Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Вие какви очаквания сте имали от Николета всъщност?
Съвсем нормални са си нещата при нея, вървят си по установения канален ред.  Peace
Ако беше като мен да няма кой да й гледа детето, нямаше да си вее байрака по клубовете и по участия на Алисия. Ама ето - късметлийка!  Grinning

# 346
  • Пловдив
Аз не съм останала с впечатление, че това е основното в живота им. Видях, че от време на време излизат и се развличат, което си е съвсем нормално. Никъде не е казано, че една жена като роди трябва да се затвори в къщи и да се отдаде изцяло само на детето и мъжа си- Някои нямат избор, аз също не съм имала, защото си гледаме сами децата с мъжа ми, но пък защо тези, които имат възможност да не го правят? Искрено пожелавам на всеки да има тази възможност да се отделя от време на време за малко от детето, защото е много добре да си почине дори и съвсем малко и физически, и психически.

# 347
  • София
ЗлаВещица, просто много майки, които след като родят, дори и да имат възможност за развлечения, не искат да се отделят от бебето си, поне на първо време. Особено, ако кърмят... Аз Никито не я осъждам, тя с нищо не ме е изненадала или възмутила.  Peace

# 348
  • Пловдив
ЗлаВещица, просто много майки, които след като родят, дори и да имат възможност за развлечения, не искат да се отделят от бебето си, поне на първо време. Особено, ако кърмят... Аз Никито не я осъждам, тя с нищо не ме е изненадала или възмутила.  Peace

Репликата ми не беше към теб Wink

# 349
Естествено, че трябва да се излиза и без детето от време на време. Оообаче, когато грима, прическата, позата и участията на Алисия, пък и показността, са и толкова важни, в мен не остава впечатление, че остава време за новородено бебе. Всички знаем колко са времеемки грижите за бебе на 2м. И едно излизане "за 2ч" е всъщност - излизам, мотая се 1ч. и бързам да се прибера, защото умирам от притеснение, че бебето е без мен. Но това са мои лични усещания, приемам, че има майки, които не ги тресат следродилни хормони.
Изобщо цялата суета и поза ми правят ужасно впечатление. Но на някои хора и цял живот не им идва акъла...  Peace

# 350
# 351
Естествено, че трябва да се излиза и без детето от време на време. Оообаче, когато грима, прическата, позата и участията на Алисия, пък и показността, са и толкова важни, в мен не остава впечатление, че остава време за новородено бебе. Всички знаем колко са времеемки грижите за бебе на 2м. И едно излизане "за 2ч" е всъщност - излизам, мотая се 1ч. и бързам да се прибера, защото умирам от притеснение, че бебето е без мен. Но това са мои лични усещания, приемам, че има майки, които не ги тресат следродилни хормони.

Точно. Това са и моите усещания.
Хич не ми е било до купони първите месеци след раждането на дъщеря ми, че то сърцето ми и мислите ми са само в детето.

# 352
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Именно, това исках да кажа и аз. Не е проблем, че някой излязъл на заведение, въпросът е че станаха май два месеца откак се роди това бебе и нищо не се чу вече за него. Като не иска да пуска снимки, да не пуска ама що не даде едно интервю например да каже как се чувства като майка например? Като бяха скандалите с Валери и Алисия всеки ден имаше официални изявления, последната една година все приказваше как иска да става майка, съпруга дъра бъра, а то пак същите изцепки - на участие на Алисия, после с Ванко 1 и Азис...къде е майката Николета в цялата работа не е ясно. Всъщност става ясно, че на Николета не и достига нито акъл, поне да си поддържа коректно медийния образ, нито има желание за това.
Няма как да не се съглася Peace

# 353
# 354
 И аз да съм и аз няма да дам интервю! На кой му дреме как се чувствам аз в положението на майка?! Но сте прави за това, че по време на ''любовния им триъгълник'' всеки ден имаше публични изяви и разменяния на просташки реплики. Peace Относно снимките: аз сега не показвам снимки на детето си, какво остава, ако съм известна личност-за това ги разбирам. Всеки да си гледа своите деца! Naughty

# 355
  • в пералнята

Ех, тези пък Бекъмови колко са прекрасни. Може ли пък всичките до един да са такива чаровници.

# 356
# 357
Бекъм с тази прическа и мустаци ми е комичен, което е много далеч от чаровен.

# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт