Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg

• 120 988
  • 696
  •   1
Отговори
# 90
Mikkey,страхотна си Hug Сега ще огледам какво предлагат Peace

# 91
Благодаря, Мики! Много полезно и вредно за джоба Peace

# 92
  • в 1001-та нощ
oх, аз сега въздишам по тези:

обаче не мога да си представя - от къде ще имат МАС  Rolling Eyes

някой знае ли колко струват тези сенки в БГ  Rolling Eyes

# 93
  • София
oх, аз сега въздишам по тези:

обаче не мога да си представя - от къде ще имат МАС  Rolling Eyes

някой знае ли колко струват тези сенки в БГ  Rolling Eyes
Последно кокато си купувах бяха 33 лева.Между другото и в Ягодката имат МАС,а там са оригинални продуктите.
 Много хубави цветове си харесала,отиват ти на теб такива.

# 94
Имат сайтове в доста държави. Силно се надявам да са оригинални, защото ще ми спестят около 50лв, а в сравнение с БГ магазините даже 100 и няколко. Simple Smile

# 95
  • в 1001-та нощ
ами ще взема да се пробвам тогава  Blush

# 96
Интересно защо идва толкова голяма разликата в цените?Или нашите бг сайтове ги надуват много,например рибата....или са нелегални...или ментета....

# 97
Според мен това са зарибяващи цени, които после ще се покачат. Но ще се възползвам от едни шанели и ще пиша после  Party

Nadeto..., ние не знаем кой на какви цени какво взима, последно в салона ми казаха шампоан на Керастаз 41 лв, но фризьорите го купуват на 27-28 лв, така разбрах поне

# 98
Не купувайте Мас и Шанел от такива сайтове. Peace

# 99
И аз го мернах този сайт и ми се сториха странно ниски някои цени. Ще следя за развитие!

# 100
  • Добрич
Поръчах и аз някои неща. Цените явно се променят всеки ден,един крем вчера беше 32лв,днес е 36.

# 101
Да цените ще пораснат заедно с интереса...добра релама им направихме в бг мама...

# 102
  • по света
Аз гледах че имат Кларанс,имат и други известни и скъпи марки незнам обаче дали да пробвам.Най-ме е страх да не са някой ментета китайски че те вече и хора пекат на таблетки ooooh!

# 103
На мен, днес цените на много неща ми се струват и високи даже.Имаше душ гелове на Bourjois  8 лв бройката,същите такива в Лили се продаваха 2 броя за 5 лв,а самостоятелно за 5.99 ...Същото ми се стори и за цените на Ейвън .... на някои от нещата са дори по-високи от цените в брошурката ....

Явно с обществения интерес,нарастват и цените Simple Smile

# 104
Lancome е на абсолютно нереално ниски цени, кремове и серуми. И в нито един фрий шоп такива цени не съм виждала... Не мога да си представя, че е наред тази козметика...  Rolling Eyes В същото време декоративната на Lancome е ОК, съотносима като цена дори с редови магазини.

Общи условия

Активация на акаунт