Маринелс, за пътуванията ми - то и на мен детето няма да ми попречи, но си мисля, че те биха 'пречили' на нея
Не съм професионална балерина, но преди 4 години, като дойдохме тук, ме запали една приятелка и ходех на часове в залата на пражката опера, където се упражняват техните танцьори, наистина е вълнуващо! и аз много обичам постановките иначе

Лъки

А защо така препоръчва М.Алгафари?
По повод липсванията - явно зависи кой как е живял, а наистина хората масово си вярват, че правят всичко 'най' (в доста области) ...
Аз пък все не мога да си повярвам на 100%
Женичка, ясно, не знаех, че не е хормонална, сигурно е механична, но пак не съм наясно, а и се извинявам за оф-топика

Дано наистина ти служи вярно 
Ивелина, надявам се всичко е наред скоро и да се окаже временно неразположение, а не глутенова непоносимост.
Снежинка, да расте здрав малчо и да ви радва много.

Хубава вечер!
За храненето мисля, че много разумно си решила да захранваш наново. И мен много ме учуди този начин на хранене-основно+десерт наведнъж и то с биберон, явно така са му ги давали за да им е по-лесно, но съм сигурна, че лесно ще промениш това. Предлагай повече твърда и не съвсем пасирана храна, с консистенцията на малки парченца, Марти има достатъчно зъбки за да тренира, ние сме само с 8, но отдавна не пасирам. На тази възраст децата обичат да изучават храната, да я пипат, да подражават на възрастните да се хранят сами, та даже и с прибори, окуражавай малчо в тези начинания, въпреки, че ще ти трябват много търпение и сили за да свикнеш с мазалото 

но определено й харесва, маха към водата, пръска, голяма радост
Хубав ден
хахаха напомняте ми за сестра ми и кумата. Те на тяхната кукла и казвали "БУБАК" - от буболечка
Мисля че тя е най малката тук, няма друго толкова малко слънчице, нали 
Напипа и черпака, а парите избута
Каквито и въпроси да имаш, питай - ние сме насреща