Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 642
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 1 245
И аз това се чудя, миналата седмица бях на преглед и питах колко е казаха ми 1200/1400 колкото си беше. 1600 вече е прекалено много...  Rolling Eyes Shockedможе би трябва да се преориентирам. Знаете ли в други частни болници какви са цените?

# 1 246
Здравейте, тъй като и аз ще ражам там- планово секцио на 08.08., онзи ден ми казаха 40лв при приема и 1500 като ме изписват...

# 1 247
Момичета, почвам да се чудя дали са ми дали правилно инфо, но ме разведе някаква сестра вътре. Питах я за цената и тя като каза 1600 се облещих и викам, ама не беше ли 1400 за секцио и тя ми отговори, да беше, но сега престоя в стая бил еди колко си за 5 дни, както се полага на секцио и вдигнали цените. Почвам обаче да имам сериозни съмнения, че я е така, я не е. Утре съм на лекар пак там и освен да питам и лекаря и той като даде друга информация ще има да играем тото, кое е вярно  Laughing

Мартуша, аз понеже съм за края на месец или началото на септември, явно очакват дотогава да има ново увеличение Simple Smile)

А и да кажа, ако някой се интересува. Нямат помпи за кърма. Нито една, т.е вие задължително си носете или ако нещо откаже вашата да имате готовност някой да ходи да купува нова..

# 1 248
  • София
За моето бебе си говорехме с лекаря да е около 20 септември секциото и цената, която ми каза, беше 1400 лв. Сега са я качили с още 200 лв? Rolling Eyes И аз ще си дам време да преосмисля май... Thinking

# 1 249
  • София
В другите болници не е по - евтино. Поне в  Токуда и Надежда.

# 1 250
Бях писала, че преди няколко седмици ми казаха, че малко са вдигнали цените и сега нормалното е между 1200 и 1300 (точна сума не помня) без упойка, а секциото между 1400 и 1500

# 1 251
момичета доктор Нецов преглежда и изражда ли още там ? Кой в тази болница е по добър по операциите ?

# 1 252
Родих април секцио и платих 1600 лв. Даже се учудих, че пишете 1400.

# 1 253
Родих април секцио и платих 1600 лв. Даже се учудих, че пишете 1400.

Моя приятелка роди преди месец секцио за 1400, почвам да се чудя на тези разлики в цените. Утре ще питам лекаря да видя той какво ще ми каже

# 1 254
Така, последно инфо от днес, сестрата на доктора при, който бях, каза 1500лв. секцио + 40лв. при прием...

# 1 255
Здравейте,
Има ли някой който се е следил на женска консултация в Софиямед? Аз се записах и ми казаха, че се плаща, нищо че лекарката работи със здравната каса. Но не ми каза колко се плаща. Днес бях на втори преглед и си платих ултразвука, а миналия път си платих и някои изследвания. Та питането ми е дали ще трябва да плащам нещо отделно от изследваниятА( за прегледи) или ще си плащам само изследванията?

# 1 256
Здравейте,
Има ли някой който се е следил на женска консултация в Софиямед? Аз се записах и ми казаха, че се плаща, нищо че лекарката работи със здравната каса. Но не ми каза колко се плаща. Днес бях на втори преглед и си платих ултразвука, а миналия път си платих и някои изследвания. Та питането ми е дали ще трябва да плащам нещо отделно от изследваниятА( за прегледи) или ще си плащам само изследванията?

Плащаш изследванията и прегледите, които не се покриват от ЗК. При кой лекар си?

# 1 257
Благодаря за отговора, при Узунова.

# 1 258
Здравейте, не съм писала до сега по темата, но я следях понеже родих там преди 1 седмица със секцио. Мога да кажа, че всички се държат много мило, обясняват, показват и отговарят на въпросите. Аз родих при доктор Узунова и се радвам, че това беше моят избор, добър, загрижен лекар, благодарение на който страха ми беше значително по - малък, чувствах се в сигурни ръце. Колкото до отделението наистина е малко празно, родилките са по една в стая, но пък е спокойно и уютно. Имаше даже няколко дни в които единственото бебче беше моето, и си ми го глезиха. Препоръчвам ги с 2 ръце и за миг не Съжалявам за парите!

# 1 259
Здравейте, на мен също ми предстои раждане в София Мед при Наталия Узунова, тя ми следи и самата бременност. Kaто цяло съм доволна, лошото е че се заплаща  всеки преглед.

Общи условия

Активация на акаунт