Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 26 282
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Браво момчета.Цецо, матей, Теди, Тошко дори и Гоцев Mr. GreenСупер сте!
много поздрави от мен на Хром Stop Stop Stop hahaha

# 406
  • MJF
Тепърва ни чакат такива мачове с обиграването на "младите" момчета-Гоцев, Гаджанов...Това е факт. Емоционално та чак и права изгледах втората половина на четвъртия гейм. Съгласна напълно със състава с който се игра този точно мач. Полезно за всички. А най-добре е че биха.

# 407
Честита победа.  Hug Нищо не съм им правила аз, само си преглъщам сълзите. Не мога да се отърся от бъдещите събития и това е. Трая и гледам, но ми се плаче. Излизам, че съвсем скапах победната емоция.  Rolling Eyes

# 408
  • MJF
След трите мача аз макар и късно загрях , че доживях да хваля Алеексиев и то доста често  Crazy. Другия ми "обичайно заподозрян/критикуван"-Жеков  Wink , липсва но е добре че се оправя с проблемите си.
Отчитайки всички подробности извън играта съм доволна от това което видях в трите мача.

# 409
Честита победа.  Hug Нищо не съм им правила аз, само си преглъщам сълзите. Не мога да се отърся от бъдещите събития и това е. Трая и гледам, но ми се плаче. Излизам, че съвсем скапах победната емоция.  Rolling Eyes
Симпли кажи какво става, нещо ново има ли? Confused

# 410
Ми.. Нищо като за интернет. И нищо за празнуване. Засега. Но времето си тече.

# 411
Аз съм решила да ги гледам тук в Португалия..ще ми дойдат на 20км Party Но при едно условие Naughty с Радо и Матей Mr. Green

# 412
Лозева , ако трябва да изпращам оттук плакати, свирки и т.н.Разбира се , че само ако са с Радо и Матей. Блазя ти .

# 413
 Joy аз имам от онези бузините  ... а за плаката може да пратиш Wink

# 414
Добро утро. Симпли не ми звучиш добре.Съгласна съм, че времето си чете и нищо! Tired

# 415
Момичета, къде сте?

Момчетата са на лагер в нашия град, знае се и в кой хотел са точно, ако имате някакви поръчения - сега е момента  hahaha
Нека мислим позитивно.

Една лоша новина - http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=367204, аз пуснах някакви парички в касичките в зала Арена Армеец по време на олимпийските квалификации и като се сетих, че преди месец и нещо го гледах в мач, че дори се снимах с него ми стана много мъчно и ми се дорева  Sad

# 416
  • MJF
Фреш , ако са в Благоевград дай подробности горе долу къде се подвизават за да се оглеждат хора за евент. автографи. Коя зала ползват за тренировки .....

# 417
Тренират в спортната зала на Югозападния университет, а са настанени в хотел Кристо, това ми е инфото.

# 418
# 419
  • о`майна лунна нощ е
Сви ми се сърцето от тази новина - http://marica.bg/show.php?id=83333
Малкият му син до миналата година беше в една групичка в градината с моето момче. Не мога да повярвам как такива спортисти са оставени да стигнат до тук. Просто не мога  Cry

Общи условия

Активация на акаунт