Кога ли ще се научи....
Но за съжаление къмпинзите в Бг не предлагат това което трява. Най-малкото аз не съм чувала досега за някой ,който да има канализация, възможност за пускане на вода в караваната и т.н. Никъде не може да използваш екстрите на каравананта, които предлага... Навсякъде са общи бани и вц-та, което колкото и да е поддържано мен ме ужасява. Въпреки,че сега на мястото , което бяхме беше чистичко и много удобно, дори имаше и пералня, която може да ползваш за 3лв и да си изпереш дрехите. Ама пак мъкнеш чинии и чаши по разни общи мивки, миеш ,чистиш ,метеш...
Лично на мен ми хареса варианта, който направихме ние, дори обратното още по-добре. Първо на къмпинг за 4-5 дни и след това 10 дни на хотелче с фул екстри
А за останалите хора около нас , на повече им беше до болка познато, а и повече бяха руснаци и поляци, които дори не се обръщаха да видят какво става
камъните са в твойта градина! Ивче - също 
Сега предстои борба, защото новата мода е след баня да не дава да го обличам и обувам. Суче се, бие ме и слиза... Като казах бие .... новата мода е да ме шамари яко през лицето за всяко нещо, което му накриви. Ще си мерим ината явно, но е достоен противник. Али имаше някакъв страх като види, че е прекалила, а това хич! 

http://www.youtube.com/watch?v=5kuq42qcXUA&feature=related
Абе за дълъг път не мога и да помисля...Но ще гледам да пробвам дали би останала сама отзад.Време е да се научим сами двете да пътуваме.Така сме вързани в квартала и дотам.
Аз също си спестявам омазването,защото ака на гърнето.Но винаги я качвам в банята и я мия във ваната.А особено след ешерихията не мога и да помисля да не я мия а примерно само да избърша с мокри кърпички.Което си прави 3-4 къпания на ден,само аз съм дежурна 
Случвало се е да посегне и ние игнорираме или й казваме Как трябва да погалиш тати,Ооооо тати...и тя забравя.
Само дето от обед пусна някакво бистро сополче...Сега спи добре,не я мъчи явно за момента.Оф дано няма нищо и да ходим,че се опекохме на този последен етаж.
Успях да изчета пропуснатото.
И Мишето започна да се бие и бие наред и това стана след като едно по-голямо детенце го отупа навън, докато си играеше край него...сега ни шамари и като се ядоса и като не стане неговото...
Женичка...Препоръчани теми