ЧПВ + папилом + подсилване на имунната система

• 25 482
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
ОМ, момента пия Изопринозин и Еутирокс (за щитовидната жлеза), дали е добре с тях да ям и тези неща.....

таласъмче,не познавам лекарствата.За Еутироксa знам,че влияе на хормоните на щитовидната.Хормоните от пчелният прашец повлияват половите хормони у човека,които от своя страна могат да имат връзка със щитовидните.Така че питай за по-сигурно,този който ти е изписал лекарствата,да не стане предозиране.

# 16
Днес бях би ендокриноложката, тя ми каза, че и за двата проблема всички медни продукти прашец, прополис, мед са полезни и няма никакъв проблем да се приемат......сусамовият тахан също....

За бъзака обаче за сега ще се въздържа и няма да го пия....поне докато пия Изопринозина...за него не съм питала....

Някой познава ли свойствата на лиция (червеното плодче, кето е подобно на стафиди), известно е като плода на дълголетието, дали да продължа да го приемам....

# 17
Таласъмче, можеш да се обърнеш към този човек за повече информация:
http://gojiberry.alle.bg/

Калин се казва, за мен е твърде добре запознат с растението, отглежда го в България.
Сигурна съм, че няма да ти откаже помощ в разясненията, стига да е наясно.

# 18
момичета на мен ми изписаха  пък само цитросепт - някоя от вас пила лие ,дали има полза от него за подсилване на имунитета срещу чпв

# 19
момичета на мен ми изписаха  пък само цитросепт - някоя от вас пила лие ,дали има полза от него за подсилване на имунитета срещу чпв

Цитросепта сигурно ще ти помогне, но по принцип изписват Кориолус и Изопринозин.....
яж и всички медни продукти със сигурност помагат и със сигурност не са вредни....на мен ми се искаше и бъзака за включа, но нещо не смея за сега....

между другото питах в сайта на изопринозина за пиенето му в комбинация с прашец, прополис, лиций, бъзак и чай ройбос- писаха ми че няма проблем да бъде в комбинация....

Вери,
 благодаря ти разгледах сайта, доста информация има....за сега не съм звъняла, но си ям лициите по 10 броя сутрин и вечер...

# 20
Здравейте!

Бих искала да получа съвети от хора в моето положение.
На 27г. съм, омъжена и с ЧПВ инфекция, а и много искаме бебе.
От една година насам знам за инфекцията си и се опитвам да се преборя като пия Coriolus за подсилване на имунната система.Само че стойността на ЧПВ в резултата от преди една година бе 184, преди половин година падна до 6, а преди дни получих резултат 1860,20, високо рискови щамове са.
Май Coriolusa не ми помага.
През тази една година не ми се бяха появявяли кондиломи, а и при мъжа ми нямаше.От 6 месеца сме разделени временно понеже е в командировка т.е. не съм имала полов контакт. Преди десетина дни когато си и направих последния ЧПВ тест имах 3 кондилома външни, за които ползвам кондилин сега.
Цитонамазката ми е 2Б гупа и имам гъбички, изписаха ми Полижинакс 12 вечери.
В последните месеци боледувах често, имах ангини, бъбречно възпаление, изпих доста антибиотици.Дали затова не сам успяла да да си усиля имунитета и да се преборя с инфекцията.

Много надълго се обясних но съм много притеснена.

Вие от кога имате инфекцията, как се опитвате да се преборите, да си подсилите имунната система, били ли сте бременни в това положение?

# 21
Здравей Славена, през 2009 и аз научих, че имам ЧПВ много се бях отчаяла при мен е ниско рисковата група, но имах много кандиломи пиех Coriolus MRL  и ги махнах с лазер, но след няма и седмица пак започнаха да излизат.След това гинеколожката ми изписа едно лексарство Алдаа крем, което намерих само с поръчка от аптеката и Струваше тогава 156 лв.Почнах да се мажа,мисля че около 10 дни беше курса + Coriolusa и всичко изчезна както се появи. Три месеца по късно забременях и не съм имала проблеми.До ден днешен не са ми излизали повече кандиломи не съм правила нов тест за ЧПВ, а последната ми цитонамазка е нормална.Дано съм ти била полезна, ако имаш питане пиши.Успех.

# 22
По време на бременността имаше ли HPV още,  пили нещо за имунната система през 9те месеца.

# 23
Не съм пила абслолютно нищо, а ЧПВ не се лекува просто се подтиска и си го имаш цял живот.Може са лекуваш само кандиломите и да стимулираш имунната система, когато има нужда, не не непрекъснато.През бремеността не съм имала проблеми и кандиломи.

# 24
  • София
Таласъмче, включвам се в темата по повод бъза- на какво се базира твоят страх да го пиеш, питала ли си лекари?
Питам, защото аз сега започвам борбата с ЧПВ, ранички на шийката, евентуално конизация...А сок от бъз правих миналата есен и децата ми пиха цяла зима. обаче понеже нямах големи количества го пиеха само децата. Тази година смятам да се снабдя с повече бъз и ще направя големи количества, за да има и за нас с баща им. Именно затова ми е интересно има ли някакъв проблем да се пие сироп от бъз?
Иначе купеният такъв....ми повече няма да повторя. Взех едно бурканче и на вкус няма нищо общо с домашния, нито на цвят. Сигурно има И бъз в него, но определено не  е нещо, което бих повторила да пия.
Никога досега не съм посягала към билки и билкари. Но нещо взе да ме влече темата и ще чета и за това.

Общи условия

Активация на акаунт