Навън е изявявала желание да ги кара броени пъти, има желание да се научи и може би това, че трудно ги кара все още и някой все трябва да я държи ги прави все още не толкова актуални.
От предния ден и излизат някакви пъпчици ,днес вече и по гърба има ,но основно са отпред по коремчето и гърдите .На пипане са леко грапави и на места имам чувството ,че са се сляли и стои като обрив .Обадих се на педи ,тя каза че най вероятно е от топлото и да не ходя ,понеже имало много хора и да не пипнем някой вирус.Ще къпя с лайка и смрадлика и това е.

реших да сложа края на пързалката в басейна ,за да се позабавляваме още повече
и настана чудо невиждано- не можах да изкарам дребния от там,разказа ми се играта да го качвам постоянно и да го спускам по пързалката
- обаче той толкова се забавлява милия и толкова се смя , напълни ми душата ,голям купон беше и рев след това де 

При баткото на времето бяха пък големи, много големи и гладки. Предполагам ,че е от претопляне и изпотяване. В това време какви ли пък може да е друго. Дано бързо да минат.
Може би е малко позакъсняла покупка, но определено на мен ми допадна
аз успях само да скоча и да вдигна колата за да издърпам отдолу Владито. Слава на Бога но нищо му нямаше. След това тръгнах след детето да намеря родителите му ама нц... след 10 минути чак намерих дядо му, който спокойно си пиеше кафето. Да не ви казвам как го смотах тоя дедо дето не си гледа какво прави детето. Ми то си е така че момченцето още си е лапе и някой възрастен трябва да носи отговорност като го е пуснал да кара. Каката и до сега се опитвам да съм максимално близко до нея като кара нещо такова.
Да видиш как се оказва, че майките всъщност гледат. Вече сме "научили" две да внимават. Има едно много зло момиченце дето ходи и шамари наред, няколко пъти удря Гоше по главата и му издърпва собствената количка. Пратих Али, такъв шамар му стовари по главата точно когато пак се канеше да нападне Гоше, че сега майка му не се отлепя от него и му вика "не закачай бебето, че ще дойде кака му"! Пък преди това само си свиркаше и наблюдаваше как щерка и вилнее.

Препоръчани теми