Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Какво е това на зъбките й  newsm78? От фотошопа ли е?

# 466
  • София

Не знаех, че са заедно  Rolling Eyes
Тя е отслабнала и определено ми младее.
Много добре изглежда и ми харесват като двойка  Heart Eyes

# 467
 Те дори са съпрузи. А аз толкова я харесвах с Аронофски, изглеждаха добре и бяха "добър творчески екип".

# 468
За разлика от него... Shocked Прилича ми на 50г.

# 469
  • София
Те дори са съпрузи. А аз толкова я харесвах с Аронофски, изглеждаха добре и бяха "добър творчески екип".

Аз пък така свиквам с някои екранни двойки,
че после с никой друг не ми харесват.
Тя например, най-много си отива с Брендън Фрейзър  Mr. Green

# 470
  • Русе/София
Николета се изказа:"Nikoleta Lozanova
Извинявам се , че ме нямаше за известно време - бях заета да гледам дъщеря си и затова си закрих профила за малко . Но сега отново съм тук и ще ви покажа снимките които ги направих докато ме нямааше : ))"

# 471

За разлика от споменатите по-напред с ръцете, Дженката не е така. При все, че е по-голяма от Анджелина Джоли например. Странно, но рядко някой спряга Дженифър Лопес когато става дума за добре остаряващи. А според мен тя в това отношение е изключително добре.

Е, оставям настрани, че се перна малко и се хвана с някакъв мунчо. Малко техни снимки. Ми не го харесвам нещо тоя. Не, не заради това, че е по-малък доста. Нещо иначе ми е странен. Thinking

1 2 3 4 5 Джей Ло с новия мунчо

# 472
  • До морето
Извинявам се , че ме нямаше за известно време - бях заета да гледам дъщеря си и затова си закрих профила за малко . Но сега отново съм тук и ще ви покажа снимките които ги направих докато ме нямааше : ))"

ooooh!

# 473
  • Пазарджик/Лондон

За разлика от споменатите по-напред с ръцете, Дженката не е така. При все, че е по-голяма от Анджелина Джоли например. Странно, но рядко някой спряга Дженифър Лопес когато става дума за добре остаряващи. А според мен тя в това отношение е изключително добре.

Е, оставям настрани, че се перна малко и се хвана с някакъв мунчо. Малко техни снимки. Ми не го харесвам нещо тоя. Не, не заради това, че е по-малък доста. Нещо иначе ми е странен. Thinking

1 2 3 4 5 Джей Ло с новия мунчо

Е как ще говорим за остаряването на Дженифър Лопес - то тази жена не остарява, такава е свежарка Wink:

# 474
  • София

Той й е съпруг- Браян Остин Грийн. И също актьор.

# 475
Това не е истинския форум на Николета! Mr. Green Г-жата е заета със себе си, как не разбрахте! Какво я занимавате с някакво си бебе!! #2gunfire Ето това и е истинския профил :http://www.facebook.com/nikoleta.lozanova.7?sk=wall

# 476
# 477
# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт