Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 26 008
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Ми не, няма как да гледам, подготвям нови писма до медиите, ако можете да казвате като гледате нещо какво се случва, ще ви бъда благодарна.

# 136
Ситуацията продължавала да е ла*няно патова  Rolling Eyes Радо не е потвърдил все още, отборът е без треньор и без съгласието на ключови играчи все още, федерацията е със старото си ръководство все още  Twisted Evil
-от новините по Нова

Толкоз е простичко, бе - 'Няма данчУ, няма проблем'  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 20:03 от Peregrin

# 137
Да, ама Данчо не ще да подава оставка - http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2733262.

Ще се опитам и аз довечера да спретна едно писмо до медиите  Mr. Green.

# 138
За съжаление, в момента Данчо категорично отказва. Гледайте Канал3! Цялото предване започна и ще е за това.

# 139
Ивайло Константинов: Отговорът на Стойчев ще е положителен

"Разговарях с Радостин Стойчев около 17:30 часа и той ми каза, че до два часа ще обяви своето решение", обясни вицепрезидентът на БФВ Ивайло Константинов пред BGvolleyball.com относно очаквания отговор от националния селекционер дали остава начело на мъжкия национален отбор. "Познавам Радо много добре. Щом ми каза така, значи отговорът му ще е положителен. Пред мен не е поставял условия за оставки".

# 140
Здравейте, шепа негодници  Wink. Гледах Канал 3, чета в нета и ме обхваща (почти) пълен песимизъм за бъдещето на родния ни волейбол.

# 141
Браво, момичета.
Сума страници, нова тема и много свършена работа Hug
За съжаление, аз съм на мнението на Симпли. Основната цел трябваше да е чистка на федерацията. Този шанс, с такива глупости от тяхна страна, трябваше да се използва. Сега какво следва - Радо остава, отборът се сбира, взимаме квалификацията, отиваме в Лондон. Обаче оборът с мошеници остава. Всички са доволни, статуквото се запазва Confused Бойко и Свилен се тупат по гърдите. Най-много Сиконко да предаде щафетата на Ивконко.
Дано не се случи това - казвайте как да се включа?
На първо време се връщам, да прочета какво сте писали Laughing

# 142
А аз мисля, че не трябва да се спираме...Може би пиарите на ББ не спят и нищо чудно да се възползват от ситуацията да излезе той спасител - да принуди онези да си подадат оставките. Ще излезе герой, рейтингът му ще се вдигне...
Не знам вече кое е добре и кое не...голяма излагация стана в крайна сметка, то и думи не могат да се намерят лесно на какво прилича всичко това...

# 143
Чакайте, Радо не е казал нищо все още, а е доста по-късно от "двата часа" на Константинов. Аз все още тая надежда, че той няма да се поддаде и ще удържи фронта.

Що се отнася до Бойко Борисов, след откровените обиди от членове на Упр Съвет към хората, които пълнят залите и с подобно арогантно поведение, мисля че е редно държавата да се намеси. Тук не става дума за Радо, тук става дума за отношение, което е недопустимо! Да не говорим, че самата федерация бламира собствените си решения, това е просто... Матей е прав, светът ни се смее, аз чета чуждите форуми непрекъснато, станахме абсолютно за смях. Любчо се сдоби с никнейма "глуповат". И това са хора, които ме обиждат мен, хората, които искаме чистка? Е, откъде накъде?

# 144
Здравейте на всички. С огромно удоволствие ви изчетох. Днес цял ден се опитвам да чета на парче, но ангажиментите ме заливаха. Не успях да бъда активна колкото искам и където трябва. Радвам се, че сте писали къде какво става. Искам на първо място да кажа БРАВО Симпли, браво момчета, браво радостине. Браво и на всички пишещи тук. Надявам се да си подадат оставки смотаняците от УС. Толкова са долни и безочливи. Казаха ли нещо вече тази вечер, аз сега се прибирам и нищичко не знам. Диков какво  каза, радо остава ли?Аз продължават да популяризирам петицията и май сега ще пиша пак до медиите, но може и утре сутрин да е защото съм капнала просто.
Симпли съгласна съм това е долно просто! Лазаров е кретен. Нямам думи. казвай как да продължаваме да помагаме?

# 145
Следя сайтовете, но до момента няма нищо.
Слушах отново всичко по Канал 3. И Любо, и Лазаров показват такава наглост и безочие, че просто нямам думи.

# 146
Чакам решението на Радо. Дотогава нищо няма смисъл да правим, освен да поемем дъх, че тия два дни си изкълчих китките.  Crazy С петицията си продължаваме твърдо!

# 147
МОГА ДА КАЖА САМО ЧЕ НАГЛОСТА НА бфв няма край.Сашо Диков нееднократно подканя Любо да даде пример и да си подаде оставката, а той мрън-мрън, мрън ooooh! ooooh! ooooh!
а за другия кретен изобщо не ми се коментира.Тези хора не са добре, как може да наричаш хората пълнещи залата" малоумници" и да очакваш да ти се размине, че и адмирации на всичко отгоре, защото виждате ли АЗ съм осигурил всичко на сребърен поднос и цитирам " ако и сега/8-10.06/ не се класираме ще взема да си тегля куршума", ами действай бих казала #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 148
Аз днес не се включих активно, но за съжаление имах тъжен личен повод и за това не успях  Cry
Аз също подкрепям мнението на Симпли, за оставки. Това ми се струва най-логичното продължение на нещата. А това целим ние - не просто връщането на Радо  Peace

# 149
И аз като тинки едвам гледам от изтощение, но духом съм с момчетата и ги подкрепям. Дано има промяна, макар че дълбоко се съмнявам, в БГ всичко е възможно и вече нищо не ме учдува.

Общи условия

Активация на акаунт