Отговори
# 660
Ролери с всичките му принадлежности за безопасност Дая получи миналата година.От време на време се присеща и ги кара, предимно в нас Simple Smile Навън е изявявала желание да ги кара броени пъти, има желание да се научи и може би това, че трудно ги кара все още и някой все трябва да я държи ги прави все още не толкова актуални.
Ето ги нашите-

# 661
Влизам с едни бърз въпрос -как изглеждат пъпките от претопляне ? Толкова време мина ,така и не се научих да ги познавам.  Blush От предния ден и излизат някакви пъпчици ,днес вече и по гърба има ,но основно са отпред по коремчето и гърдите .На пипане са леко грапави и на места имам чувството ,че са се сляли и стои като обрив .Обадих се на педи ,тя каза че най вероятно е от топлото и да не ходя ,понеже имало много хора и да не пипнем някой вирус.Ще къпя с лайка и смрадлика и това е.

# 662
За по малки и учещи се да карат ролери деца, мисля че тези са много подходящи, защото са по стабилни :

за по-големи (ние имаме подобни):

ikamenova, пъпчиците са малки, червенки и грапави. Мисля че не се сливат една с друга newsm78

# 663
Калинче ,много се радвам че сте на село вече и че се забавлявате  Crazy Crazy

аз днес   rotfImbo реших да сложа края на пързалката в басейна ,за да се позабавляваме още повече  tooth и настана чудо невиждано- не можах да изкарам дребния от там,разказа ми се играта да го качвам постоянно и да го спускам по пързалката  smile3511 - обаче той толкова се забавлява милия и толкова се смя , напълни ми душата ,голям купон беше и рев след това де  Mr. Green. Ще трябва да купя обаче по-широк и дълбок басейн,че в този едвам успява да цамбурне качествено. Обаче много хлъзгаво се получава таз водна пързалка ,малко невнимание от моя страна и ще си счупи главата

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 12:59 от RikaRurika

# 664
Ние ползваме на "фило" но незнам дали има малки нашите са от 31-34 номер иначе първите бяха обикновени 26 номер.От филото определено съм много доволна,наистина са малко по скъпи,но няма нищо обко с обикновените.

# 665
Здравейте и от мен,

Кали, приятно изкарване на село. Тези дни си мислех доста за вас, с тези пожари по Бистрица , но ето,че вие сте се измъкнали на село. Дано на Ая да и е все така забавно и да слушка много Simple Smile

За ролери -баткото има от 2 години вече и ги е карал броени пъти. Нещо не са много актуални при него. И той много ги искаше и като се качи на тях се оказа ,че не е толкова лесно и нестава туко-така и край с ентусиазма му. Имаме и каска и протектори за всякакви области, но ей така си седят- чак яд ме хваща. Иначе нашите ролери го взехме от Карфур за около 30лв и макар ,че са някакви измислени са доста удобни и хубави. Изглеждат точно като тези вторите, които е пуснала Секънд, само че сини Simple Smile

За къпането - аз на балкона го къпя в леген. ПО-малък е, по-лесно се пренася  и ако седи мирен не се разлива толкова много и не тече от балкона . За всеки случай си взимам и една кърпа и моп и ако почне да тече  попивам:) На двора вече е друга работа, там му пълня засега капака на пясъчника ,но като че ли не му харесва много. Пълня го и той не иска да се къпе. Утре ще разпъваме големия басейн, дано повече му хареса. Като че ли след морето вече не се радва на тези плитки , бебешки басейнчета, иска си дълбокото Simple Smile
Рика, много е готино така с пързалката. Аз на времето на баткото вравих такава ,ама сега не съм се сещала. Следобед ще го пробвам, че той милия все иска да се пуска по пързалката ,ама все с голо дупе се сеща и хич не се получава Simple Smile

ikamenova , то пъпките от прегряване са различни при различните хора. При Алекс са едни много ситни, грапави и много червени , хиляди на едно място ( главано в кръг ). Дори вчера му се появиха два такива огромни кръга в областта на памперса Sad При баткото на времето бяха пък големи, много големи и гладки. Предполагам ,че е от претопляне и изпотяване. В това време какви ли пък може да е друго. Дано бързо да минат. 

Аз да ви споделя за една добра покупка, поне за Алекс. Купих му чаша на Авент.  Ей тази : Много съм доволна и май разбра принципа на пиене от чаша, че преди нищо не се получаваша, къде пиеше, къде връщаше в чашата  Crazy Може би е малко позакъсняла покупка, но определено на мен ми допадна Simple Smile

# 666
мама Ива, аз точно в капака на мидата пясъчник поставям пързалката,обаче на самия ръб на мидата,защото иначе като я сложа вътре няма никакво място за цопване във водата , ей сега след обяд пак същото правихме ,много е весело ,само да има кой да го изкачва по пързалката,че се хлъзга доста

# 667
  • София
И аз се притеснявам че няма да мага да и отделя достатъчно време да може да се научи да кара, но имаме опция "тати" който ще поеме или нея или малкият. Мина ми през главата и че ако малкият го заведа в парка да дреме на обяд също ще намеря час-два за това. Мисля да опитам да намеря от някой познат на заем за няколко дни че да не вземе така да стане че да опита един път и да се откаже.
Днес съвсем ме подлуди голямото чудо... след като се стигнахме до вкъщи и тръгнах да качвам колелото по стълбите започна нещо да мрънка, което плавно се изля в тръшкане. Най-накрая се качи по-стълбите и блъсна колелото защото не съм го подпряла както трябва.... е причерня ми чак, цял ден им слугувам че така после да ми вика и да ми прави номера... Плеснах я по дупето 2 пъти - за втори път през живота и, и о чудо!!!! никога не съм я виждала толкова послушна и добричка Shocked
Винаги съм супер търпелива и обеснявам и говоря с нея до посинение, близките ме смятат за твърде мекошава и че така съм била развалила детето, май и аз започвам да мисля така вече.... То имало оправия по лошият начин. Сега обаче ми е доста гадно Rolling Eyes
И една случка от днес - бяхме в парка и едно детенце някъде на 3 годинки караше някакъв джип от тези под наем и направо го блясна че и го прегази #2gunfire #2gunfire #2gunfire аз успях само да скоча и да вдигна колата за да издърпам отдолу Владито. Слава на Бога но нищо му нямаше. След това тръгнах след детето да намеря родителите му ама нц... след 10 минути чак намерих дядо му, който спокойно си пиеше кафето. Да не ви казвам как го смотах тоя дедо дето не си гледа какво прави детето. Ми то си е така че момченцето още си е лапе и някой възрастен трябва да носи отговорност като го е пуснал да кара. Каката и до сега се опитвам да съм максимално близко до нея като кара нещо такова.
Оххх, извинявам се че се оплаках толкова много, ама ми е доста накипяло Hug

# 668
mama_Iva,second ,  благодаря ви  Hug. По скоро са такива каквито mama_Iva  описва.Днес на обяд я сложих да спи по памперс само и цял ден щъка голичка и е сравнително по добре  Simple Smile.
Илиянче,кофти случка сте имали отново.  Shocked Чудя се как могат да си оставят без надзор децата тия хора  newsm78.

# 669
  • София
dobra да ти кажа само че моето дъще сама си мъкне всичко- я колело я тротинетка. От малка съм я научила че носи отговорност за превозните средства които си взема за разходка. 1-2 пъти от началото се опитва да ми каже че е изморена и аз да ги нося но и казвам тогава тук на пътя да ги остави, пък на който му трябва да си ги вземе. Отдавна не ми мрънка по този повод и даже е горда че е голяма и отговорна и даже ми се сърди ако се опитвам да и помогна да се качи на някой бордюр. Peace

# 670
Илиянче то коли хвърчат, даже отварят и псуват, че сме на пътя, а по тротоара напаркирали други. Не мога да я пусна сама да ги бута, защото излиза към средата на улицата. Ако е с колелото я придържам докато с другата ръка бутам количката на Гоше и така до двора. Добре, че е наблизо.
За вашата случка с Влади, направо как не си го ошамарила този дядо! Гоше няколко пъти по-големи деца го гонят с колелета да го бутат нарочно, щото им е забавно да се гаврят с малките. Майките опъланли кълки на барчето и се правят, че не виждат. Обаче аз се изхитрих - нямам право да ударя чуждо дете, но Али може  Wink  Да видиш как се оказва, че майките всъщност гледат. Вече сме "научили" две да внимават. Има едно много зло момиченце дето ходи и шамари наред, няколко пъти удря Гоше по главата и му издърпва собствената количка. Пратих Али, такъв шамар му стовари по главата точно когато пак се канеше да нападне Гоше, че сега майка му не се отлепя от него и му вика "не закачай бебето, че ще дойде кака му"! Пък преди това само си свиркаше и наблюдаваше как щерка и вилнее.

# 671
  • София
Ей добра ти си им намерила цаката! Аз съм на мнение че всички деца правят пакости, или почти всички, и повечето се опитват да се наложат физически и предимно над по-малките, и ние, родителите, трябва по някакъв начин да им влияем, че после да не им викат цял живот че им липсват първите седем години. Peace

# 672
Добра, smile3532 newsm62 smile3521 това много ме разсмя...
Намерила си цаката на безхаберните майки и агресивните деца.

# 673
За портокола ние сме болни.
При нас номера няма да мине защото баткото е прекалено голям и ако удари някое дете,може да стане лошо,на 8 години е и да нашамари 3-4 годишно не върви.Гадните дечица са няколко вече ги знам и се опитвам да я държа на страна.

# 674
Вече сме "научили" две да внимават. Има едно много зло момиченце дето ходи и шамари наред, няколко пъти удря Гоше по главата и му издърпва собствената количка. Пратих Али, такъв шамар му стовари по главата точно когато пак се канеше да нападне Гоше, че сега майка му не се отлепя от него и му вика "не закачай бебето, че ще дойде кака му"! Пък преди това само си свиркаше и наблюдаваше как щерка и вилнее.

smile3501

Моето диване днес не иска да спи ,вчера пак трудно се приспивахме ,след малко ще я пробвам пак .
Живеем близо до линията и на всеки влак излизаме на терасата да я вдигам да гледа пу-па . Crazy
Сутрин минават едни цигани с каруца и кон и викат като разпрани че изкупуват стари печки ,бойлери и т.н. и тя заради кончето  само да ги чуе и айде пак на терасата .
Нашите пъпчици вече не са червени ,но кожата и стои една грапава и все едно е настръхнала,дано поне не я сърби.Сега обикаля безцелно из апартамента и се чуди как да ми привлече вниманието ,ала едва гледа горката  Mr. Green .

rosikosefi  бързичко да се оправяте ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт