Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 435

Тя на някакви лекарства ли е? Зениците й са огромни.

# 436

Тя на някакви лекарства ли е? Зениците й са огромни.

При мен този "ефект" понякога се случва при недоспиване.  Peace

# 437
# 438
Люси: Луда съм по Божидара  Rolling Eyes

Меган Фокс кога наду корема  Shocked

# 439
Аз пък така и не разбрах от кой е бременна Рийз Уидърспун, някой може ли даде инфо по темата?

# 440
  • София
Аз пък така и не разбрах от кой е бременна Рийз Уидърспун, някой може ли даде инфо по темата?

От втория си съпруг... Peace

# 441
Maлка колекция от снимки на младата Синди Крауфорд Има два компромата, които ми събраха очите, но все пак е въпрос на вкус.

Между другото не знаех, че е била омъжена за Ричард Гиър.

Какъв мощен бедър.

# 442
  • ...край Дунава

ShockedВерно ли? Не се бъзикай Mr. Green

# 443
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изумяваш ме #Crazy

Синди беше уникален модел, а рекламата им за REVLON с Клаудия и досега ми е любима Heart Eyes. Както и снимките и на плажа с Ричард...

# 444
Синди и Гиър бяха женени 3 години и май си беше рекламен брак.После се разведоха кротко и без шум

# 445
  • Пазарджик/Лондон
Страхотна е!С Ричард бяха хубава двойка, но и сегашният й съпруг е симпатяга Wink.

# 446
  • София
Синди и Гиър бяха женени 3 години и май си беше рекламен брак.После се разведоха кротко и без шум

Три години рекламен брак... не ми се вярва. Но те си знаят.

Децата от семейство Смит не ме радват. Особено Уилоу. Знам, знам, че са само деца, ама...

# 447

Три години рекламен брак... не ми се вярва. Но те си знаят.

Децата от семейство Смит не ме радват. Особено Уилоу. Знам, знам, че са само деца, ама...
Това беше периодът в който Гиър беше голяма звезда и непрестанно се пишеше за него,ако не се лъжа след филма Хубава жена.Така се пишеше ,че бракът е бил порсто рекламен трик..те си знаят

# 448
  • София
Синди беше и е една прекрасна жена, много естествена и красива. Heart EyesС Ричард наистина бяха страхотна двойка, но дет вика съфорумката и със сегашният си съпруг си отиват много.

Чарлийз  Терон и малкият бебок

Двете "К"  голяма  любов  демонстрират

Джеси  Джей, ИринаШайк, Даян Крюгер, Даутцен  Крус, Кайли Миноуг, Петра НемцоваТара Рийд, Мила Йовович в Кан

Хайди  Клум и Никол  Кидман на премиерата на "Paperboy"

Имоджен  Томас

Сиена  Милър

Елтън Джон

Ева  Лонгория и Едуардо  Крус

Джесика Бийл

Джанет  Джаксън

# 449
  • София
Когато прочетох за брака на Синди и Ранди Гърбър, с когото преди това били приятели отдавна, останах изненадана, че е възможно такова нещо- да се влюбиш в приятел и да се ожените. Много ми беше приятно и интересно. Grinning Била съм малка.

Общи условия

Активация на акаунт