Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 011
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 300
  • гр. София
Здравейте момичета, аз ще раждам в София мед, моят доктор е Димитров, аз съм много доволна от него . Иначе съм лежала там 15 дни за задържане и съм доволна от всички - и акушерките са мили и отзивчиви ,никога за нищо не са ми отказали .От останалите лекари съм също с добри впечатления ,всички са загрижени,обясняват,санитарките са готини,чистотата е ок ,само храната е ужааааасссс ... но това ще го преглътна Simple Smile Така че общо взето аз съм спокойна в избора си, а и мисля ,че най-важното нещо е да имаш доверие на доктора си и болницата да има добра апаратура ,от там нататък всичко се нарежда Simple Smile Успех на всички мами Simple Smile

# 301
Здравейте, благодаря за отговора и аз ще раждам там през ноември, моят лекар е д-р Нецов. Решила съм живот и здраве да раждам естествено и ще се радвам, ако вие раждате по-рано да споделите мнение как е минало. Успех!

# 302
  • гр. София
Здравейте, благодаря за отговора и аз ще раждам там през ноември, моят лекар е д-р Нецов. Решила съм живот и здраве да раждам естествено и ще се радвам, ако вие раждате по-рано да споделите мнение как е минало. Успех!

Аз ще раждам през октомври там живот и здраве , най-вероятно секцио ,защото имам проблем със сърцето ,но ще споделя . За Нецов съм чувала само положителни неща и като човек и като лекар ,така че ти желая всичко да мине безпроблемно и леко. Simple Smile

# 303
  • София
Мен преди два месеца ме оперираха Димитров и Нецов и бях много доволна.Страхотни са.

# 304
Здравейте, дано всичко да е наред, ще се радвам, като родите през октомври да пишете как е минало, за д-р Димитров знам, че е много внимателен и е много добър специалист. Там има още един доктор - д-р Кръстев, който също много го хвалят! Успех, стискам палци!

# 305
Здравейте мами, аз днес ходих за последно на тонове и в четвъртък влизам в болницата. За петък ми е насрочено секциото. Само да кажа че една моя колежка роди в Софиямед в неделя . Спешно секцио , че и изтекли водите. Днес я чух каза , че тя и бебка се чувстват добре и е доволна от болницата . Като ме изпишат ще пиша по подробно как е било.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 306
И аз да се включа.
Мами, тук попадам само на разкази за секцио.
Може ли някоя от Вас, родила в Софиямед естествено, да разкаже по-подробно как е минало?
Двоумя се между Софиямед и Надежда, а момента наближава.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 15:51 от Angel&Demon

# 307
Здравейте, моето мнение е, че всяка жена трябва да роди естествено, освен, ако наистина, ама наистина не се налага да роди секцио. Аз съм решила да не позволявам да има намеса със скалпел и искам да си родя детето, така както са ни раждали и нашите майки. Повечето лекари карат бременните да раждат секцио, защото така на тях им е по-лесно, режат те и айде, без контракции - без проблеми и стоене часове в родилна зала. Но знайте, че секциото е изключително вредно за бебето и изключително опасно за майката. Секциото е коремна операция, която крие много рискове - като срастване на червата и т.н. Прочетете в интернет - има чудесни статии за вредите от секциото на бебето. И все пак, ако се налага - няма как. Сега е модерно да се ражда секцио, уж, защото не боляло, а то не е така - боли - даже доста, така както са ми разказвали си е доста гадно. И другото модерно е да не се кърми, а това пък изобщо не го разбирам... но това е друга тема. така че, четете и сами си направете изводите. Желая ви успех и здраво бебе!

# 308
Здравейте, имам питанка към тези от вас, които са раждали в Софиямед и тя е следната - праят ли се допълнителни изследвания на бебенцата, след като се родят? Ако да колко струват? Питам, защото моя позната роди в Токуда и си доплати 500лв за един куп допълнителни изследвания. Мога да поразпитам д-р Димитров, който ме следи, но ще ходя при него след 2 седмици, а не ми се чака до тогава за отговор на въпроса ми, тъй като се присетих сега  Simple Smile

И още нещо. Тези от вас, които са раждали там замръзявали ли са си стволови клетки? Имам питане и към вас, ако има такива, които пишат тук. Благодаря!  Heart Eyes

# 309
Здравей, мамче_нанче. Родих през Януари в Софиямед и до ден днешен не съм платила и стотинка за допълнителни изследвания (детската лекарка също е в Софиямед). Родих със секцио - 1400 лева, нормалното раждане струва 1200 лева  и нищо не се доплаща към тези суми. Успешно раждане!

# 310
Здравей, мамче_нанче. Родих през Януари в Софиямед и до ден днешен не съм платила и стотинка за допълнителни изследвания (детската лекарка също е в Софиямед). Родих със секцио - 1400 лева, нормалното раждане струва 1200 лева  и нищо не се доплаща към тези суми. Успешно раждане!
Моля те кажи  коя е педиатърката и дали си доволна от нея.
Аз ще раждам секцио по медицински причини както и колежката ми която беше с планирано секцио но и го направиха в неделя по спешност защото започна раждането. Но когато ходих на деня на отворените врати с мен имаше мама която разпитваше за нормалното раждане и д-р Ненцов каза че има ли възможност предпочитат нормално раждане .
Другата седмица ще пиша повече като ми мине раждането  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 311
HelLLy, благодаря за отговора. Знам цените на нормално и секцио раждане, но ме интересува по-конкретно какви изследвания направиха на детенцето ти? Разбрах, че освен стандартните могат да се направят и допълнителни, които бих искала да пусна на бебока. Но това е за Токуда и се доплащат 500лв както вече писах. Не знам какви изследвания се правят при раждането в Софиямед  newsm78

# 312
Здравей Marysa,
Записахме бебчо при Ели Захариева и съм доволна засега. Има и една друга докторка - Татяна Ралчева, която също ми направи добро впечатление.

# 313
Благодаря ти HelLLy Ние вече се уговорихме с д-р Бърлиева едни наши познати ни я препоръчаха . Тя е педиатър и работи с д-р Кръстева както ни обясни и няма да се налага да взимаме талони постоянно те двете си се оправят. Много добро впечатление ми направи докторката , но ще видим като се роди бебка как ще е .

# 314
Здравейте и аз искам да раждам там, не съм разглеждала още болницата, но в сайта ми направи впечатление , че има конкурси за началници на всички отделения, това не ми се струва добре?

Общи условия

Активация на акаунт