Така последно отказахме един малък натрапник в Русе, който 4 дена подред я биеше. Той на 5, викнах 2 каки на по 10 
Много вируси това лято

И аз разбрах,че с добро и обяснения не става.Директно вече ако не видех родител наблизо тихичко ги скастрях пък да викат който искат:)
Всеки ден тук си казвам Днес отивам до басейна,че мои познати го държат и имам доста приятели от едно време...и все не отивам:)
къпахме го на терасата уж да кротне...преди малко излезнаха с тати навън, че ме заболяха ушите от мрънкане днес 

Скоро четирима 5/6 годишни се гониха по пързалката и така скочиха в/у мишето, че щяха да смачкат. Еми, нито една от майките не реагира - аз направо си ги изгоних и така малко си поигра детенце на воля.
ама с говорене и с наказания да не излиза май не става...поне при нас...ще видим по нататък...пералнята ми свърши и отивам...лека вечер 
Изкарахме страхотно море в Гърция, на Ситония, в затворен комплекс.
Глезла 
) Пък със самолет не искам да ходя на почивка, защото с колата мога да си взема каквото си искам.
и питам не реве ли? Ами реве ден, 2-5...10 и после свиквало. Казаха, че ние в България сами сме си били виновни, че децата били разглезени и нищо не можело да им се каже, щото така сме ги свиквали от малки. Там всички били строги с децата си и като се кажело нещо, децата изпълнявали. Аз се опитах да споря, че си зависи от детето, ама... 

Хич не го вярвам, поне не без последствия. Наскоро в предаване за детските домове до 3 годинки разказваха, че децата там не плачели и като влезеш е зловеща тишина. 
Айде и аз се присъединявам към молбата за име на комплекса

Много нещо съм се сдухала значи
Тамън за вас мислех от сутринта защо не пишете:)Супер звучи всичко!И аз догодина вече го виждам.Точно на Ситония ми се ходи много,обожавам го това място.Защо не сложиш направо линка тук?Явно всички имаме и нтерес към Гръцко:)
Аз също мисля,че зависи от детето...но и май зависи как го научиш.И аз все я обгрижвам,все да не плаче никак..а тя става все по-капризна..Ето и сега на село..все нещо иска..аз съм вътре...Мамо...Отивам навън...БАбууу...Хленчене...Вдига ръце все да я нося и да ми виси на врата...
Глезенка и това си е...Та може и ние да сме си криви,знам ли.Аз знам,че направих всичко по силите си детето да е спокойно,да не му липсва внимание,залепени сме нонстоп,през 5 мин се сеща и идва да ме гушка и да ме целува.Ама дали така не й вредя повече?
И аз не намирам отговор.А и Ая не се чувства добре с напълно непознати,гушка ме и повтаря Мамо..След малко обаче почва да си върти репертоара.Но да отиде да седне в някой иои нещо-абсурд!То и ние почти с никой не сме я събирали де...само преди да тръгнем две вечери подред:)Наблюденията са ми от познати из квартала дето срещаме.

че иначе каква почивка е.
и наистина ми е трудно, но махнахме бибата преди месец и мисля, че така преживява загубата и искам да му спестя стреса и си го гушкам повече...все пак ще гушкаме, гушкаме и след няма и 10 години няма да ни дава вече...В домове бях на стаж през цялото следване и ми беше много тежко всеки път
не искам да си спомням какви сцени съм виждала...