SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 295
  • 708
  •   1
Отговори
# 270
Пуцка, какво си му сготвила?

А за десерт? Ти самата?

# 271
Бутер-ролца му направих, за десерт - правилно.  Blush

# 272
С какво бяха пълни бутер-ролцата? Сладко или солено? Grinning

Един хубав клип

">#![/video]

Защо винаги, когато слагам клип ми дава съобщение "невалидно клипче"? Мога да го сложа само като линк, странна работа. 

# 273
Солено, разбира се. Сладкото беше за десерт.  Mr. Green

Изгледах The Resident. Колко мъка, боже, колко мъка!  Twisted Evil

# 274
# 275
  • # супернатурална #
Абе според мен лирическия герой трябва да е благодарен на Джаред, че така вдига летвата на изискванията Laughing

И понеже всички сме деца на родителите си, честит ни празник!

# 276

Жестоко и много вярно  Joy Joy Joy

А утре вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ - Джефри ще го раздава пожарникар. Ух, малиии Heart Eyes

# 277
  • В средата на времето
Забавен коментар Grinning Едно време четох коментара на някакъв мъж, който страдаше така от образа на Ед Здрачний Grinning

Гледам, че обсъждате Джефри...Аз последно гледах "The Courier" и не останах недоволна Simple Smile    

Не видях това да е пускано Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 00:11 от Izida

# 278
'Aйде пак за еднаквите дрехи:

Този път феновете бяха доста близо, почти се вързах Shocked , но пак не познаха Laughing .

Снимка от конвенцията в Париж:

Съжалявам, че J2 не присъстват, най-малкото защото не си спомням Джаред да е седял на такъв тип стол досега и щеше да ми е вълнуващо да видя как ще подходи, накъде ще се мята, къде ще си качва краката Wink .

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 09:05 от Impala

# 279
  • # супернатурална #
Май на онова интервю, на което се появи яко почерпен зачервен седеше на нещо подобно. И там успя да го направи изчанчено  Laughing

Дай да украся поста

и да разлюлея Маракана

# 280
Новина: Ben Edlund & Ben Blacker to Leave Supernatural
Writers Ben Edlund and Ben Blacker are leaving Supernatural. Information is limited at this time, but Ben Edlund let it slip to one of our correspondent’s that he and Ben Blacker are ‘moving on’. Writer and show runner Sera Gamble announced in April that she would be stepping down, and that long time writer Jeremy Carver would be taking over as show runner. This means big things and big changes for Supernatural. Social media reactions range from relief to absolute panic. The majority of those asked are excited for the new things to come, believing that some new ideas were needed to further the show’s storyline, and thus its longevity.

# 281
То всичко хубаво, но дано наистина този е последния сезон...

# 282
  • Sofia
То всичко хубаво, но дано наистина този е последния сезон...
Сакън. Недей. Simple Smile  Може да измислят нещо и да продължат сериала.

# 283
Всяко нещо си има край.  Wink

# 284
  • # супернатурална #
И всяка затворена врата отваря три нови  Laughing
След осми сезон и аз съм склпнна да се разделя със СПН. Ама веднага искам да ги видя в нови филми  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт