, а сега съм решила да е на поискване) . Нощно време кога сменяхте памперса в началото, като се събуди бебето или след като суче? Аз мисля да спи при мен на леглото, че да ми е по-лесно, но кога да сменя памперса? Като се събуди ще е гладно и ще реве, а като се нахрани ще заспи и трябва да го събудя 
pufita Ани принципно се е нааквала през ноща само 2-3 пъти,но аз сменях памперса като се събуди преди да я кърмя,защото тя заспива сучейки както всъщност и до сега
Не мога да си представя как ще заспи и аз пак ще почна да я бутам,за да сменя памперса
Винаги съм кърмела на поискване,тия неща в болницата на 3ч. не мога да ги възприема...Ако се чувстваш добре и искаш да кърмиш още,ако детенце иска и сте спокоини така мисля че няма лошо да възобновиш едното кърмене. Anduli преди известно време го беше казала много добре!Сега да не търся къде беше поста,но щом и двамата се чувствате добре,значи всичко е наред

Лъки честито отбиване!
Ех кога ли и ние ще се приключим...
Ако все пак не се получи, може и да кърмиш, с ниско съдържание на алкохол са напитките, няма да е проблем 
за Крумчо 
Поставих й горното ниво, искъпах го и го сложих да легне, люшках го няколко минути и след това той заспа. Вечерта обаче си спи при нас, че с това нощно кърмене сме
доста чести. Мъчат го зъби и още ги няма. На съседското дете го мъчат 2 седмици и избил един, а нас ни мъчат месеци и ги няма, това е наказание
Много бърбори и все повече от нещата които казва и се разбират.