а , може и с нишесте или в овесени ядки
Това е отрова
Преди време ги варях, пасирах и прибавях в един зловреден, но любим мус на данон. В резултат отказа и муса. Овесени ядки слагам в кюфтетата и там не ги разбира. Тепърва я учим да яде мед покрай филмчето на Мечо Пух, но се приема с доста резерви. Правих бисквитена торта /любима за нея/ с мед. Ами почти не яде.
днес положението е по-добре няма Т
а , може и с нишесте или в овесени ядки
Това е отрова
Преди време ги варях, пасирах и прибавях в един зловреден, но любим мус на данон. В резултат отказа и муса. Овесени ядки слагам в кюфтетата и там не ги разбира. Тепърва я учим да яде мед покрай филмчето на Мечо Пух, но се приема с доста резерви. Правих бисквитена торта /любима за нея/ с мед. Ами почти не яде.
аааа твоето майчинство е истинско изпитание,чудя се с кое детенце ти е по-трудно , още отдавна съм го казала,че си истинска Майка-Героиня ,на твоето място не знам дали бих издържала
Та ако имате по-голям бюджет за случая може би нещо такова традиционно и нещо мъничко лично за момичето...Хубаво да си изкарате! 
Малко не ми се искаше с нея заради вируси..но сме сами и тя с баща си няма да остане...Бабата да беше тук...Поне той ще дойде с мен да помага по малко:)А и дс ни закара все пак:)
Полудях че нали ние пък проблема урологичния...Неото каза обаче че и жегата,потенето имат значение.А и тя тогава не пиеше вода хич...сега пак пропи повече и да ти кажа почна по- начесто.Но по-рядко пишкат вече факт!Големки са си...Не се безпокой толкова,но я наблюдавай известно време.И пробутвай нон стоп вода,ако обича чай някакъв хладък...Ая пак пропи сега чая на Хипп лайката след гърлото.Явно водата спря да я кефи 
Само така,бързо да се оправя Гоги!

Икона мисля, че е подходяща за по-голям човек. Та затова реших да и взема някакво бижу, което е с естествен камък. Намерих страхотно магазинче с прекрасни неща. Като се порових в нета, намерих инфо, че опр. вид камъни са символ на здраве. Така хем ще е нещо красиво, хем ще символ на здраве.
Като види ягода, малина или кайсия и започва едно реване и стискане на уста. Ако все пак успея да излъжа и да лапне, започва едно повдигане, все едно ще повръща...
Все се заричах, че няма да допусна и второто ми дете да не яде плодове, ама явно не зависи от мен..
приеми го от гледната точка на жената-предупредила те е да внимаваш, за да няма проблеми с детето ти.. Тя надали знае дали детето ти лесно контактува или се плаши от непознати.. Не че мястото на кучетата е на площадките, но това е друга тема. Тези на които ходим са обозначени със знак, забраняващ кучета и смятам че се спазва..

, май оправи такива пъпки с хума 
винаги сме :in last minute
Препоръчани теми