Отговори
# 615
Rika, зимата бях попаднала на форум посветен изцяло на къмпингуването в Гърция. Съжелявам, че не го намирам сега. Но ако пишеш в Гугъл " на къмпинг в Гърция" ти излизат много полезни линкове, например: това. На някой сайтове има точково оценяване и сортиране по критерии, дали си с деца, с куче, вид плаж, има ли магазин, ресторант и т.н. Задаваш собствени критерии и избираш. Освен това като си с палатка можеш да се местиш, да избираш.
За нас се бях спряла на тзи район, там има различни къмпинги, само пример:  http://www.aktioneirou.gr/bg/chalkidiki-bg/camping-bg

Благодаря много ,като имам време ще чета и разглеждам,със сигурност са на светлинни години от нашите къмпинзи !!!!   bouquet

# 616
Ивеееее,точно за вас мислех сега преди да вляза HugДобре дошли и добре че сте изкарали така хубаво!

За извеждането гледам към 10.30 да смогнем да тръгнем,и към 12.30-вътре.Ей затова нямам търпение за село,друго си в в къщата.Вчера бяхме на Бистрица при нашите ..ми рахат си е..2 стъпалца и в градината,тук сенчица,там сенчица:)А аз опъвам 4-те етажа в блока пеша два пъти с нея  ooooh!После към 14 и малко заспива,ей сега още дремем двете.Следобед чак след 18.30 излизаме и стоим до след 20,късничко ни става вечерята.Ама лято е все пак:)И към 22 заспива.

Следобед АМ или кисело ,ако се излъже,бисквитка,филийка малко с нещо.Рядко кусва някоя лъжица от десертите от кухнята.Плодовете ги давам поне час след това отделно.

Рика,чудесно звучи къмпингуването с всички тези екстри:)Аз бих се навила да опитаме,но половинката май е по-скоро против.И то не за друго,а май не му се занимава:)А и ние нашето море сме го отхвърлили като вариант с нея.Аз бих отишла за някое парти с приятели JoyНо без нея...Прекалено мръсно ми е навсякъде.Може би местата ,за които говориш са различни,но не съм била по тях и не мога да кажа.А направо ми звучат утопично;) С нея на море само в чужбина от догодина,живот и здраве.Просто като се дават пари поне да знам за какво.У нас бих я завела по много други места,които всеки българин е хубаво да обиколи,но не и на море.Между другото винаги в БГ на морето ме е хващал някой вирус.А когато сме били с нашите преди в чужбина на почивка,после и с половинката няколко пъти-нищо подобно.Не знам наистина на условията и чистотата ли се е дължало,на това че по-малко хора ли е имало около нас... newsm78 Малко съм крайна за Черноморието,но много се разочаровах в предишни години и още ми държи.

Мари,ти сама ли беше с мадамите този път?Прочетох май,че без половинката...

А

# 617
Никид, той моя мъж е ходил за последно там преди няколко години, и сигурно не е същото вече, може и хотели да са изникнали, да е пренаселено.
Кали, с майка ми бях и с децата, половинката август си идва.
Добра, чудесен къмпинг.В Северна Гърция ли е къмпинга, ще погледна по-подробно.

# 618
Никид, той моя мъж е ходил за последно там преди няколко години, и сигурно не е същото вече, може и хотели да са изникнали, да е пренаселено.
Кали, с майка ми бях и с децата, половинката август си идва.
Добра, чудесен къмпинг.В Северна Гърция ли е къмпинга, ще погледна по-подробно.
Мари, Ситония. Има карта на сайта.
Ето още един чудесен линк на български: цък.

# 619
Добра, благодаря Hug
Много ще се замисля за другото лято, че много ще ни стане това.Искам да е нещо по-близо в района на Кавала, много го харесвам този град, има време ще търся.

# 620
тези къмпинзи найстина са страхотни , чисти ,подредени и т.н . ,но някак си на мен ми идва и това в повечко-то като да идеш на хотел ,ма си мислиш,че лагеруваш .... Laughing де да знам , и там си обременен и вързан дори още повече с цивилизацията и с правилата и нормите ....мисля,че там не бих се почувствала така свободна  и щастлива . Точно за това БГ е едно мистично място ,където никъде другаде по света не бих  се чувствала фрииии  Laughing , при нас си е диво и *страшно* . Малко като на сървайвър  Laughing . Всъщност не знам как да го обясня,то е по-скоро някакво усещане ,а не удобство .  newsm41  Мисля,че там липсва една романтика или и аз не знам как да го кажа. Пффффф  главата ми е малко луда.  #Silly Може би точно заради това предпочитам да ходя на свободна зона,а не на къмпинг...

Добра, като чета каква мечта ти е да ходиш на палатка,а пък мъж ти хич неще и да чуе, освен да дойдеш с нас и да вземеш и дечурлигата, знаеш ли какъв купон ще е   smile3532 , само че май ММ ще избяга на 2-рия ден .Иначе нашата палатка ще е 8-местна така,че може да приютим още дузина народ  moresmile

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 18:25 от RikaRurika

# 621
Като си говорим за почивки и аз да споделя, преди малко свекърва ми се обажда, те са на почивка с децата на Приморско, в някакъв еко лагер Родни простори.Пълен пансион, с децата се занимават аниматори от сутрин до вечер/дори и на плажа/, в цената влизат развлечения като-лятно кино, батути,басейн, зоокът, детски дискотеки, разходки с лодки и др забавления.Не било супер лукс но децата се чувствали прекрасно.Явно си е за деца по-големи от нашите бебешоци, но на някой с кака или батко може да му е удобно. Hug

# 622
Като си говорим за почивки и аз да споделя, преди малко свекърва ми се обажда, те са на почивка с децата на Приморско, в някакъв еко лагер Родни простори.Пълен пансион, с децата се занимават аниматори от сутрин до вечер/дори и на плажа/, в цената влизат развлечения като-лятно кино, батути,басейн, зоокът, детски дискотеки, разходки с лодки и др забавления.Не било супер лукс но децата се чувствали прекрасно.Явно си е за деца по-големи от нашите бебешоци, но на някой с кака или батко може да му е удобно. Hug

винаги много съм харесвала такива тип лагери за деца ,които гледам в последно време и в бг организират . Там децата се научават на много неща,нещо като в казармата  Mr. Green Да си помагат взаимно,да си готвят , да коват разни бараки и подслони. Да са организирани и отговорни .Като родителите нямат време да им покажат и научат -поне на такъв лагер да идат.  Peace

http://www.nomadia.bg/category/for-kids/

# 623
Ех, Рика как не сподели по-рано за тозиз плаж. Аз много се чудех къде да плажуваме, въпреки ,че си имахме почти чатен плаж към хотела. Не че на него беше лошо, нямаше други хора освен тези от хотела и беше чисти и поддържан, но ми се ходеше и някъде другаде. Чудех се за Обзор ама нещо не ме грабна... плажа на Бяла няма да коментрам , една вечер само го погледнах отгоре и лошо ми стана, то и самата Бяла не е за приказката, аз освен една стръмна улица и хотел, стоеж, хотел ,строеж друго не видях за съжаление . Но пък ние бяхме извън града точно на един нос и беше много красиво и спокойно... абе хубаво беше.
радвам ви се на ентусиазма за къмпинга . Аз нямам... навремето имах едно гадже и все по палатки ходехме, любимо ни беше на реката на Лакатник или на някоя пещера ,ама да си кажа не бях очарована много ,много . Сега не искам и да чуя за такова нещо... на Арапя бяхме на бунгала, но сред бунгалата имаше много палатки и каравани. Брат му на ММ беше с кемпер, ама да ви кажа освен ,че не събират багаж за да си тръгнат нищо друго не ме привлече. Незнам ама аз нямам ли хубава и чиста баня с плочки и голяма бяла мивка немога да изкарам повече от ден. Може и да спа на земята, сред тревата , под звездите , нищо не ми трябва , освен банята  Mr. Green Mr. Green Mr. Green НО да ви кажа пък бих пробвала с каравана, ама не каква да е ами такава дето трябва да си продам апартамента за да си я купя. Видях сега една на Арапя страшна, сигурно 10м дълга със стаи , бани, кухни е така на къмпинг отивам. И най-важното - за къмпинг си трябва добра и вярна компания иначе се губи тръпката Wink

Мари, бунгала Атанасови си ги харесах и аз ( както и тези Пънчетата и Кораба ) Но до колкото разбрах свободни места трудно се намират. Въпреки ,че в хотел Кораба имаше доста. Ние бяхме на не много хубави бунгала ,ама искахме да сме заедно с брат му на ММ и затова там отидохме. Но останах приятно изненадана, бяха чисти и може би само на един сезон... абе на моерето е готино Simple Smile)) Ставам ,че малкият е станал голям звяр и многооооо реве и се сърди  #Crazy #Crazy #Crazy

# 624
mama_Iva, много си падам по тези огромни кемпери дето си имаш всичко. И на мен на палатка би ми липсвала точно баня и нормална тоалетна. Но като гледам в Гърция имат разкошни бани във всеки къмпинг.
Rika, линковете, които съм дала са на по-луксозни места, защото с две деца още не съм готова за пълна "дивотия". Търся някой удобства. Но там имат толкова много къмпинги, има и само палаткови, намира се за всеки вкус. Особено по островите са съвсем вън от цивилизацията. Благодаря за поканата  Heart Eyes ММ няма да пусне децата, но виж мен може да изпрати да се уча. Дай линк на палатката.
Ох, момичата чеша си езика и мечтая  Joy

# 625
Хеей, здравейте и от нас  Laughing
Не съм спряла да ви чета, но все не остава ред да пиша.
Ева е вече на годинка и половина. Има си 12 зъба, които мием първоначално със силиконов накрайник, но съвсем случайно тя си избра една четка в Кауфланд и от тогава с четката. Паста за зъби Нене дент.
Хапва си сутрин попарка, макаронки, принцеска с кашкавал или сиренце, на обед манджички разни, въпреки че сега заради жегите не ги долюбва много ,много  Laughing Вечер супа или ако откаже каквото друго успея да й дам/зеленчуци, маслини  Embarassed/. С памперса и неговото махане сме до никъде, язък, че от осми месец акаме на гърне сега не ще и да чуе, а събуя ли я по дупе кляка и пишка в гащите  Laughing Все пак се успокоявам, че няма възрастен не научен  Laughing
Иначе говори много даже и изречения казва от рода на Мама пи/мама спи/, Оше на/ още една/, Пати пуа/Патето плува/ и т.н. Разбира всичко и повтаря всичко, знае имената на цялата махала, че и на кучетата им  Laughing
Аз за жалост започнах работа и прекарвам много малко време с нея. мъчно ми е, но няма начин. Гледам да компенсирам в почивните дни.
Спи си по 3 часа обеден сън и по цяла нощ, като заспива през деня към 12:30 и спи до 15:30, а вечер вече заспива в 21:30 и спи до 7:30. Аз обаче ставам пак в 6ч., че нали съм на работа. Мечтая си да се наспя и аз някой ден  Laughing
На море ще я водим през август, но още нищо не сме резервирали. Аз си мисля за бунгало, че е най-удобно с малко дете. Плажа е близо, вечер тя си спи ние си хапваме и пийваме отпред... не знам честно казано какво точно да избера аз и без друго не обичам морето  Simple Smile пък и като мама Ива нямам ли голяма баня с плочки не ми се почива никъде  Laughing Някой ако знае свестни бунгала по южното черноморие да свирка.
Ами това е от нас
Целувки на всички порастнали дечица

# 626
...Благодаря за поканата  Heart Eyes ММ няма да пусне децата, но виж мен може да изпрати да се уча. Дай линк на палатката.
Ох, момичата чеша си езика и мечтая  Joy
Ето ти възможност да си починеш добре.... LaughingОставяш децата на мъжо и бегом на палатка... Whistling

Шегата на страна, подхванали сте готина тема. Чак нямам търпение да идва 22 юли, ние тогава сме на море. И ние тази година се отдаваме на по-дивата почивка. Наехме си каравана. Решихме така, за да сме на плажа през цялото време, който иска да спи, който не-да се  рови в пясъка или къпе в  морето. В нашето семейство пък мъжо е навит на по-дивите почивки, аз малко си падам по това да спя на легло и т.н.Харесвам All Inclusive почивките по принцип, защото всичко е уредено.  Но предложението за каравана ме нави, още повече че Сияна е в такава фаза, че като си представя как ще протече един обяд например в ресторант на хотел и ... smile3511
Пък така като сме на плажа, ами да крещи и вика, да се маже с храна, поне няма да ни гледат 100 човека . Пък и ще сме с наши много добри приятели, така че и компания си имаме.
Ходили сме 2 пъти на палатка, но нямахме още деца. Беше забавно. Сега още не мога да се реша.

# 627
  • София
здравейте Simple Smile

Винаги съм се възхищавала на хората дето ходят на палатки Simple Smile.
На мен лично не ми стига воля да се разделя с удобствата и да отида на палатка. Както казва Поли "обичам да спя на легло", всичко да ми е уредено. А пък сега и с дете - със сигурност ще бъде хотел.

Въпреки това ние си бяхме избрали един къмпинг Каламици в Гърция за месец юни,но се оказа че няма свободни места. Там отдават под наем каравани, които са с пълно оборудване, а и много наши приятели ходиха и са много доволни от условията, от чистота на водата и плажа и живот и здраве евентуално септември може и ние да отидем.

# 628
 wavey Преди една седмица казах,че ще пиша утре и ето,че утре дойде  doh

Ние си бяхме на село за една седмица и си изкарахме много добре-обратно на очакванията ми.Аз си мислех,че няма да имам търпение да си ходим ,но сега по-скоро нямам търпение пак да идем.Утре заминаваме на море.Нашият тати си е там(работи),а аз със Сияна и една приятелка с двете си деца палим моторетката нататък.Направо ви завиждам за плановете за море по палатки,но на мен хем ми се ходи на такова място,хем не ми стиска с дребосъчка.Дори тази година за пръв път отиваме в Несебър.Жилището ни преди се даваше под наем на персонал и нямаме печка,пък за пералня да не говорим-само хладилници телевизори и гардероби да искаш.Поне на кухня се записахме,но като се има в предвид колко са предвидливи мъжете или поне моя,може би ще имам номерче като си отиваме(записа ме в последния момент)  Mr. Green.Миналата година беше друго -пюрето ,памперса и готово,но сега въпреки,че ни е много мъчно за татито не ми се иска да си усложнявам допълнително живота.

Илиянкамисля,че ме беше питала за триколката.Както споменах по горе сега сме сами и трябва да се наканим някой ден с някоя приятелка да го закараме.Още си стои така дрънкащо и почти не го ползваме.Но говорих с гумаджията и каза,че ще стане.

Зъбки мием само вечер с четка и паста за зъби.Махането на памперса на село премина с пълен провал-нито веднъж в гърнето и един милион напишкани и наакани гащи.

И да попитам за вашето мнение за детските градини.Тези,които ще пускат децата си направо на детска градина с наборчетата ли мислите да ги пускате или с 2011 и вече не трябва ли да започваме да подготвяме документи или вече сте пуснали?

# 629
mama_Iva, много си падам по тези огромни кемпери дето си имаш всичко. И на мен на палатка би ми липсвала точно баня и нормална тоалетна. Но като гледам в Гърция имат разкошни бани във всеки къмпинг.
Rika, линковете, които съм дала са на по-луксозни места, защото с две деца още не съм готова за пълна "дивотия". Търся някой удобства. Но там имат толкова много къмпинги, има и само палаткови, намира се за всеки вкус. Особено по островите са съвсем вън от цивилизацията. Благодаря за поканата  Heart Eyes ММ няма да пусне децата, но виж мен може да изпрати да се уча. Дай линк на палатката.
Ох, момичата чеша си езика и мечтая  Joy

http://www.ebay.co.uk/itm/400285992407?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2649  -

http://www.ebay.co.uk/itm/180878458235?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2649

тук има много палатки и са на екстра цена,за разлика от БГ сайтовете

Общи условия

Активация на акаунт