След като приех да родя нормално, дойде часа, отидох в София Мед, имах разкритие 3 см. Сложиха окситоцин и впоследствие някаква упойка в задника, но не епидорална. Биха ми 2 инжекции, които буквално ме приспаха до пълно разкритие. Тази упойка не знам каква е била, но ме направи напълно неадекватна, неспособна да фокусирам или да ходя сама, всичко ми е като в сън с изключение на няколко момента.
- Докторът крещя през цялото време изключително грубо
- След това реши, че не напъвам и искаше вакуум, след като бях помолила да не ползват, слава богу акушерката го спря
- Срязали са ме отдолу и имам шевове
- Вследствие на нормалното ражддане, въпреки че имах преди това проблеми с хемороиди и кръвоносни съдове, на които той не обърна внимание, както и видимо голямо бебе за моя таз имам в момента такива проблеми с тези хемороиди, че може да се наложи оперативното им премахване. Само човек минал по този път може да разбере за какво говоря
Най-голямото ми разочарование от д-р Хасан е неговото отношение към мен след като родих. Дойде 2 пъти, видимо изключително негативно настроен спрямо мен и самото раждане, защото видиш ли явно съм му създала дискомфорт. Без дори да повдигам темата, той заяви, че съм имала нулев толеранс към болката и след като имам дете, това предполагало, че трябва да бъда твърда. Когато му споменах, че явно той смята, че съм се лигавила, той без никакво възмущение пред мен и семейството ми в стаята, заяви че много меко казано смята, че съм се лигавила, ама много меко.. Чудел се как при такава "конска доза" ме е боляло изобщо. Че аз изобщо не съм родила това бебе, били го родили те и самото бебе помогнало. Това бяха точните му думи...
За мен е смешно да се извинявам на лекаря си, затова че съм изпитвала болка.... още повече смятам за изключително нехуманно, неетично и непрофесионално лекар да ме кара се чувствам виновна, затова че ме е боляло и съм го показала, както и да покаже такъв тип арогантност и видимо негативно отношение спрямо пациента си, заради това, че е изпитвал болка.... При такъв тип упойка, всеки реагира различно и има различен праг на болка и не смятам, за нужно да трябва да се извинявам за това и то пред лекар, на който съм се доверила и се предполага, че трябва да се опра в такава ситуация. Смятам да подам оплакване към д-р Хасан от София Мед и със сигурност е бих препоръчала нито него, нито болницата..
Радостта от новия живот е най-важното нещо и много съжалявам, че твоята е била така помрачена при тези обстоятелства на раждане. За съжаление, АГ-те, особено мъжете сред тях, често не съумяват да се поставят на мястото на родилката и да разберат колко уязвими и раними сме жените в този емоционален период. И аз намирам коментарите, които д-р Хасан е отправил в случая за най-меко казано безкрайно неуместни и груби. Дори това да е личното му мнение, щеше да бъде най-разумно и тактично да си го запази за себе си, най-малкото защото не е на твое място и няма как да е на 100% сигурен прав ли е, а той си вее обидите като самарското знаме пред семейството ти. Иначе е хубаво човек да има рационален и спокоен доктор, който да взима обективни решения в кризисни моменти, но всичко трябва да е в някакви граници. В крайна сметка, работи се с хора, а не с животни. 
Имаше ли някакви проблеми с останалите от персонала?
Но пък аз винаги съм предпочитала операцията, по свои си съображения, и именно тези "негативни" коментари ме накараха да го избера. Щом е правил толкова много операции, значи би трябвало да е добър в тях, главно на това разчитам.