Добре дошли и добре че сте изкарали така хубаво!
После към 14 и малко заспива,ей сега още дремем двете.Следобед чак след 18.30 излизаме и стоим до след 20,късничко ни става вечерята.Ама лято е все пак:)И към 22 заспива.
Но без нея...Прекалено мръсно ми е навсякъде.Може би местата ,за които говориш са различни,но не съм била по тях и не мога да кажа.А направо ми звучат утопично;) С нея на море само в чужбина от догодина,живот и здраве.Просто като се дават пари поне да знам за какво.У нас бих я завела по много други места,които всеки българин е хубаво да обиколи,но не и на море.Между другото винаги в БГ на морето ме е хващал някой вирус.А когато сме били с нашите преди в чужбина на почивка,после и с половинката няколко пъти-нищо подобно.Не знам наистина на условията и чистотата ли се е дължало,на това че по-малко хора ли е имало около нас...
Малко съм крайна за Черноморието,но много се разочаровах в предишни години и още ми държи.
Мисля,че там липсва една романтика или и аз не знам как да го кажа. Пффффф главата ми е малко луда.
Може би точно заради това предпочитам да ходя на свободна зона,а не на къмпинг...
, само че май ММ ще избяга на 2-рия ден .Иначе нашата палатка ще е 8-местна така,че може да приютим още дузина народ

)) Ставам ,че малкият е станал голям звяр и многооооо реве и се сърди
ММ няма да пусне децата, но виж мен може да изпрати да се уча. Дай линк на палатката.
пък и като мама Ива нямам ли голяма баня с плочки не ми се почива никъде
ММ няма да пусне децата, но виж мен може да изпрати да се уча. Дай линк на палатката.

.
Преди една седмица казах,че ще пиша утре и ето,че утре дойде 
Препоръчани теми