Най-после!

• 61 630
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 60
А най-добре да се забрани и алкохола в нощните заведения,
че някои хора като пийнат и стават опасни за околните  Crossing Arms

# 61
защо намесвате кремвиршите?
Всеки нормален човек знае коя храна е полезна.10-те лев на ден от цигари може да ги даде за качествена шунка, ма нейсе.
Като ви е зор да пушите, яжте си и кремвиршите. Laughing

# 62
Сутрешното кафе на пушача върви с цигара. Не виждам каква работа имат непушачите по кафенета, те си пият кафето с пастичка, да ходят по сладкарници, защо трябва да се тикат в кафенета! Naughty

Абе от къде имате време сутрин за кафе  Mr. Green на работа не ходите ли?
И да и вечер няма да се пуши  Mr. Green

Преди работа, в 8 ч. често си пием, пардон, пиехме кафето, в едно кафене до офиса.
Малко, чистичко, уютно, е, и приятно опушено.... Laughing
Дано оцелеят. Sad

# 63
  • Там,където се събуждам щастлива.

Преди работа, в 8 ч. често си пием, пардон, пиехме кафето, в едно кафене до офиса.
Дано оцелеят. Sad

Ами, вие ще им помогнете да оцелеят, като продължите да си пиете кафето....без цигари.....

# 64
Аз пък си мисля друго...
Като са посочени забранените места, къде са посочени разрешените места?
Защото колкото и да се правим на цивилизовани, повечето от нас знаят, че в Европа (и света) може да е забранено пушенето, но има и места за пушене - по летища, гари, спирки и прочие...
При нас дочух, че и на спирки не можело да се пуши... Що за глупост е това?!

# 65
На спирка може.

# 66

Дано оцелеят. Sad

Ами, вие ще им помогнете да оцелеят, като продължите да си пиете кафето....без цигари.....

А, не! В кафенето си бяхме все пушачи.
Сега освобождаваме място на непушачите, нали заради пушачите не ходели по заведения.
Ние си имаме пушилня в офиса, всъщност, и тя ли е забранена вече?

# 67

Ние си имаме пушилня в офиса, всъщност, и тя ли е забранена вече?

Щом си имате - не е забранена! Simple Smile  Mr. Green
Колкото на хирурзите в болниците някой може да им забрани да си пушат тук-там след операция...  Wink Flutter

# 68
Сууууууууупер, много хубава новина. Браво, беше ми писнало да ми къдят........

# 69
Няма никакви пушилни в офиси и тем подобни. Забранява се напълно в затворени помещения и сгради. Забранява се и на открито - на стадиони, детски площадки (което и досега беше забранено). Очаквам да забранят и на балконите и тротоарите. Ще ги отказваме, какво да се прави Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 19:41 от Cygnus

# 70
Много се радвам за изключението за летищата. Защото София е единственото летище, където няма място за пушачи.
А в офис, в който всички пушат и никой не недоволства, защо да се забранява?

# 71
Мен решението много ме радва, но имам некои съмнения..жмм. Твърде крайно е, което ще доведе до недоволства и хоп - отмяна в някаква, дали не и цяла степен.

# 72
Трещерица, днес една колежка прочете някъде, че дори щели да правят замервания за следи от пушене по работните места. Трябва да я питам утре къде точно го е чела. Забранява се в офисите и в момента, който го прави дори по взаимно съгласие с колегите, е на собствен риск.

# 73
  • Там,където се събуждам щастлива.
Много се радвам за изключението за летищата. Защото София е единственото летище, където няма място за пушачи.
А в офис, в който всички пушат и никой не недоволства, защо да се забранява?

Отвратително е да влезеш в офис и да смърди на цигарен дим. Лятото трябваше да ходя в Общината на един град...Не се дишаше, а трябваше да чакам до търсят / оправят документи.....

# 74
Говоря за една стая за пушачи в офис, не за цял офис.
Стаята е с прозорец, отваря се, вероятно това е проблем, може някоя хрътка да разпознае дима от цигара сред автомоблините газове, офисът ни е в центъра, на 1 етаж.

Общи условия

Активация на акаунт