SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 211
  • 708
  •   1
Отговори
# 465
Мисля, че няма жена, която да може да устои на Иън!!!
Ъъъъъъъ  Rolling Eyes Устоявам му от нисък старт направо.  Grinning

Трябва да споделиш тайната! Simple Smile

# 466
Няма тайна, въпрос на предпочитания е; както не може да се обясни защо толкова ни харесват Уинчестър и как, по сатаниците, да се излекуваме Peace .
Нещо смешно - реклама/промо от наЩо село Joy (проверих, отваря се). Вижте и най-вече чуйте що е старание, що е произношение, що е чудо, но си ги харесвам.

# 467
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Чудесно взучи!!!
Те и на български звучат много странно. Нещо не са им уцелили гласовете при дублажа! Аз затова обичам в оригинал да ги гледам. Тези секси дълбоки гласове... Особено на Дийн  Heart Eyes

# 468
  • # супернатурална #

И така ще остане  Hug

По темата за неустоимите мъже...Смятам, че ние жените  Laughing имаме нужда от нещо повече от красива муцунка за да бъдем привлечени неустоимо. Без значение кой е обекта - Уинчестър, Иън, Едуард или майор Деянов - първо забелязваме външни белези, но това, което истински ни привлича и привързва са чертите на характера и поведението, а след това  лицето/тялото започва да ни се вижда по-привлекателно от което и да е друго  Laughing Това, което изключително много ми харесва в братята, и изобщо в СПН е прецизността, с която са оформени характерите им и това, че не спират да се изграждат, оформят и променят  с времето и според преживяното. Точно както е и в живота.

Поздрав с един страхотен кадър, който отчасти илюстрира написаното, а и показва една прекрасна актьорска игра  Heart Eyes цък

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 00:10 от Г. Краули

# 469
Аз явно нямам накаква си Windows Silverlight пък не искам да тегля разни неща дето не знам от де са.

# 470
Нещо смешно - реклама/промо от наЩо село Joy (проверих, отваря се). Вижте и най-вече чуйте що е старание, що е произношение, що е чудо, но си ги харесвам.
Не ми се отваря на мен.

Трябва да споделиш тайната! Simple Smile
Дневниците са ми твърде детски сериал. А и аз вече съм гледала вариантът на любовен триъгълник между два вампира и най-личната мома в селото (Бъфи)  Mr. Green, та не ми беше интересно. Както каза по-горе Галчето
Цитат
но това, което истински ни привлича и привързва са чертите на характера и поведението на обекта
Просто не можа да ме грабне героя.
Това беше за Дамян, сега за Иън да кажа. Не е грозно момчето, но този му маниер да се кокори на края на всяко изречение за повече драматизъм не можах да преглътна. И в Лост се кокореше, и в Дневниците. Това е моята тайна.  Grinning

# 471
Хм Thinking , пратих линка да го пробват и казаха, че работи. Е, съжалявам Sad . Исках да ви предложа да чуете как се стараят 'талЯнците в обработката на СупернЕтурал Joy , но явно не става.

Статия за 'Revolution' за тези, които имат намерение да го гледат.

# 472
Какъв готин манип на Джаред. Я да си признае коя му е писала съобщение Mr. Green

# 473
  • # супернатурална #
Съобщение  - не знам, аз му пратих клипче. После той на мен. Накрая направихме едно общо. М-дааа, фантазии  Joy

Импалко, да свирнеш като го пуснат. Може да имаме късмет Пуци да му направи субтитрите  Rolling Eyes  Praynig Оле колко съм нахална, едва се трая   ooooh!  Joy

# 474
Revolution и на мен добре ми изглежда. Ще го пробвам на есен.

# 475

Мисля, че няма жена, която да може да устои на Иън!!!

Заблуда, заблуда.  Mr. Green

Автомобиле, мърррррррррррр.  Heart Eyes

Импалко, да свирнеш като го пуснат. Може да имаме късмет Пуци да му направи субтитрите  Rolling Eyes  Praynig Оле колко съм нахална, едва се трая   ooooh!  Joy

Мое, стига да ме грабне. И да не е в същия ден като братята, щото мисля тях да си ги превеждам от първи епизод. Mr. Green

# 476
  • гр. София
Оле момичета, грам не вдявам за какво си говорите, надявам се да не се е породило някакво напрежение, което пък аз по никакъв начин не съм забелязала  newsm78 Всъщност се открих в "булеварден розов роман", защото точно така определям "стилът" си на писане, просто нямам претенции за нещо различно, но пък не съм писала по епизодите от много време  Rolling Eyes

ГалчеHug ти пък къде се буташ при виновните? Това, което писах по-горе, включително и за розовия булеварден роман, съм го изброила кумулативно, а не алтернативно.
Говорех като цяло за неспазването на сюжетната линия и фактологията при писане. При това не за неволните грешки в тази връзка.  Wink  В никакъв случай не съм визирала теб  Hug
Много ми е интересно новото правило да не се постват частите от епизода в темата, а да се пращат директно на човека, който ще ги събира на куп. Ако всички правят така и никой не знае какво е писал другия, чуден развален телефон ще се получи.  hahaha

Едно не разбирам - когато някой страда от тотална безидейност и реши да се възползва от нечия чужда идея, защо вместо да я развие в положителна насока и надгради, вземе, че я скапе?!  newsm78
Дали има връзка с онази поговорка - "Колкото знаем, толкова можем"?

# 477
 Joy Joy Joy

Гласуване Golden Remotes 2012: Vote for Your Drama Kings and Queens. Дженсън е в мъжката категория, изпуснали са една чудесна претендентка сред жените.

# 478
  • София
Това за казаното от Розето ли беше? Защото ако да, то не виждам какво беше смешното - напълно си е права, връзката започна да се губи и идеята се размива заради разни... хм, глупости. Нямам намерение да се заяждам, просто питам, защото ми се стори странна реакцията.  Peace

Гласувах в анкетката иначе. Все по-сложно ми става, когато сложат и някой от "Sherlock" вътре, та направо се налага да играя на онче-бонче, за да реша за кого да гласувам. Мъка.  Confused

# 479
Цитат на:  "зимна роза"
Много ми е интересно новото правило да не се постват частите от епизода в темата, а да се пращат директно на човека, който ще ги събира на куп. Ако всички правят така и никой не знае какво е писал другия, чуден развален телефон ще се получи.

Това явно съм го пропуснала newsm78 надявам се да не е вярно, а просто розето да е останала с погрешно впечатление, защото Импалка прати последната част от епизода направо на "събирача" ни. Никъде не съм прочела да имаме въведено такова правило. Това обезсмисля цялостната идея на форумните епизоди, в които би трябвало да могат да участват всички, а не само събиращия епизода и хората, които му пишат на лично.  Това си е направо дискриминация.  Crossing Arms
В противен случай всеки двама или трима форумци могат да си пращат части един на друг лично с някаква си тяхна договорка и просто да пускат готовия продукт, налагайки тяхното виждане и идеи, без да се съобразят с мнението на другите.  Naughty

Относно гласуването и мен ме затрудниха при женските роли. А бях раздвоена и при мъжките малко, но бързо ми мина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт