При теб как беше?
Иначе ако ще цедиш и даваш от шише, трябва да носиш и стерилизатор за помпата и шишетата след всяко ползване. А това, че кърмата при секцио слизала по-бавно, е изцяло защото родилите с операция почти никога не настояват да започнат с кърменето веднага след операцията. Няма иначе физиологична причина никаква.
Мен ме накараха да се обадя на ММ да донесе духалка да пускаме в стаята, защото било студено като за новородено, а те печки нямали. А единствените контакти в стаята се намират на метър над леглата, т.е. печката трябва да е с дълъг кабел или да носиш и разклонител... 
Иначе ако ще цедиш и даваш от шише, трябва да носиш и стерилизатор за помпата и шишетата след всяко ползване. А това, че кърмата при секцио слизала по-бавно, е изцяло защото родилите с операция почти никога не настояват да започнат с кърменето веднага след операцията. Няма иначе физиологична причина никаква.
Мен ме накараха да се обадя на ММ да донесе духалка да пускаме в стаята, защото било студено като за новородено, а те печки нямали. А единствените контакти в стаята се намират на метър над леглата, т.е. печката трябва да е с дълъг кабел или да носиш и разклонител...

Аз нямах никакви проблеми по време на бременността, може би и затова да съм останала с впечатление, че малко претупва нещата. Предполагам, че ако изникне нещо, информира и обяснява в много повече детайли.
Тя работи в екип с Нецов.
Последния ми зор ще е дали ще се изкъпя на втория час или на втория ден.
)сигурно пак ще е там. Мисълта ми е, че съм напълно безпристрастна, но много се ядосвам, когато лекари се опитват да си наложат секциото, щото им е по-удобно. Казвам го като човек с не един близък, преживял това. Та, мисля, че потребителката се опита да каже, че не е доволна от това поведение, а не да се хвали как е родила без секцио
Последния ми зор ще е дали ще се изкъпя на втория час или на втория ден. 
Препоръчани теми