SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 28 051
  • 708
  •   1
Отговори
# 60
Хъ, не знам какво да кажа Rolling Eyes ...

# 61
  • # супернатурална #
За сега лека, утре ще го мислим  Laughing  Hug

# 62
Мда, права си. Лека Heart Eyes .

# 63
Ех, от тази песен на плач ме избива.  Heart Eyes Почвам.

# 64
запис   bouquet

# 65
  • В средата на времето
Някакви първи отзиви за финала? Как завърши - очаквано, неочаквано, интересно, глупаво..? Малко в повече ми идва любопитството, а чак довечера ще мога да гледам Crazy

# 66
Изи, аз очаквах да го претупат набързо този епизод, но за радост не стана така. Завърши така, че да има следващ сезон Grinning

# 67
добро утро, още не съм гледала...

но пък тази сутрин се натъкнах на Изи - тоест тя ме видя

така че денят започна добре Simple Smile

имам малко работа, но след това се каня .... дано не се разочаровам...

а само не разбрах, наистина ли Дженсън не ви харесва с брада?

аз си го харесвам всякакъв - явно вече сме в този период от нашата връзка
  Mr. Green

# 68
  • В средата на времето
Изи, аз очаквах да го претупат набързо този епизод, но за радост не стана така.

Това звучи добре Simple Smile

а само не разбрах, наистина ли Дженсън не ви харесва с брада?

По-скоро за Джаред имаше леки оплаквания Simple Smile

# 69
може да гласувате на Teen choice award - има ни при мъжете в сериали и при sci-fi шоу

не забравяйте да промените възрастта си, за да ви даде право на гласуване (кугерки с кугерки Simple Smile))))

# 70
  • София
Току-що изгледах епизода!
Скрит текст:
Беше невероятен! Много Дик-овци бяха супер попадение, радвам се, че в крайна сметка опряха до Кас, за да се оправят. Липсваше ми и това си е, дано в следващия сезон да има мнооого Кастиел, все тая колко ще е адекватен, аз и шашав го харесвам.
Много мъчно ми стана за Сами накрая, имам чувството, че нарочно постоянно него оставят сам, ама пък Джаред го играе прекрасно, тъй че предполагам е добро като идея.
Краули отново е гад, което е супер, отдавна не го бяхме виждали и него. Сега ми се иска да върнат и Габриел и Балтазар, обаче ми се струва твърде малко вероятно.
Боби пък взе прекрасно решение като все пак си пое по пътя.
Чистилището също беше супер направено, макар че аз имах малко по-различно представи за него . Повече на Ада ми прилича сякаш.  newsm78
В заключение... мнооого ми хареса и с нетърпение очаквам следващия сезон.

# 71
Първо, субтитрите, с превелико удоволствие, защото, второ - страхотно готин финал!  smile3501 Толкова не съм се смяла от първите сезони насам.

Скрит текст:
- Оползотвориха до капка хумористичния потенциал на Кастиел, даже към края реших, че започват да прекаляват, но тогава спряха, за щастие.  hahaha
- Краули - президент!
- Братята шса опраат.  Mr. Green

# 72
  • В средата на времето
Първо, субтитрите, с превелико удоволствие,

Благодаря много  bouquet Аз току що изгледах серията, но по-късно ще я изгледам пак с твоите субс, защото тези, с които гледах не ставаха. Финалът на сезона ми хареса. Оле! Grinning

# 73
  • # супернатурална #
Пуци, голямо благодаря  Hug

# 74
Аз мъдро реших да изчакам субовете на Пуцинка. Мога и без тях, но с тях е още по-добре Mr. Green

Аз леко се спойлирах с ония картинки и дълбоко се надявам

Скрит текст:
отиването на Кас и дийн в чистилището да НЕ е края на тоя епизод, защото иначе ще се застрелям вече.

Общи условия

Активация на акаунт