Неприлично предложение , или ...

• 17 231
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
Жените винаги знаят какво искат, ...
... но понякога не им стиска. 

# 46
  • София
И аз така мисля, но междувременно какво им пречи да си поиграят насам-натам. Някои хора изпитват огромен кеф да властват, подчиняват ... в смисъл да си правят гаргара с помощта на парите си.

Точно.
Ако милионерът беше италианец или испанец, по бих приела, че нещо е хлътнал. Временно де.

# 47
  • София
...
Обаче не сте щастлива...

В тази ситуация, бих си тръгнала, независимо дали има друг мъж или не.

Мхм....

Не прочетох всичко, но....странно ми е милионер да се залепи за обвързана жена и да иска да жени за нея, при положение, че може да има всяка.....Това е, разбира се, общата тенденция, възможно е и да се случи такова нещо.....

Въпросът е, че после няма да съм особено щастлива, помнейки как съм зарязала бившия си, добър и грижовен мъж....Без да е сбъркал някъде грам..... newsm78

# 48
Елия, бреххх, къде ги тези милионери....) които да приритват за омъжена жена с деца. ))
Няма какво да му мислиш, скачай....)

# 49
  • София
Е то точно тези дето години наред живеят с някого, пък всъщност не се чувствали щастливи, накрая успешно могат да се самопрецакат.

Ако въпросната дама се беше развела с мъжа си преди години, сега щеше да е свободна и изобщо нямаше да са налице терзанията "хем боли, хем сърби, хем драго ми е."

# 50
Я дайте подробности защо и от кога не се чувства щастлива мацката? Sunglasses

# 51
Май просто и е доскучало и си търси белята.

# 52
  • София
Е то точно тези дето години наред живеят с някого, пък всъщност не се чувствали щастливи, накрая успешно могат да се самопрецакат.

Ако въпросната дама се беше развела с мъжа си преди години, сега щеше да е свободна и изобщо нямаше да са налице терзанията "хем боли, хем сърби, хем драго ми е."

Е, винаги можеш да напуснеш един мъж.....Но е по-добре да не е заради друг....

# 53
  • София
Голям размисъл, голямо нещо. А съм сигурна, че 9 от 10 ще скочат веднага, няма и да се замислят, още след първата екскурзия до Италия за пица с частния самолет на момъка Laughing То ще е тръпка, то ще е чудо...Оставям една бройка за леко лудите, дето бягат от хубавото, защото не понасят да не са депресирани. А всъщност, може би те ще скочат, пък после ще си се депресират в огромната къща, с чаша шампанско и кутия белгийски бонбони, как са изоставили старата либофф....
Мисля, че какво бих направила аз в случай, че се влюбя в милионер, който също ме обича, е ясно Mr. Green Някакви идеи къде можем да срещнем такива? Аз даже имам две деца, отгледани почти. Демек мултимилионер направо може да ме поиска Laughing

# 54
Зависи:
1. Ако съм нещастна с моя мъж, ще си тръгна и без наличието на млад и красив милионер.
2. Ако съм влюбена в милионера, също е възможно да си тръгна - стига да го обичам поне с 1 идея повече от мъжа ми.
3. Ако е само за парите, няма да си тръгна - обичам аз да си изкарвам моите пари, дори и да не са милиони, но да ги харча с чиста съвест.
4. Подобно на Касита, не желая подобни сътресения, защото поставям на везната 10-годишен брак и вероятно съвсем кратка връзка. Е, това, което имам в дългогодишния живот с половинката /дори и в моментите, когато съм му бясна и го заплашвам, че ще го зарежа  Twisted Evil/, един непознат не може да ми даде. Тепърва не ми се "развиват" отношения от А-Б...

# 55
Цитат
А съм сигурна, че 9 от 10 ще скочат веднага
А тези 9 как ще се почувстват, ако утре техните мъже си намерят богата лелка - кандидат-съпруга и им бият дузпата....

# 56
Убедена съм, че много инак щастливи съпруги, изведнъж ще станат нещастни, срещайки ГО, милионера.

# 57
Голям размисъл, голямо нещо. А съм сигурна, че 9 от 10 ще скочат веднага, няма и да се замислят, още след първата екскурзия до Италия за пица с частния самолет на момъка Laughing То ще е тръпка, то ще е чудо...Оставям една бройка за леко лудите, дето бягат от хубавото, защото не понасят да не са депресирани. А всъщност, може би те ще скочат, пък после ще си се депресират в огромната къща, с чаша шампанско и кутия белгийски бонбони, как са изоставили старата либофф....

Ееее, стига пък. После откъде тръгват приказките, че жените били меркантилни.
Тези момъци с частни самолети не са толкова много, а и рядко поискват нашенка с деца.
Екскурзиите до Италия за пица са си напълно достъпни за средностатистически граждани, които не живеят със заблудата, че струват космически цени и получават заплата над 350 лв. Частните самолети често падат - има много примери за това. А комбинацията от шампанско и белгийски шоколад се отразява много зле върху стомаха и върху задните части на жена над 30 г. Mr. Green

# 58
  • София
Е, хайде сега...Нали дамата беше нещастна? Обичала съпруга си, но нещи й куцало...И била лудо влюбена в другия? От там тръгнахме. Парите са само един голям бонус, няма що да се правим, че не го забелязваме Wink Просто правят ухажването много по-лъскаво.
Азаф, направо филм разигра с тоя самолет, пък с тая екскурзия и заплатата от 350 лв. Joy
Summer smile, ами как ще се почувства Thinking Вероятно както горкият съпругът на тази женица - прецакани.

# 59
Цитат
Summer smile, ами как ще се почувства  Вероятно както горкият съпругът на тази женица - прецакани.
Именно. Едно семейство не би трябвало да се разпада всеки път когато се появи някой по-богат. Нали уж любов, в бедност и богатство, в болест и здраве.... А и никой не може да е по-добър баща от родния, дори да не е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт