кръвен тест, който определя кои храни са подходящи за всеки индивидуално

• 42 364
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Да, 1350 лв, които може да платиш на вноски! Някой знае ли дали действа или е просто поредния опит за заблуда?

да си призная, че след цялата информация свързана с тези тестове и .. разнообразието от цени почвам да си мисля, че това е от поредицата много печиливш "бизнес за глупаци"... поредната панацея за която всички мечтаем... но още не съществува  Wink

Дано не съм права, бих се радвала ако някой е на друго мнение вследствие на личен опит

# 46
# 47
  • Sofia
да, но включва само 240 вида храни.

# 48
Zdraveite, chetoh vsichkite komentari s goljam interes. Bih iskala da znaja dali nauchihte nehsto poveche za testovete, zashtoto temata me interesuva jivo. Shte vi byda blagodarna za vsjaka informacija.

# 49
Аз в понеделник ще си правя! Laughing newsm78Ще ви пиша после ,въпреки ,че май до полочаването ще има около месец и после още толкова та и повече за да има ефект.
За сега ще карам на Скарсдейл!

# 50
  • Sofia
Аз в понеделник ще си правя! Laughing newsm78Ще ви пиша после ,въпреки ,че май до полочаването ще има около месец и после още толкова та и повече за да има ефект.
За сега ще карам на Скарсдейл!

чудесно че ще имаш личен опит, който да споделиш с нас !!!!!

кажи на кой тест се спря

# 51
Спрях се на нютронтест" .Днес се обадих да се доуточним за часа и ми казаха , че резултатите пристигат длед две седмици!
Преставете си полезните ми храни са чипс, шоколад разни банички и кифлички,сладолед ,хамбургери и тн.Ще ям като прасе и ще слабея - ха ха ха !! Laughing Sunglasses Hug Crazy  chef

# 52
  • Sofia
Спрях се на нютронтест" .Днес се обадих да се доуточним за часа и ми казаха , че резултатите пристигат длед две седмици!
Sunglasses Hug Crazy  chef

как направи избора си за тест !? ... аз започнах да изпитвам големи колебания и съмнения сред такова много възможности  newsm78

Преставете си полезните ми храни са чипс, шоколад разни банички и кифлички,сладолед ,хамбургери и тн.Ще ям като прасе и ще слабея - ха ха ха !! Laughing Sunglasses Hug Crazy  chef

знаеш ли вече че това са "правилните" за теб храни  Wink

# 53
Да, 1350 лв, които може да платиш на вноски! Някой знае ли дали действа или е просто поредния опит за заблуда?

да си призная, че след цялата информация свързана с тези тестове и .. разнообразието от цени почвам да си мисля, че това е от поредицата много печиливш "бизнес за глупаци"... поредната панацея за която всички мечтаем... но още не съществува  Wink

Дано не съм права, бих се радвала ако някой е на друго мнение вследствие на личен опит

Абсолютно подкрепям. То не беше Кашпировски, пирамиди, екстрасенси сега пък това чудо. Воля му е майката. Всеки сам за себе си трябва да установи как се слабее. Аз в момента губя килограми с голям успех. Повтарям го през няколко дена, ама ще ме прощавате  bouquet

Последна редакция: пн, 06 фев 2006, 18:40 от pipilota

# 54
# 55
# 56
  • O.A.E./ Пазарджик

не са ли достатъ4ни newsm78

# 57
Днес си взех резултатите.Дали са ми една книжка с препоръки и тълкувания на резултата.
От беглия поглед който хвърлих разбрах ,че са ми позволени всякакви видове хляб ,захар ......Но какаото ми е от червения списък следователно и шоколада.
Сега ще изчета всичко то е около 40 стр. отнесено лично за моя резултат.
Ако все още е актуална темата и представлява интерес след като се запозная и аз по - подробно ще ви пиша и ще ви държа в течение на резултата Laughing

# 58
Днес си взех резултатите.Дали са ми една книжка с препоръки и тълкувания на резултата.
От беглия поглед който хвърлих разбрах ,че са ми позволени всякакви видове хляб ,захар ......Но какаото ми е от червения списък следователно и шоколада.
Ако все още е актуална темата и представлява интерес след като се запозная и аз по - подробно ще ви пиша и ще ви държа в течение на резултата Laughing

Колко плати за теста и има ли възможност за разсрочено плащане?

# 59
  • Sofia

Аз сериозно се вълнувам от темата !!!!! Моля, споделей инфоо

Общи условия

Активация на акаунт