Да хвърлим зимните плетки,време е вече за рокли и жилетки!

• 125 337
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
pepito21, благодаря за линка   bouquet, много по ясна е схемата и принципа на наддаване е същия. Започнах го, ще покажа, като стигна до ръкавите.

марлен, много хубава кукла.

Ваче, да малко е плътна, но то виж времето какво е смотано, с блузка с къс ръкав отдолу мисля, че ще е добре. Мисля тази седмица да посетя магазинчето да видя за по-тънки прежди.

Пламчо,  много семпла чанта, добре ти се е получила.

# 121
нещо подобно виждали ли сте на схема,описание,видео ?

май знам как е,но все пак...за слинг е

# 122
маме, нали моят слинг е по тази плетка - показах го две страници назад.

# 123
тити,видях ,ама не съм го регистрирала  Embarassed ,но схема не виждам  newsm78

# 124
няма схема. Аз гледах същата картинка, която показваш. Значи то е  `9 синджирбримки, 3 залепени` - и това се повтаря докрай. Обаче като го заплетох, установих, че ще е много пипкаво да броиш постоянно къде да бъркаш за залепените бримки и да ги стягаш. Много по-леко е да замениш залепените бримки с нисък пълнеж и да бъркаш не в бримките на долния ред, а под самия синджир. Така уж става подвижно и имаш чувството, че клетките на мрежата се разместват и кривят, но на практика като го ползваш, няма никакво разместване.
и се плете на ширина  Peace

# 125
Благодаря много! Hug  bouquet  
Скрит текст:
света е малък-познатата,дето ми поиска помощ за слинга,видяла баш твоят в тема за слинговете  Wink

# 126
поизпуснах ви, но с тия матури....

# 127
Марлен, балеринката ти е разкошна. А за творенията на Кармела нямам думи. Бих си окачила надпис на врата "Когато "порасна", ще плета като Кармела"  Grinning Аз понеже плета от половин година и все още за себе си съм "почти абсолютно начинаеща". Чантичката също е много хубава. Отметнала съм някъде из бъдещо време да се пробвам и за плетена чанта. Не знам кога ще стане обаче. В плетките съм бавна като градински охлюв. Ужасно много разплитам (поради липса на опит). И нямам търпение да завърша едно нещо, преди да почна следващото. Така в момента имам: изплетен гръб на дебел зимен бял пуловер, изплетен гръб на розов пуловер (почнах го около Коледа) и започнат гръб на зелена жилетка  Embarassed Надявам се по-късно през годината да ми дойде муза и за предните им части. Реших и аз да се пробвам с направата на блог. Хич не е довършен и има доста работа по него, но поне научавам разни нови неща. Работа с Фотошоп например. Или как се прави блог изобщо Grinning http://anitkascorner.blogspot.com/

# 128
Предполагам, че така се виждат вече снимките http://marmaid.snimka.bg/hobby/pletki.679771

# 129
Предполагам, че така се виждат вече снимките http://marmaid.snimka.bg/hobby/pletki.679771
Ако жилетката не ти е широка, можеш да наплетеш едно бие по деколтето, предниците и отдолу-т.е да обиколиш цялата жилетка, като на едната предница(мисля, че за дамска жилетка трябваше да са на дясната страна, ама можеш да направиш справка с някоя блуза) оставиш дупчици за копченца. Така двете биета отпред ще се застъпват и всъщност жилетката ще се разшири само с половината ширина на бието.
ПП За левия ръкав, не си ли оставила малко по-тесен отвора, струва ми се, че е набран.

# 130
Здравейте момичета!
Много съм изпуснала SadДнес си намерих време да Ви покажа едно творение,което изплетох в дъжда,което е за моето мило внуче-слънчице.Дано да Ви хареса Simple Smile
Желая на всички приятна вечер! ,

# 131
Пропуснах,за което се извинявам!
Благодаря на viki.s,че е поместила на 6 страничка тези красоти Hug  bouquet

# 132
  • София
А за творенията на Кармела нямам думи. Бих си окачила надпис на врата "Когато "порасна", ще плета като Кармела"  Grinning

Ех, направи ми деня  Embarassed, благодаря ти  Hug,
както и на всички, които харесаха жилетката (и манекенката  GrinningHug   bouquet

анди 2, много сладки ягодки, да си ги носи със здраве внучката!

# 133
Търся схема за количка, която се пришива на момчешка шапка. Моля, ако някой я има из архивите си да помогне!

анди 2 много сладки терлички, да ги носи със здраве детето.
Carmela Biscuit така добре си изпипваш и плетивата, и снимките - радост са за очите!
тити, много практичен слинг, особено при вашия климат.
Видях и красива чанта, и чудесни роклички, и играчки, ако съм пропуснала някой е неволно.
Скоро ще покажа и аз рокличката, която завърших; с тези дъждове не мога да я снимам.

# 134
Анди прекрасни ягодки!

Аз си мисля, че никой не пише в темата вече, пък то имало нова  Crazy Flutter  bouquet
Аз не знам дали съм ви показвала тази чанта плетена за едно прекрасно момиче...

Ladybug bag by Dry Thyme, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт