Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Кои са някои популярни теми във форума?
Кои са някои популярни проекти, които се споделят на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Кои са някои популярни теми във форума?
-
Кои са някои популярни проекти, които се споделят на форума?
-
Какви са някои от техниките и съветите за плетене, споделени във форума?
-
Какво представлява концепцията за семинар, уъркшоп или седянка с плетачки-майстори и кандидат-плетачки, споделена в публикацията?
, много по ясна е схемата и принципа на наддаване е същия. Започнах го, ще покажа, като стигна до ръкавите.

Аз понеже плета от половин година и все още за себе си съм "почти абсолютно начинаеща". Чантичката също е много хубава. Отметнала съм някъде из бъдещо време да се пробвам и за плетена чанта. Не знам кога ще стане обаче. В плетките съм бавна като градински охлюв. Ужасно много разплитам (поради липса на опит). И нямам търпение да завърша едно нещо, преди да почна следващото. Така в момента имам: изплетен гръб на дебел зимен бял пуловер, изплетен гръб на розов пуловер (почнах го около Коледа) и започнат гръб на зелена жилетка
Днес си намерих време да Ви покажа едно творение,което изплетох в дъжда,което е за моето мило внуче-слънчице.Дано да Ви хареса 
,