SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 250
  • 708
  •   1
Отговори
# 450
Какви промени бе, Розе? И аз не знам нищо за това. Ако става въпрос за послеписа в моята част, просто почнах с моя стара идея, която загатнах в Коледния епизод. Не мисля, че нарушава хронологията. Може да го погледнеш като ретроспекция на събтията от 11 и 12 епизод, но от гледна точка на татко Джон. А ако говориш за 12 епизод - нямам представа, защото не писах там. Нямах вдъхновение. Така че моля те размисли. Много ще ни липсват твоите идеи. Praynig Praynig Praynig

# 451
Без връзка, но  понеже като видя някоя готина котка се сещам за Злата, чакай да я поздравя с тази

Joy Joy Joy Мерси, Галче!  Hug Много е готин.

# 452
Oх, Джефри, ох, Дийн, ох, Морган!

Пуцка, леко с втория цък Hug .

# 453
  • гр. София
Какви промени бе, Розе? И аз не знам нищо за това. Ако става въпрос за послеписа в моята част, просто почнах с моя стара идея, която загатнах в Коледния епизод. Не мисля, че нарушава хронологията. Може да го погледнеш като ретроспекция на събтията от 11 и 12 епизод, но от гледна точка на татко Джон. А ако говориш за 12 епизод - нямам представа, защото не писах там. Нямах вдъхновение. Така че моля те размисли. Много ще ни липсват твоите идеи. Praynig Praynig Praynig

Нищо общо няма послеписът ти  Grinning Той нищо не нарушава.  Hug
По принцип е нормално, когато пишат повече от двама души, някой нещо да не допрочете като хората и да стане малко разминаване, но е некоректно спрямо останалите пишещи човек да си наложи идеята на всяка цена, нарушавайки хронологията и фактологията. Така се обезценява чуждият труд. Пишем за удоволствие, но някак не е гот удоволствието на някои да преминава в умишленото разваляне на чуждото такова. Предвид факта, че могат да се напишат безброй епизоди, на всеки ще дойде реда да си наложи мечтаните идеи. Не е нужно да се бърза и да се пречи на чуждите идеи, нали? Или греша? Още повече, че някои идеи могат да се изложат и не под формата на епизоди, а на отделни разкази, които пак могат да са колективни. Така няма преждевременно да се нарушава установената до момента сюжетна линия.
Колкото до последното ти изречение - надали идеите ми ще липсват особено. Гледам от доста време насам - митологията и историята не са вървежни.  Wink Пък не ми идва отвътре стилът "булеварден розов роман", та затова се отказвам.
А и не смятам, че съм фактор за писането на форумните епизоди.  Peace Както с мен, така и без мен. Даже някои ще дишат по-спокойно  Sunglasses

# 454
Чудесно и ясно изложение   bouquet . От опит знам какво е да четеш насила, по задължение нещо, което не ти допада - наскоро истински се измъчих с един ‘парцал’ ooooh! ... Затова уважавам решението ти Hug . С удоволствие ще препрочитам епизодите и нещата ти дотук. И дано 13-ти форумски епизод не се окаже ‘фатален’ Grinning , последен.

Една прекрасна снимка на Женевив:

И част от колекцията на истинския SPN фен:

# 455
  • гр. София
Да, аз обичам картите да са на масата, а не под масата.  Wink

# 456
Тъй, тъй Joy . Иначе става като в четвърти и шести сезон.

# 457
Я кажи заглавието на парцала. Може и аз да съм го чела. Да сравним мнения.

# 458
  • гр. София
Не само четвърти и шести сезон, а и в последните форумни епизоди.  Sunglasses

# 459
[...]Може и аз да съм го чела.[...]
Изключено Confused . Дори и да го има по родните книжарници, не бих те подценила така.

# 460
  • # супернатурална #
Оле момичета, грам не вдявам за какво си говорите, надявам се да не се е породило някакво напрежение, което пък аз по никакъв начин не съм забелязала  newsm78 Всъщност се открих в "булеварден розов роман", защото точно така определям "стилът" си на писане, просто нямам претенции за нещо различно, но пък не съм писала по епизодите от много време  Rolling Eyes

Пуцка, леко с втория цък Hug .

К'во леко, направо си я представям как е залепила джуки на монитора  Laughing

# 461
Всичко е наред Hug .
Лятно промо или по-скоро реклама на сериалите на CW. Има твърде малко от нашите, но пък са най-готините Heart Eyes .

# 462
О, мой Кастиел! Как можах да забравя, че изневерявам на момчетата с един от другите братя по CW, а именно Деймън Салватор...демек с Дневниците на вампира.  Йън е тооооооолкова hot, а аз съм такава ненаситница, че просто не мога да му устоя. Явно съм имунизирана срещу чара на Пол Уесли (Стефан), но пък човек не може да има всичко.

# 463
О, мой Кастиел! Как можах да забравя, че изневерявам на момчетата с един от другите братя по CW, а именно Деймън Салватор...демек с Дневниците на вампира.  Йън е тооооооолкова hot, а аз съм такава ненаситница, че просто не мога да му устоя. Явно съм имунизирана срещу чара на Пол Уесли (Стефан), но пък човек не може да има всичко.

Мисля, че няма жена, която да може да устои на Иън!!! Тези очи са меко казано завладяващи...
Няма как да не се съглася с твоето мнение  newsm44   Аз само заради него започнах да гледам Дневниците!
Като се замиля, май повечето сериали, които съм заглеждала, е било все заради разни неустоими младежи. Ех, какво да се прави, сърцето си иска своето!
 newsm68

# 464
Мисля, че няма жена, която да може да устои на Иън!!!
Ъъъъъъъ  Rolling Eyes Устоявам му от нисък старт направо.  Grinning

К'во леко, направо си я представям как е залепила джуки на монитора  Laughing
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Той втория цък троши монитора, бе, какво леко.  Laughing

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 23:56 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт