Отговори
# 645
  • София
Ехе, колко ми се ходи и на мен някъде извън София, но за съжаление с графикът на съпружето за сега е невъзможно... Sad  Все пак приятна почивка на всички и поздрави на моренцето! Hug
За миризливият въпрос- Владито ако ака поне веднъж дневно се радвам, ама да не си помислите че е запек, той както яде така и ака Mr. Green Винаги го подмивам под крана, даже да не е наакан, салфетки почти не ползвам, само някъде навън ако се случи. С памперса сме напреднали- вече понякога си казва, но по-често аз го подсещам за пишкането, почти няма напикани гащи, но акото обикновенно е по време на къпане във ваната #Crazy така че от известно време се къпе под душа че да не плува с акото, че той си казва, ама като е в процес вече... иначе го къпя 2 пъти след всяка разходка.
Старая се да излезем към 8.30 и да се приберем към 11.30, след това от 17 до 20 е втората разходка. Сутрин обикновенно се събужда към 8 и му давам само да суче и закуската е някъде навън че ако тръгна и да го храня то отива повече от час и не ми се иска да съкратявам разходката за сметка на това.
Вчера в Южния парк видях Adda Baggins и малкият викинг Heart Eyes На живо е още по-чаровен и е много кротичко и спокойно момченце, особенно на фона на моето диване.
Хайде да организираме някой ден срещичка, да ги запознаем мъниците!
За удрянето- шамаросва ме от време на време, но и аз се правя че плача и той идва да ме целува и прегръща, но което е по-лошо се опитва да удря и децата навън, обеснявам, но за сега без особен резултат. В повечето случаи конфликтува ако някой му взема играчките, особенно от ръцете. Радвам се ако е настойчив и не си ги дава, но като почне да се замахва веднага го хващам за ръката.  Мисля че когато проговорят малко по-лесно ще се изясняват и няма да прибягват толкова често към физическа сила.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 17:00 от iliyanamos

# 646
Момичета,ние сме на село вече:)На мама селянчето се чувства идеално засега JoyТръгнахме в 6.30 та уж да се унесе в колата...ми тя е толкова любопитна че лежа в мен и притваря очички,но не...над час..бибки,чайче,шъшкане-не:)Накрая поплака малко че вече много й беше тъпо и й се спеше и заспа при Враца чак.Та после я държах в колата пред къщата на село та да поспи hahaha

Сега спи 3 часа вече.А иначе щъка навсякъде,не се е спряла от сутринта:)Дано й е така добре и по натам.Наобед нямаше наяждане.Пък една радост с баба ми и дядо ми.Само вика Бабо,Дедиии:)

Май се будим;)После ще чета;)

# 647
Как се сваляше клип/ филм от ютюб? Май Poli.t знаеше?

# 648
http://svalqm.com/

# 649
wondergirl, радвам се, че сте изкарали чудесно, имали сте много помощници. Hug
Кали, приятен престой на село. Hug
Ние днес ходихме с дребните на басейн, голяма жега беше.
Приятни почивки на всички на които им предстои. Hug

# 650
Рика, може да ми е закъснял отговора, но видях, че джапанки с ластик има на Ипанема - продават ги навсякъде!

# 651
Рика, може да ми е закъснял отговора, но видях, че джапанки с ластик има на Ипанема - продават ги навсякъде!

Мерси,ще знам за следващ път,защото сега се обзаведохме с едни кроксчета   bouquet

# 652
 Hug за всички!
Хубаво лято на село за Ая и Калина  Hug да си изкарате здравички и да си починеш Калина  Peace
Ние сме добре въпреки жегите. Ходим да си играем още няколко наборчета в училището, че там има нещо като мини парк и е прохладно до обед. После баня, хранене и сън до 16 и после излизам след 19, че жегата е много тук  ooooh! От вчера си дърпа дрехите и иска сам да се облича, за сега успявам да го обуздавам, но с всеки ден ми става трудно...
Жозефа, икаменова, добра как сте?
Хубав ден и много усмивки  newsm51

# 653

save2pc Ultimate Така се казва програмата, с която сваляме клипчета от Ютюб-а. Ако си я смъкнеш, мога после да обясня как става....

# 654
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Малкия също като не е в настроение и не става на неговата - ни пердаши всички подред. И по площадките се е случвало, за съжаление. Не знам как правилно да реагирам, затова казвам само "Престани! Не се прави така" и пренасочвам вниманието му.
С памперс е. Гърнето почти не го поглежда, нито веднъж не си е свършил работата там. Мисля да му купя такова като на Ая, само че момчешко, много ми харесва  Wink А с махането на памперса мисля да опитаме есента.
Чакам с нетърпение почивните дни - да "направим" някое друго плажче  Wink Rolling Eyes

# 655
Ние излизаме около 9.30ч. сутрин и се прибираме към 12.00ч спим до към 14-15.00ч и в 16.00ч вече сме на вън,прибираме се към 19.30ч.защото тя към 21.00 най късно е заспала,но вчера батко и я събуди вечерта и после заспа по трудно,сега спят и двамата.Не ме удря,но се сърди,завърта си главата мрънка и не иска да ме погледне,дори бута това което е искала и се е расърдила за него.Ядем сладолед,не знам дали е добре,но покрай големите няма как,пък и вече разбира.Като види,че някой плаче се натъжава и е готова и тя да заплаче.

# 656
Здравейте мами!
Днес е голяма жега и сега съм я оставила в легена на терасата да се пличка,не сме взели още басейн и не знам дали ще се наканим да вземем.
pipi_mb  Hug, добре сме,взехме да похапваме доста  Shocked,че и от три дена сама яде с лъжицата и много малко омазва.
Разходките ни са преди обяд за яденето когато ходим около 11ч  и после пред блока със съседчетата стоим ,направили сме им пясъчник и там играят и към 12.30 - 13ч се прибираме ,къпем се ,ядем ,спим и след 18.30 чак излизаме до към 20.30-21ч .Късно става ,но не иска да се прибира.Преди малко едва се прибрахме ,голям рев му удари и много лошо взе да прави взе да ляга на земята когато се сърди и квичи като прасенце  Mr. Green.Най обича да тича към улицата и косата ми се изправя ,все я гоня и тя защото я гоня и е интересно и продължава да го прави ,обръща се да види дали съм след нея и увеличава скороста  Crazy.Карам си ,обяснявам ,че и дупето шляпнах ,не и не ,все към улицата ги влече  ooooh!.
Калинче ,да си изкарате хубаво на село , iff2  и вие на моренцето ,а и на всички други почиващи и плажуващи  пожелавам почивка изпълнена със положителни емоции и много усмивки .
Хайде ,че на Петя и омръзна да се пличка май и доста взе да  мамосва    Heart Eyes
Приятен и усмихнат ден на всички!

# 657
Благодаря за пожеланията,момичета HugДано изкараме хубаво лято тук:)

И днес е добре положението-папка,тича по двора,полива като луда с една лейка,цапка в един леген с вода и се мокри:)Чакаме утре пак половинката да достави пързалката й,някакво басейнче и да направим пясъчник или да е купил един.Та тогава ще има и повече забавления Joy

Замислих се сега докато спи,че е много хубаво да пътуваш с дете,а не с бебе. hahahaНие този път пак сме с много багаж,ама количка въобще не взехме,кошара също.Спи си с мен на една огромна спалня,обезопасена с огромни възглавници.Хвърля се и подскача по нея и само се хили:)Та мисля си догодина вече бих тръгнала с нея навсякъде Joy

Добра,и тя започна да заспива на леглото до мен,аз само галя по гръбчето,а тя пие водичк и се приспива.Така вечер става,следобед не винаги:)Но все още най-бързо заспива в мен:)Иначе отнема доста повече време,примерно поне 10-15мин.,срещу макс 5 ако се пльосне отгоре ми:)

# 658
  • София
Ех, Калинче, блазе ти! Сигурно успяваш и ти поне малко да си починеш.  Hug
ikamenova ние взехме басейнче, но не го ползвам защото първо че Владито повече се интересува да се катери по решетките на балкона отколкото да се къпе там, и второ че 2 пъти настъпа на бордчето и изля половината басейн и като балкона ни е с чучурче, което излива всичко директно на главите на хората преминаващи по ул. Нишава Rolling Eyes Дъщеря ми определено беше по-кротичка и с нея номера минаваше, прекарваше най-големите горещини там, но Владито  е друга история Mr. Green
В момента избиват поредните 2 зъба и моето злоядо дете се превърна в още по-злоядо... само гризе някоя коричка хляб, сръбва айрянче и по цял ден "титиии" като новородено...абе голям зор.

И да питам майките с по-големи дечица- купували ли сте на децата ролери и какви. Просто каката вече ме е побъркала на тази тема. Не толкова отдавна подкара колелото без помощни и сега вече не и е толкова интересно, превключи програмата...   Проблемът е че е с 25 номер, а повечето са от 27 нагоре и освен това се чудя за марката, приемлимо е за мен да дам малко повече пари, но да са удобни и качествени.  newsm78

# 659
Поли, Бебеш, благодаря за отговорите  Heart Eyes

И да питам майките с по-големи дечица- купували ли сте на децата ролери и какви. Просто каката вече ме е побъркала на тази тема. Не толкова отдавна подкара колелото без помощни и сега вече не и е толкова интересно, превключи програмата...   Проблемът е че е с 25 номер, а повечето са от 27 нагоре и освен това се чудя за марката, приемлимо е за мен да дам малко повече пари, но да са удобни и качествени.  newsm78
И при нас е голям натиск за ролери, но съм решила да удържа и да не вземам. Има ново, по-голямо колело, което кара колкото и старото, т.е. изключително рядко. Има и метален скутер, него вземаме всеки ден и го влача качен на сенника на количката, а тя кара 10 мин ... Отделно колко инвентар мъкна и за малкия, че да не го шамарят за чужда играчка  ooooh! Ходя като малък катун и като спра до контейнер да изхвърлям събраните в количката боклуци (опаковки от бисквити, ползвани памперси, салфетки...) имам чувството, че ще ме помислят за клошар, нали и те с колички ходят   Embarassed Накратко, засега без ролери!
Илиянче, в периода докато се учите, а и после ще трябва все да си до нея, а Влади кой ще пази  Wink За себе си прецених, че и така добре ме изцеждат на разходка. Каката онзи ден ми "избяга", макар да не е в пълния смисъл на думата. ЗА един кратък период от време си изкарах акъла да я търся, че и още една майка хукна с мен, а тя се заключила в WC и играе на криеница  Crazy Навън всеки е в различна посока, не мога да им отделя еднакво внимание. Гледам малкия, а на каката само подвиквам и уж разчитам, че сама внимава.

Общи условия

Активация на акаунт