SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 237
  • 708
  •   1
Отговори
# 225
Галче,
Ти така ли целуваш? Ще се разберем тогава по точка 1 Shocked .

Позакъсняла снимка от конвенцията в Бразилия:

Не мога да реша дали има нещо излишно или имам твърде дълги... големи очаквания.

CW Uprfont Marketing Pictures, каквото и да значи това:

Искам обаче нови промо снимки за Сезон 8, много и големи, пък Crossing Arms .

# 226
Пак аз съм на ред Laughing . Този път с новината, че Дженсън няма да присъства на конвенцията в Париж този уикенд. Жалко Confused .
От Туитъра на благоверната:
Jensen has asked me to post this on his behalf.
To all the beloved fans of Supernatural,
Due to differences in opinions and standards as to how how the upcoming Paris convention would run, I was forced to make an extremely difficult decision today and will not be attending as planned.  I deeply regret the inconvenience to the people I respect and appreciate the most – our fans – and I wanted you to hear the news from me first.  I had hoped for a different outcome, but this was unavoidable given the logistics of the weekend.  I have returned ALL of the money to the organizers of the event and I hope they will give you the refunds you are due.  
I hope that I will have the chance to make things up to you at a future event.  In 2013, I will be appearing at Creation Events in Las Vegas, New Jersey, Dallas, Chicago and Vancouver, and Jus in Bello Rome.
Thank you all for the strength of your support and for the continued success of Supernatural.  I look forward to seeing you very soon.

Sincerely,
Jensen Ackles

# 227
Що така?  Rolling Eyes

# 228
Ей на т'ва му се вика появяване Joy

# 229
  • # супернатурална #
Хм, някъде четох, че Джаред няма да присъства, сега и Дженсън...То да ти се отще Париж  Laughing

Humpty Dumpty , този филм не е за изпускане.

Ще се разберем тогава по точка 1 Shocked .

smile3539  Joy

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 16:41 от Г. Краули

# 230
Галчо, то тва е същото като пуснатото от Импала. Чудех се какви пък различия в мненията и виждането за протичането на събитието може да има. Че и драматични при това.

# 231
  • # супернатурална #
Оф, аз като видях частта от поста на латиница, направо го прескочих  Laughing Сега ще се изтрия.
Ама кой с кого има различия  newsm78

Попреведох. Май каквото и да си говорим, става въпрос за пари  Mr. Green

# 232
Идея нямам какъв е проблемът, ама някой се прави на интересен, само не знам кой.  Laughing

# 233
Знам истинската причина Outta Joint . След известни преговори и компромиси от моя страна, ако мЪ разбиратИ, убедих френските организатори да отговарям лично за J2. Някакси обаче изтече информация под формата на моя снимка и Джаред, ужасЕн, се отказа, т.е. спаси се овреме. Дженсън беше в приклещена ситуация, притиснат от договора почти толкова безмилостно колкото от бронята ми, но намери вратичка и се изниза и той. Зат'ва сега и те и аз няма да ходим. А щеше да е интересно Whistling ... Поне 'Дик' да бяха поканили Sad .

PS. Мило, как така прескачаш латиницата?! Ами ако ти бях спретнала едно лИбовно писмо на италиански или френски? Ай, мъка, ой, жесток свят!

# 234
Пфу! Осъди ги за информационния теч. Бива ли такива работи, организатори!  Crossing Arms

# 235
  • # супернатурална #
А, тя съдбата вече така ги е осъдила...това да не ти дойдат J2 на конвенцията! Сума пари ще връщат  Laughing
Импалко, обещавам вече да се дзверя над всичко, що е писменост, но да знаеш, че прибягвам до гугъл-превод и А те разбрах погрешно, А направих нещо грешно  Whistling

# 236
супер тъпо за феновете!!!!

някой знае ли наистина каква е причината

# 237

Тази ледена вана много ми напомни на това  Laughing

Дори и така са невероятни.

Сезон 8 ще е отново от 23 епизода.Даже от телевизията искали 24, но актьорите и екипа отказали, че няма да могат да се справят
Ето повече информация

Жалко за Дженсън.

# 238
  • София
Поредната забавна картинка със Сам и Дийн в 9gag.  Hug
http://9gag.com/gag/4314936.jpg

# 239
  • # супернатурална #
Добър ден! Какво, моля ви се, правим на втора страница?  Naughty

Вижте папА как покорно гледа Слънцето. Що не му каже сега "муус", а?  Twisted Evil

Още едно СПН бебе. Татето засрами големия син  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт