SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 281
  • 708
  •   1
Отговори
# 255
Още едно СПН бебе. Татето засрами големия син  Laughing

това стара снимка ли е? защото те имат вече едно дете, та не разбрах дали чакат второ?

# 256
Пуци, като изгледаш това, дето го теглиш, да ми пишеш. Laughing

Шъ.  Grinning

Бела, според имдб само едно имат, пък и при Крейг като беше Джефри не е станало дума за второ, та вероятно е стара. Ама пък хубава, пу!

# 257
да, много е хубава снимката и явно е тайна, защото те много дълго се криеха, че са заедно, пък камо ли че очакват, една след като се беше родило детето "застреляха" журналистите на въпроса дали са зеадно, нещо от сорта на "ами, то ние и дете имаме"  Shocked

май на тази премиера беше

бяха я заподозрели, че била бременна, защото имала корем (не знъм къде го видяха този корем)
и жената казала, не съм бременна - и не било лъжа - тя вече била родила има няма два-три месеца преди това  Laughing

# 258
Сладки, сладки!  Hug

# 259
Начи така се е свършило с левиатаните Joy

# 260
 Joy Joy Joy
Браво на Дийн  Laughing Много добро решение Joy Joy Joy

# 261
Гласуванка 'Zap2it Awards: 'Community,' 'Sherlock,' … st broment?'. Имате избор между 'Supernatural': Dean gives Castiel his trench coat back (особена сцена, поне според мен) и 'Supernatural': Sam gives Dean a rainbow slinky (това вече - да Peace ).

# 262
Здравейте,
преди две седмици и половина г/д започнах да гледам Supernatural. Сега съм има няма на 6 сезон на края, но не можах да разбера едно нещо в 15 серия (където "играеха себе си"). Това, че извън снимачната площадка Джери и Джефри не си говорят истина ли е, защото вкараха доста ирония. Остава обаче едно чувство такова за любопитството, което убило котката....

# 263
Здравейте,
преди две седмици и половина г/д започнах да гледам Supernatural. Сега съм има няма на 6 сезон на края, но не можах да разбера едно нещо в 15 серия (където "играеха себе си"). Това, че извън снимачната площадка Джери и Джефри не си говорят истина ли е, защото вкараха доста ирония. Остава обаче едно чувство такова за любопитството, което убило котката....

Казват се Джаред и Дженсън  Mr. Green  и в реалния живот са най - добри приятели.

# 264
  • # супернатурална #
Здравей! Извън снимачната площадка и най-вече на конвенциите, на които участват заедно, Джаред и Дженсън  Wink демонстрират много добри приятелски отношения. Изглеждат така, сякаш страхотно се забавляват. Не ми се вярва да са чааак толкова добри актьори и това да е роля, а те всъщност да не си говорят. Но пък...човек никога не знае  Laughing

А, Солти, ти бе по-лаконична  Laughing

# 265
Благодаря за инфото.... Аз си ги знам Дийн и Сам и малко по спомени карах с имената  Grinning  Явно ми е време за Гингко билоба....

# 266
А, Солти, ти бе по-лаконична  Laughing

А, това го научих от Джаред и Дженсън... не си падат много по приказките и гледат по - бързо да преминем към действия..  Whistling Mr. Green

# 267
'I Hate You, Jared Padalecki'. И аз Mr. Green .
Скрит текст:

Average Man                                                       Jared Padalecki
Joy
И освен това: 'Strength and sensitivity, brains and badassery, the guy is portrayed as the essentially perfect male specimen.'
'That said, I would just like to say that I hate you, Jared Padalecki.  Your godlike physique and breathtaking good looks are an affront to the natural evolution of mankind, and it will only lead to the extinction of our species.  After being exposed to your anatomical perfection, how can a woman ever be satisfied with the rest of us?  You’ve doomed us all.  Shame on you, Jared Padalecki.  Shame.' Naughty Ела сега да те напляскам Praynig .

# 268
Мили дЕца, честит празник. Mr. Green

# 269
 hahaha hahaha hahaha А това: He probably adopts kittens from animal shelters and gives them to dying orphans with  twenty-dollar bills tied around their necks (the kittens, not the orphans).  - живо си го представих.

Общи условия

Активация на акаунт