Иночкада - много благодаря,че се сети за мен
А твоята принцеса е страхотна,ако не е че са ме заплашили мен да ме обръснат и аз бих постригала ОТНОВО Анастасия.Разбирам косата й да беше достатъчно дълга за панделки,ластичета и т.н.,за да я връзвам,но тя е нито дълга,нито къса и само се "пречка". Така че много ти е хубаво детето,според мен.Сиренце -много,ама много ми липсваш.
Томасито - радвам се,че пишеш тук,защото с удоволствие чета постовете ти.
Иначе ние сме добре,ходихме 2 пъти на море до сега - единия с таткото за 3 дни (успяхме да се видим с Таша и Пиппилота на живо
),а другия аз,малката и свекърите за 10дни,в резултат на което си имам негърче За уменията - всичко стандартно (но не по стандартите на Елия на Томасито
) С речника все още имаме проблеми и вероятно септември-октомври ще ходи на логопед (не мислете,че се престаравам,просто поради проблемите й искам всичко да е изчистено,без излишна паника) А и нещо,което като допълнение към говора ме притеснява - тя се "отнася",за части от секундата все едно не е там,гледа през мен и не реагира на нищо,а като минат тези секунди все едно нищо не е било. Очите и през това време се променят много,но не мога да го опиша с думи,става само с виждане. И не само аз го забелязвам,да речете че си въобразява,свекърва ми на морето го видя няколко пъти,мъжа ми също го е "виждал"...Интересно би било да пуснем анкетка "Кой ще ходи на ясла от септември" - ние сме в графата "Да". Първо защото аз вероятно отново ще пътувам всяка седмица до София и яслата е по-добрия вариант в нашия случай от бабата. И второ,защото трябва да си намеря някаква работа.Аз съм на принципа,че не бих си свила бюджета,бих си намерила работа и така...
Друго при нас засега няма...
Трябва да се видим още първия път, когато дойдеш в София 
, а да не е нищо притеснително
.
.
Радвам се че Марио е добре
Правилно си си помислила във вашето клубче бяхме. Аз за първи път го оставям но останах много доволна от него, не се сети че има майка
Ние много инцидентно се видяхме със Сиренце, но следващия път непременно ще се обадим 
Може да си записваш кога по колко време е в такова състояние, за да може след това да говориш с факти. Целувки на "негърчето" 

Само дето аз карах и направо се скапах