Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се най-накрая! С нещо интересно: Най-лошите обложки на всички времена - има много добри попадения hahaha

направо ме сразиха тия обложки  Joy Joy Joy Joy

# 16
  • Пазарджик/Лондон
Чарлийз е страхотна!!!За първи път я забелязах във филма "Адвокат на дявола", много красива - не мога да намеря свястна снимка, но и тази става Wink:

# 17
  • E-CLM & CH-VD
Колко е висока Холмс?Че на снимките все изглежда колкото Том,а той май е доста ситен,пък тя изглежда бая едра,когато е сама на снимки Thinking

1,70 според ИБМД

# 18
# 19
Записвам се най-накрая! С нещо интересно: Най-лошите обложки на всички времена - има много добри попадения hahaha

Невероятни са.

# 20
Вместо запис - Кристен Стюарт, Чарлийз и Крис Хемсуърт, роклята на Кристен не ми харесва изобщо.

1

2

Извинявам се, ако повтарям.

Обложките са трепач!

# 21
# 22

Еее Не! Няма такава простотия!  Joy

# 23
# 24
# 25
# 26
Голяма фенка съм на Дженифър Анистън,дори и в ежедневието си е страхотно свежа и с перфектно тяло,но на третата снимка не са ли и дялнали бедъра на дължина???

# 27
Обожавам рокли на цветя! Simple Smile

А торбите на Ким, ако се чуди къде да ги дене, мога да и изпратя адреса си! Wink

# 28
# 29
  • София

Да, въпреки, че съм ги разглеждала преди време, пак се шокирах както първия път  Joy

Общи условия

Активация на акаунт