Слънчицето вънка грее, МАРТенчето по поляните лудее! - тема 17

• 43 220
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
ino4kada защо си подстригала нула номер това красиво момиченце  newsm78

p.atanassova Алекс в редките моменти, когато си взима сам е с дясната

Thomasito с тези умения, които имате сте една година пред нас  Shocked
Това за връзването на обувките, обличането направо ме срази 

# 466
Tasha цялата работа идва от това, че с баткото работим доста за фината моторика и има доста интересни играчки...а Еличка попива като гъба, интересно и е и е нижим макарони на вървичка, пускаме хартии в бутилка от минерална вода, едър салатен боб, камъчета...все образователни неща ......имам изкривяване просто.... Mr. Green   Ми гледа батко си иска да прави като него...

# 467
Да отговоря на Tasha - Дари имаше много коса, но отзад- отпред косата й/бебешкият пух/ при потене в жегите явно я дразнеше , защото тя я опъваше заедно със скалпа и прецених  ,че няма смисъл да я оставям да си причинява болка ,защото е топло и е потна, аз искам още веднъж да го направя ,но ММ ме заплашва ,че ще ме подстиже и мен ако го направя  Crazy
Губи се Маринелка.....

# 468

И не само тя, ами Жени, Женичка също забегнаха на някъде...

Къде сте бе хора? Почивате ли или нямате време да седнете?

# 469
Да отговоря на Tasha - Дари имаше много коса, но отзад- отпред косата й/бебешкият пух/ при потене в жегите явно я дразнеше , защото тя я опъваше заедно със скалпа и прецених  ,че няма смисъл да я оставям да си причинява болка ,защото е топло и е потна, аз искам още веднъж да го направя ,но ММ ме заплашва ,че ще ме подстиже и мен ако го направя  Crazy

Без лоши чувства, но аз не бих подстригала така момиченцето си /ако имах такова/ и като видя така подстригано и ми става много неприятно
Имам братовчетка, която така са я стригали няколко пъти родителите и и тя казава че като си погледне бебешките снимки и и става болно - не ги харесва
А не виждам какво лошо има че е с бебешка косичка  Grinning
Послушай мъжа си и не го подстригвай повече така това прекрасно и слънчево дете

Къде сте бе хора? Почивате ли или нямате време да седнете?

Алекс много играе сам и през повечето време, когато съм си в къщи и нямам работа чета книга или гледам някой филм докато той си играе
Естествено има и моменти в които иска да играем заедно, но бързо му омръзвам  Wink

# 470
Днес мойто детенце е с баба си. За първи път го давам за целия ден без да има причина, просто майка ми почива, има възможност и желание. Дано мине всичко благополучно.

Томасито, беше писала, че Дормокинд за не спящи деца вършило чудеса, а дали ще помогне и при будещи се да сучат деца, или е по-скоро за по-превъзбудени  newsm78

Таша, много е добре, когато имаш тази възможност, аз го правя, когато заспи, защото често ме занимава с нещо, ако сам се заиграе е за кратко.

# 471
Томасито, беше писала, че Дормокинд за не спящи деца вършило чудеса, а дали ще помогне и при будещи се да сучат деца, или е по-скоро за по-превъзбудени  newsm78

Дормикинд се използва за лечение на безсъние и безпокойство при кърмачета и малки  деца.
Това пише в листовката...погледни я в нета и прецени...аз нямам идея дали ще помогне във вашия случай.
Състава му е няколко билки.

# 472
Томасито, беше писала, че Дормокинд за не спящи деца вършило чудеса, а дали ще помогне и при будещи се да сучат деца, или е по-скоро за по-превъзбудени  newsm78

Дормикинд се използва за лечение на безсъние и безпокойство при кърмачета и малки  деца.
Това пише в листовката...погледни я в нета и прецени...аз нямам идея дали ще помогне във вашия случай.
Състава му е няколко билки.

Благодаря, ще видим дали ще ни помогне  Simple Smile

# 473
Момичета, здравейте. Никак не ми стига времето, но искам само да напиша набързо няколко изречения. Преди няколко месеца бях помолила няколко мами за съдействие за едно изследване. Вчера ми мина дипломната защита ( не си знам оценката, защото се наложи да не изчакам края, но според дипломната ръководителка съм се представила добре), така че искам сърдечно да БЛАГОДАРЯ на: ЕNA, SUNFLOWER, COMMELINA, MARYS, P.ATANASSOVA, ЛЪКИ, MARINELS, RACHOLINA, KATILIAS, MAMA_VESSY, MIGEIO, ВЕСЕТО, REDRENY, VANIA!!! Бяхте страхотни!!!

# 474
Честито, Сабрина   bouquet Много се радвам за теб (макар че тогава не ти съдействах)!
Дано тази диплома отвори нови хоризонти за желана от теб успешна професионална реализация!
Поздрави за Митачето!  Hug

# 475
Sabrina1 Честито дипломиране  bouquet, радвам се, че сме помогнали.

Да отговоря на Tasha - Дари имаше много коса, но отзад- отпред косата й/бебешкият пух/ при потене в жегите явно я дразнеше , защото тя я опъваше заедно със скалпа и прецених  ,че няма смисъл да я оставям да си причинява болка ,защото е топло и е потна, аз искам още веднъж да го направя ,но ММ ме заплашва ,че ще ме подстиже и мен ако го направя  Crazy

Без лоши чувства, но аз не бих подстригала така момиченцето си /ако имах такова/ и като видя така подстригано и ми става много неприятно
Имам братовчетка, която така са я стригали няколко пъти родителите и и тя казава че като си погледне бебешките снимки и и става болно - не ги харесва
А не виждам какво лошо има че е с бебешка косичка  Grinning
Послушай мъжа си и не го подстригвай повече така това прекрасно и слънчево дете

Напълно подкрепям  Peace, в градинката пред нашата кооперация едно мнооого сладко момиченце, така го остригаха с ножиците гола главичка, че направо ми е жал да го гледам милото, това със сгъстяването на косата е мит, ама  Confused

sirenceeeeee
Hug
Голям чаровник е Марио, нали. Страхотна среща си направихме днес.

# 476
Сабрина, желая още по-голям успех за напред и ако има нужда ние сме насреща Simple Smile

Кирил ме разби днеска, вчера заспа с 300 зора в 23.00 и днескяа в 6.30 скочи. Надявах се поне до към 8.00 да издържи. През ноща се буди поне 6 пъти да цокне и съм  Tired

Днес е Илинден, да са живи и здрави всички с тези имена и много здраве и късмет да им донесе   bouquet

# 477
Migeooooo  Hug
Ама ти вместо вашия Ален Делончо, нашия смешо показваш Wink
Срещата наистина си беше супер - децата вече си се познават, имат си някакви отношения, и ако продължаваме така да си се виждаме, хубави приятелства и те ще си изградят помежду си в годините. Е, момички само липсват на нашата момчешка компания   Joy
И аз съм против подстригването до кожа - дори и на момчета, камо ли на момиченца. На любимата ми племенница (аз една имам засега Wink майка й такава травма й направи с тези двукратни подстригвания почти до кожа, че до 3-4 годинки детенцето страдаше, че няма дълга косичка като други момичета. А за капак на всичко, точно тогава, майка й си удължи и сгъсти косата, и развяваше буйни гриви над жадуващото за косичка момиченце. Тотално грешно.

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 13:46 от sirence

# 478
Аз също да споделя за косата. Мисля, че всеки си решава за себе си. Нашия син се роди с малко коса и аз не съм подстригвала изобщо. Искам и ми харесва с по-дълга, нищо че е момче, по-бебешки и невинен ми изглжда. Ама щом на Иночкада й се е сторило правилно, нали казва, че все си дърпала косата, та може и да е направила услуга, сега на детето му е хланичко на главето, а косата ще порастне докато дойде зимата.

# 479
Атанасова,аз все още кърмя Мартина.Не мога да кажа точен брой защото е променлив.Примерно денем +- 1 кърмене,вечер за приспиване и нощем понякога 1 ,друг път 3-4-5 пъти.Мисля си ,че е от зъбите защото сега я мъчат кътници.Например снощи не се събуди цяла нощ,но като дойде при нас /тя поиска/към5-6 ч.цока поне 3-4 пъти по малко.
Мами,какво давате за следобедна закуска на децата си?В последно време на Мартина не й се ядат топли неща заради жегите и предпочита кисело мляко с плод,/дори бисквити не иска вече вътре/или кремчета,но направо се изчерпвам вече какво да й правя. Rolling EyesДайте идеи моля ви. Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт