Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 011
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 270
  • сф
в деня на секциото само ми донесоха бебето един-два пъти за малко. на следващия ден - пак няколко пъти, но за повече време. той повечко спеше, а пък аз бях в състояние да го храня от шишето и просто да съм около него докато спя. на третия ден беше при мен през цялото време, както и през цялата нощ. преместих се да съм в сама в стая, за да не пречим на другото момиче със секцио, което предпочете да си почива повече. след това не са ми го взимали, освен за разни манипулации. всичко много зависи как ще понесеш операцията - лично аз станах 3 часа след секциото (е, не съм припкала насам-натам, но можех да ставам и да ходя няколко метра. на следващия ден се изкъпах сутринта). това че ми е първо дете също не ми се отрази на желанието и възможността да е при мен, но всеки е различен. на третия ден акушерките и една докторка ми заявиха, че имам мастит, което изобщо не беше вярно, просто ми беше слязло млякото. забраниха ми да пия вода през деня, за да не ми се влоши "мастита". получих още няколко съвета, които за щастие избрах да не следвам. докторът който застъпи нощна смяна остана като гръмнат след като му казах какво е станало и ми прегледа гърдите.

# 271
Не знам дали ходите на лекциите за бъдещи родители,но ако е така утре в кв Надежда ще ходя от 10h и ако искате ще се радвам да се засечем там Hug  Темата ще бъде  "Физиология и психология на кърменето" Адреса е: жк Надежда ІІ, ул. „Авксентий Велешки” 43 близо до метростанция „Надежда”, в нов жълт блок срещу пицария „Верона  Simple Smile

# 272
Аз мисля да ходя в лекциите в Лабиринт. Някоя от вас посещавала ли ги е? Май не е по темата, но като стана дума за това да ви попитам  newsm78  Simple Smile

# 273
Момичета,само да ви кажа да не се страхувате от секциото ! Мен ме наплашиха много ,но беше напълно обратното! Родих към 18  ч., а на другия ден в 10 ч.бях на крак,станах сама и се чувствах много добре ! Бях напълно способна да гледам детето си,но поради други причини не ми го дадоха! След 3-4 дни и коремни преси можех да правя! Просто не усетих,че съм раждала!!!!!!! Секциото ве4е не се прави,като преди(майка ми е била секцио и много ме наплаши) ! Момичето с мен също беше ОК !Така ,че секцио или нормално,всичко си е индивидуално!!!!!!

# 274
бибс , може ли да споделиш,кой ти е казал ,че имаш мастит ,както и кой е бил лекаря нощна смяна? Може и на лични ,ако предпочиташ!!!Питам за моя близка!

# 275
  • СОФИЯ
Момичета,само да ви кажа да не се страхувате от секциото ! Мен ме наплашиха много ,но беше напълно обратното! Родих към 18  ч., а на другия ден в 10 ч.бях на крак,станах сама и се чувствах много добре ! Бях напълно способна да гледам детето си,но поради други причини не ми го дадоха! След 3-4 дни и коремни преси можех да правя! Просто не усетих,че съм раждала!!!!!!! Секциото ве4е не се прави,като преди(майка ми е била секцио и много ме наплаши) ! Момичето с мен също беше ОК !Така ,че секцио или нормално,всичко си е индивидуално!!!!!!
Ти кога роди? В Софиямед ли роди?Моля те да споделиш мнение за болницата.

# 276
  • София
Болницата е страхотна!
Аз бях там миналата седмица Simple Smile Много любезни всички,стаи перфектни+ супер баня, цифрова тв,и- нет,храна на 6 всичко  Peace С две ръце съм за тази болница Simple Smile
Никъде дори не мирише на болница  Grinning Останах много доволна  Peace

# 277
  • сф
бибс , може ли да споделиш,кой ти е казал ,че имаш мастит ,както и кой е бил лекаря нощна смяна? Може и на лични ,ако предпочиташ!!!Питам за моя близка!
д-р димитров беше този, който застъпи нощната и отрече всякакви мастити итн. на тези които ми поставиха диагнозата, не желая да споменавам имената - и без това си спомням само това на едната акушерка, а на лекарката - не.

# 278
Ами по принцип е добре да се каже,за да знаят хората! Аз лично от почти всички акушерки съм МНОГО РАЗОЧАРОВАНА! Имаше една свестна,но не и знам името ! Инче по-нагоре съм споделила мнение за болницата,ако има нещо по-конкретно ??? Неонатолозите също не са много читави! До края на престоя си там ,никой не можа да ми каже,защо детето ми беше в кувиоз! Даваха ми само различни версии!

# 279
  • СОФИЯ
Ами по принцип е добре да се каже,за да знаят хората! Аз лично от почти всички акушерки съм МНОГО РАЗОЧАРОВАНА! Имаше една свестна,но не и знам името ! Инче по-нагоре съм споделила мнение за болницата,ако има нещо по-конкретно ??? Неонатолозите също не са много читави! До края на престоя си там ,никой не можа да ми каже,защо детето ми беше в кувиоз! Даваха ми само различни версии!
Е как така няма да ти кажат защо е в кувиоз? За да е в кувиоз очевидно има причина?

# 280
Разбира се и аз постоянно разпитвах!Интересното беше ,че все чакаха някакви резултати,казваха ми ралични неща! Така и в крайна сметка не разбрах ,какво последно е!

# 281
  • София
Много странно!
Аз познавам няколко родили в тази болница  и знам ,че от към сведения също са много любезни..... всички са супер отзивчиви!

# 282
Хехе Димяни,явно тия 5 дни,докато аз съм била там не са били на кеф!!! И говоря за тези ,които се грижат за бебетата(акушерки май се водят)!Лекарите са печени!

# 283
  • СОФИЯ
Хехе Димяни,явно тия 5 дни,докато аз съм била там не са били на кеф!!! И говоря за тези ,които се грижат за бебетата(акушерки май се водят)!Лекарите са печени!
Много неприятна ситуация.

# 284
  • София
Аз бях за друго.... не знам акушерките и лекарите мисля са едни..... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт