Аз ще съм при д-р Хасан, стори ми се доста внимателен с планово секцио след има няма 2 седмици, та дано всичко да мине тип топ и ще дам повече отзив.

Следя си при него бременността и при него ще раждам. Аз ще бъда нормално,ако няма някакво усложнение. Термина ми е на 14 септември,но бебчо ако подрани,може да се засечен
Във всяка стая си има телевизор с кабелна, има си и баня с тоалетна, с топла вода. В тоалетната обаче няма тоалетна хартия, сапун, шампоан или кърпа - трябва задължително да си носиш тези неща. Пантофи също вземи, иначе ще те карат да обикаляш по калцуни. Чаша и лъжица за чая наистина трябват - аз като бях там не си носих, затова си карах с пластмасова чашка за еднократна употреба от кафето долу, просто си я миех.

Във всяка стая си има телевизор с кабелна, има си и баня с тоалетна, с топла вода. В тоалетната обаче няма тоалетна хартия, сапун, шампоан или кърпа - трябва задължително да си носиш тези неща. Пантофи също вземи, иначе ще те карат да обикаляш по калцуни. Чаша и лъжица за чая наистина трябват - аз като бях там не си носих, затова си карах с пластмасова чашка за еднократна употреба от кафето долу, просто си я миех.

Леко раждане!
На теб също ти желая бързо и леко раждане и едно гушкаво, здраво бебче
Ходила съм на повечето обучения на козметичните фирми и като знам какви неща се слагат в масовата козметика, със сигурност не бих взела какво да е за бебето си - в това отношение Fiorellla е напълно права.
Друга хубава козметика са бебешките серии на Uriage, Avene, Bioderma, а за любителите на по-натуралното - Weleda.
Бочковци, Нивеи, Здравета и т.н. евтении не бих ползвала.
Колкото до вниманието, беше огромно и много мило от всички ! Препоръчани теми