SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 28 057
  • 708
  •   1
Отговори
# 75
Да ви кажа, тоя епизод ми подейства като енергийна напитка, едно ми е такова игриво...

Аз леко се спойлирах с ония картинки и дълбоко се надявам

Скрит текст:
отиването на Кас и дийн в чистилището да НЕ е края на тоя епизод, защото иначе ще се застрелям вече.

Да ти казваме ли, да не ти ли...  Whistling

# 76
Аз вече разбрах.
Скрит текст:
Да караме по ред на номерата:
1. Краули е просто невероятен! Бях сигурна, ч еняма да прецака момчетата с кръвта, защото мрази Дик, а пък момчетата колкото и неприятности да му създават, той някакси се забавлява с тях.
2. БЕБЧЕТООООООО!!!! Не мисля, че е необходимо да добавям нещо....
3. Чак ми стана жал за Мег.
4. Очаквах като гътнат Дик и останалите левита да се гътнат от само себе си, ама не би.
5. Сърцето ми се скъса за Боби, но това бе правилното решение.
6. Кас е просто невероятен, но не мога да повярвам, че остави Дийн самичък в Чистилището, сред онези зверове. И особено ако Дик наистина е отишъл там след смъртта си...ако намери Дийн....не искам и да си помислям за това.
7. Наистина епизодът беше чудесен! Огромни благодарности на Пуцинка за бутиковия превод! А 8. Когато Сам разбра, че Дийн го няма...лицето му беше....Джаред е просто невероятен!

Не знам как ще дочакам началото на осми сезон. Дано бързо решат "малкия" проблем на Кас и Дийно. Надявам се пак да видим Боби - може би в някой спомен на момчетата. И тъй като надеждата умира последна, все още очаквам да съживят татко Джон. Просто тези двамата idjits трябва да имат някой до себе си.

# 77
Скрит текст:
Аз си мисля, че не го остави доброволно - или е отишъл за помощ, или пак са го наказали да възкръсне.  hahaha

# 78
  • В средата на времето
Скрит текст:
Aз също смятам, че Кас не е изоставил Дийн, в сми, да се оправя сам в чистилището...

# 79
Здрасти,
Чак сега се завъртам покрай компютъра, за да гледам.
Днес на работа се наспойлерирах леко, обаче и .... малко ме е страх какво ли ще заваря с тоз финал и най-вече какво ли ще ни се стовари да умуваме цяло лято.

Пуци Президент!   bouquet Субчетата са супер! Ако имаш целия сезон преведен... цена нямаш! (*най-нахално се примоли тя*).

# 80
Скрит текст:
Страхотен епизод! Много ми хареса, много се смях, на няколко пъти ми се доплака, а реакцията ми след края просто трябваше някой да я снима, физиономията, която видях, когато екранът почерня, беше просто безценна.  hahaha
Аз ли съм единствената Destiel shipper-ка във форума? My feelings, my OTP, щях да умра просто! Толкова много eye-sex, "I'd rather have you", "I detect a note of forgivness", "He was your boyfriend first"... да продължавам ли?  Heart Eyes
Върнаха бебчето! Импала! Бебчетоооо  Heart Eyes
Обаче много се ядосах, че Мег я караше.  Crossing Arms
Боби... о, Боби... знаех, че с него е свършено, но защо ЗАЩО трябваше да е толкова емоционално?!?!  Cry Cry
А финалът на епизода... просто ме хвърли в тъча. Не знам за кого повече страдам - дали за Самичкото Сами, което си няма никого в момента и е само в сграда, пълна с левиатани... или за Дийн - в ЧИСТИЛИЩЕТО!... И не мисля, а знам, сигурна съм просто, че Кастиел не е ИЗОСТАВИЛ Дийн, ще се върне за него, каквото и да се е случило, никога не би го оставил, никога, никога, никога...
Още 144 дни, страхотно просто.

Извинете за емоционалния коментар, just overreacting, такава съм си.   Blush

# 81
Ей-така гледам в момента!

На средата на финала съм и нямам идея какво ли ще измислят. Както казва Хан Соло, "I have a bad feeling about this"

# 82
  • # супернатурална #
Пуци, перфектна си! Сега разбрах защо през нощта епизодът ми се стори не толкова добър. Освен, че едва гледах, де  Laughing Очаквах повече действие, а красотата му се състоеше във фразите. Особено ми хареса сблъсъкът на титаните в началото  Party След малко ще затретя със супружието и ако не заспя ще се включа в коментарите.

# 83
Епизода изгледах още рано сутринта.Интересно е, че сутринта се събудих с песента Carry on my wayward son в главата си.

Скрит текст:
В началото леко по-бавно ми течеше действието, но много ме разсмяха репликите на Кас.Особено това : "Колко е важно червилото за теб, Дийн?" Joy Бебчето беше прекрасно  Heart Eyes .А този финал изобщо не го очаквах.Не знам какво да мисля.Макар че като се замисля.Били са и в рая и в ада, остава единствено чистилището.Само там не са ходили.В момента имам много мисли и идеи в главата.Сега цяло лято можем да чепкаме епизода.

Не знам дали дали знаете, но някъде прочетох, че Дженсън щял режисира епизод 8.01.Така че с нетърпение чакам новия сезон.

Пуци,  bouquet  за субтитрите

# 84
Съпружието отиде да гледа финала на Шампионската лига с приятели и ме остави да си повторвам и потретвам финала на СПН сама. (Не че се оплаквам, де).
Хубаво, че вие сте тук, щото откакто го изгледах, нямам мира. Как можаха пък точно така да ми го свършат!? Дийн :'(

Поздравче:

Steppenwolf - Born to be Wild

Заемам се със събирането на саундртака от седми сезон на едно място и след това ще помоля Бичи да ги качи, където качваше OST-тата на останалите сезони. Ще ми трябва помощ обаче, защото част от песните не знам как се казват.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 21:07 от Dana_Scully

# 85
чак сега отивам да гледам... само да питам м линка в замунда към субтитри , Пуци има ли ги твоите, защото на мен ми излизат субове качени от някой си cold - аз не искам от него, искам твоитеееееее

# 86
Белс, няма ги в Замунда на Пуци субките, има ги обаче тук: http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=82966

# 87
Заемам се със събирането на саундртака от седми сезон на едно място и след това ще помоля Бичи да ги качи, където качваше OST-тата на останалите сезони. Ще ми трябва помощ обаче, защото част от песните не знам как се казват.

Дейна, в http://www.supernaturalwiki.com/ има имената на песните от всеки епизод, както и информация за това в коя сцена са.
Влизаш в Canon, после натискаш Episodes. Отваря ти се списък с всички епизоди от всички сезони и за всеки епизод има кратка информация, цитати, музиката... Надявам се да съм помогнала!  Hug

# 88
Белс, няма ги в Замунда на Пуци субките, има ги обаче тук: http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=82966

на какво прилича това - защо го правят  като нейните са най-добрите - и не го казвам, защото си е наш човек!!!

аз стинах до тук и се разревах

Дейна, ти и Инчето най-добре ще ме разберете.... още си спомням как скочихме с теб като Канзас я изсвириха тази песен в НДК !!!!
[/b]

# 89
O, Белс! Абсолютно! Аз си я тананикам от сутринта. Simple Smile
И само за протокола да отбележа, че на това финале не можах да се разрева. На сезон 5 / 22 си ревах от началото до края, но този път нещо не можах да се трогна заради Дик.

Солти, мерси за линка към Уикито. Не съм сигурна обаче дали списъкът с песни е пълен. Ще трябва да изгледам епизодите отново и да видя дали нямам пропуски. До към 12-ти епизод съм го правила, остава да видя за останалите 11 дали нямам някоя пропусната.

Импалко, тъкмо щях да кажа, че Дик много прилича на Американския психар (Крисчън Бейл), който ми е оооооособено любим актьор Heart Eyes Heart Eyes, обаче по поведение (и външен вид) доста ми напомня и на Т1000 от Терминатор 2 -

и особено тук:

Робърт Патрик също не е за изхвърляне. Simple Smile От годините като Агент Догет от "Досиетата Х" много го уважавам тоз човек. Wink

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 21:57 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт