчах Слим Пам Клиника, цената е 30лв. за една опаковка, достатъчна за един месец.
Поръчах 2 опаковки, понеже от вас научих, че трябва да се пият поне 2 месеца.
Започнах ги миналия вторник. Нямам намерение да се меря и тегля скоро, че съм и в МЦ.
Имам да свалям много.  Crazy

П.П. Забравих да спомена, че ходенето до ВЦ-то е ужасно често! Аз по принцип нямам проблем от този характер и сега съм като линейка....

Това преминава ли с времето или все ще е така??????  #Crazy newsm78

# 164
Много благодаря за отговор и за инфото което ми даде Amelie,обадих се. Поръчах. В понеделник ще го пратят и в вторник е при мен! Hug
Взех си пак и карта за фитнес,да опитам все пак,нищо,че въщност основната побуда за тази карта е,че в фитнеса където ходя имат сауна и парна баня..пак аз "въобще "не обичам.. Blush
Все пак да лежим, да плюскаме и да очакваме вълшебства..някак ми се струва несериозно.
Знам,че тук не му е мястото,ама все пак да ви попитам,там в фитнеса имат и антицелулитни масажи..ръчни и с вендузи. Някой пробвал ли ги е?
Благодаря ви пак! Като почна да пия Слим Пам Клиника ще ви държа в течение с резултатите;-))

Общи условия

Активация на акаунт