Все пак приятна почивка на всички и поздрави на моренцето! 
така че от известно време се къпе под душа че да не плува с акото, че той си казва, ама като е в процес вече... иначе го къпя 2 пъти след всяка разходка.
На живо е още по-чаровен и е много кротичко и спокойно момченце, особенно на фона на моето диване.
Тръгнахме в 6.30 та уж да се унесе в колата...ми тя е толкова любопитна че лежа в мен и притваря очички,но не...над час..бибки,чайче,шъшкане-не:)Накрая поплака малко че вече много й беше тъпо и й се спеше и заспа при Враца чак.Та после я държах в колата пред къщата на село та да поспи 
за всички!
да си изкарате здравички и да си починеш Калина 
От вчера си дърпа дрехите и иска сам да се облича, за сега успявам да го обуздавам, но с всеки ден ми става трудно...
А с махането на памперса мисля да опитаме есента.
, добре сме,взехме да похапваме доста
.Карам си ,обяснявам ,че и дупето шляпнах ,не и не ,все към улицата ги влече
.
Дано изкараме хубаво лято тук:)
Ние този път пак сме с много багаж,ама количка въобще не взехме,кошара също.Спи си с мен на една огромна спалня,обезопасена с огромни възглавници.Хвърля се и подскача по нея и само се хили:)Та мисля си догодина вече бих тръгнала с нея навсякъде 

Ходя като малък катун и като спра до контейнер да изхвърлям събраните в количката боклуци (опаковки от бисквити, ползвани памперси, салфетки...) имам чувството, че ще ме помислят за клошар, нали и те с колички ходят
За себе си прецених, че и така добре ме изцеждат на разходка. Каката онзи ден ми "избяга", макар да не е в пълния смисъл на думата. ЗА един кратък период от време си изкарах акъла да я търся, че и още една майка хукна с мен, а тя се заключила в WC и играе на криеница
Навън всеки е в различна посока, не мога да им отделя еднакво внимание. Гледам малкия, а на каката само подвиквам и уж разчитам, че сама внимава. Препоръчани теми