Да хвърлим зимните плетки,време е вече за рокли и жилетки!

• 125 322
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
[Искам да изплета за майка ми ето този елек: http://divxstore.snimka.bg/hobby/hobi.635323.27321201
Това не е ли същото, само дето не е елек? Поне плетките на пръв поглед много си приличат. Схемите са от тук, пост 8. Ехе, цели 56 стр и не видях твоя модел.  Confused Но пък има други готини елеци.  Crazy

Аууу, Кармелче, много е готина жилетката?

Лилетка, а той за кои шал търсиш схема? Аааа, сигурно питаш за готиния розов шал. А аз си помислих, че питаш за същия шал, за които пита и много вкусна, нали бях объркала цитатите...  Crazy

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 22:44 от pepito21

# 106
pepito21,разбрахме се накрая Joy Joy Да търся схема за розовия готин шал. ooooh!

# 107
liletka много хубави неща си измайсторила. Лилави топ с каква прежда го прави и на кой номер кука?

# 108
sunlight_eli ,мерси.Преждата е Ализе Белла,а куката е 0.Много ми харесва преждата Wink

# 109
http://plam4o.snimka.bg/hobby/os-shtestveni-mechti.556426.27349304

Здравейте, момичета!
Най-накрая и аз да се похваля с нещо. Това е чантата, която плетох дълго време по схеми публикувани от вас. Дано ви хареса.

# 110
sunlight_eli ,мерси.Преждата е Ализе Белла,а куката е 0.Много ми харесва преждата Wink

Кука 0? Да не е печатна грешка? Сега погледнах най-малкия номер в къщи е 1,3 мм и с него друго освен конци едва ли може да се плете, а тази прежда я дават за размер 2-4. Има ли друго означение на куката?

# 111
  • Варна

Няма начин как да ви изпусна.  bouquet
После ще ви разгледам подробно.  bouquet

# 112

Кука 0? Да не е печатна грешка? Сега погледнах най-малкия номер в къщи е 1,3 мм и с него друго освен конци едва ли може да се плете, а тази прежда я дават за размер 2-4. Има ли друго означение на куката?
Поне на тюлип номер 0 отговаря на 2.1мм

Пламчо, готина е чантата.  Flutter

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 16:26 от pepito21

# 113

Да,така я дават,но аз съм плела с номер  0 ,(2,1мм) Wink

# 114
Здравейте, искам да ви покажа първото си творение на една кука. Не е съвършено, но нали е първо. Когато заших жилетката, установих, че деколтето ми е много дълбоко, какво мога да направя за да го повдигна? Дайте идеи и съвети. Предварително брагодаря! Това е линка към албума.
http://www.snimka.bg/?profile,albums

# 115
marmaid,не се вижда албума...

# 116
  • varna
Бистра Вода, много са ти хубави играчките Hug Дракчо много ми хареса, добре че си дала описанието, май ще се пробвам и аз Peace
Отдавна исках да си изплета кукла и накрая успях Crazy Това е моята първа кукличка-балеринка Blush

# 117
кукличката е разкошна, браво, различна е като стил!
Дракчо и Хипчо също много ми допаднаха  Hug

# 118
  • София
А сега да ви покажа последните ми творения

Ааа, лилавите рюшчета са станали баш като на осинките!!! Hug

Аз продължавам болерото на испански. Докарала съм я до 17 ред, ама малкото не ме оставя на мира изобщо. Иска да седя с нея на пода и ми дърпа от ръцете всичко  Rolling Eyes

Селави, хубаво се получава. Според мен, обаче джинса не е много за това. Аз имам у нас и ми се струва дебела за топ

# 119
  • Варна
пламчо,стахотна чанта!!!!!

марлен,балеринката ти е разкошна!!!

Общи условия

Активация на акаунт