Да хвърлим зимните плетки,време е вече за рокли и жилетки!

• 125 405
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Първо търсих тук в нашите теми, обаче същата раБота - един линк, който даже ти беше пускала - пак пищи антивирусната.

Програмата е една и съща! Изключи си антивирусологията, докато сваляш и инсталираш. Тя и без това не те пази от вируси, но това е друга тема ... Simple Smile

# 481
Този линк обаче, който открих тука в една от предните теми не беше от depositfiles Peace затова. Сега вече я дръпнах.
Ужасно много ти благодаря Hug Hug Hug

# 482
# 483
# 484
Шапка за мама и бебе  

пончо

Облечено ще покажа по-късно, че не мога да реша как да го нося. Приемам идей!  Blush

Калинче, много полезен линк!  Peace

Пуфче, страхотно облекло, ако нямаш парно зимата. Wink

# 485
  • Стара Загора
Момичета,влизам на бързо за да ви поздравя ВСИЧКИ. Това лято сте изработели страхотни неща newsm74
Не плета лятото,но ви наглеждам от време на време book
Няма да ви изброявам поименно,за да не пропусна някой,но много красиви неща видях от професионалистите,а и доста напредък при някои,които преди се затрудняваха.
Освен това видях и много интересна срещичка  Laughing/чак ви завидях/
Спорни плетки на всички.

# 486
Joy Joy Joy Пуфи,от къде ги намери тези уникати.....жестокиии  hahaha
Поздрави на всички сръчни ръце,страхотни неща творите,както винаги   bouquet  bouquet  bouquet
Следя ви,но в момента нямам време (а в жегите и желание) за плетки.
Спорни плетки на всички  Hug

# 487
Привет на всички  Hug
Искам да изплета чанта на една игла за дъщеря ми за училище,но не знам каква прежда да използвам за да не се разпъва от тежеста на тетрадките  newsm78
Моля за съвет и ако може някое моделче да ми предложите?
Лек ден и благодаря ви   bouquet
Ето нещо такова искам

# 488
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
pisenxeto , мога да ти предложа варианта на сестра ми за плажна чанта. Изработила я е от найлонови торбички (вместо да ги хвърля  Wink). Не се разпъва като прежда, но не вярвам да е удобна за училище  newsm78. Понеже тя нещо няма желание да се включи в БГ-мама си позволявам да кача нейна работа Grinning. Даже и да не ползваш идеята за училище, за пазарска торба е идеално!  Laughing
Скрит текст:

# 489
  • София

Страхотна е, браво на сестра ти   bouquet

# 490
Страхотна е чантата   bouquet
проблема е ,че нямам толкова чантички и затова искам от прежда,но не знам коя ще е подходяща  Thinking

# 491
  • Най-красивата страна
Pepito21 шапките са много красиви, пончото е страхотно .
Моля за схема, ако имаш възможност.

# 492
  • на брега на реката
Много ми хареса плетения тоалет на Илиана Раева вчера. Дано някой да намери снимка. Жалко, че ансамбъла не взе медал, бяха чудесни !

# 493
Снимка има във ФБ
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/427215_4 … _1524178290_n.jpg

Вени, малко по-късно ще пусна схема... на шапките ли?  Rolling Eyes

# 494
  • на брега на реката
Не е този. Снощи беше с пола и дълго манто .

Общи условия

Активация на акаунт