Най-после!

• 62 068
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Кажи едно де, едно нощно заведение, в което не се одимяваш, интересно ми е.
Не си кривя душата, аз след подобни посещения не се одимявам, а ми става лошо.

Бедрум например.
Остава някой да потвъри или да побързам да проверя преди първи юни. Sunglasses

Точно днес обявиха ,че София е най-замърсената столица в Европа.
Едва ли е само от цигарения дим !
Е, наистина ли смятате, че търсим причината за смога в цигарения дим? hahaha

# 436
Точно това няма да стане. Всеки си решава дали да пуши или не и забраните няма да окажат влияние на това.
Аз пък вярвам, че ще окажат, същото мога да кажа и за мен- сама решавам дали да съм пасивен пушач или не и никой не може да взима решението вместо мен пафкайки ми в лицето. Питам те- като виждаш подписа ми, би ли пушила в мое присъствие, в кафене на автомивка примерно?? 
Аз не зяпам хората около мен,така, че бих пушила.

# 437
  • Насред хаоса
Е добре де,но зимата ние как да излизаме на студа за една цигара 
Просто не излизай, така ще спестиш нещо вредно и на себе си и на околните.  Peace Peace Нали целта е да се откажат колкото се може повече пушачи. Ай дано  Simple Smile
Точно това няма да стане. Всеки си решава дали да пуши или не и забраните няма да окажат влияние на това.

зимата за по цигара си обличаш палтото и излизаш извън заведението, пушиш и се връщаш.
ккакъв е проблема, че ще ти е студено?

Ми точно това правих миналата зима.  Mr. Green Нямах проблем, никакъв. Всъщност точно аз се съобразявах с желанието на непушача в компанията и ходехме в заведения за непушачи. Интересно обаче, че има и непушачи, на които явно и това, че пушачът излиза да пуши навън,  им е проблем.  Crazy И после - пушачите били претенции.
Delight31, понеже акцентираш на бременността си, да те попитам аз - след като имаш избор в момента да отидеш в заведение където се пуши или в такова, където не се пуши, къде ще отидеш? И ако се спреш на заведение за пушачи, кой ще ти е крив? Все едно аз да не обичам риба и да се натреса в рибен ресторант. Щото доста голям брой непушачи правят това, пък после другите им виновни ... И аз съм била бременна, два пъти при това, пък нито съм пушила през това време, нито пък са ми пречели пушачите.

# 438

Кажи едно де, едно нощно заведение, в което не се одимяваш, интересно ми е.
Не си кривя душата, аз след подобни посещения не се одимявам, а ми става лошо.

Бедрум например.
Остава някой да потвъри или да побързам да проверя преди първи юни. Sunglasses

Защо, какъв ти е зорът, че не може да изчакаш до 1 юни. 

# 439
  • # супернатурална #
Питам те- като виждаш подписа ми, би ли пушила в мое присъствие, в кафене на автомивка примерно??  

Задължително. Освен ако не си закачиш табелка. Няма как да гадая пълна ли си, трудна ли си. Знаеш ли една приятелка как се обиждаше, когато и отстъпваха място в автобуса поради закръгленост?

До този момент почти не съм пушила по спирки, улици и паркове. Не ме кефи. За мен това си е ритуал, който предполага маса, питие и компания. За съжаление след приемането на забраната все по-често ще ми се случва, както и на повечето пушачи. Та който преди се е дразнил от вУнята, сега пак ще се дразни. И не, няма да изгася цигарата си само защото на пейката до мен има намръщена непушачка. Аз приключих с толерантността, започвам да спазвам законите  Laughing

# 440
Имаше една бременна в третата седмица, възмущаваше се, че не й отстъпвали. Някои се опияняват от бременността си. Днес бях с внучката в един магазин, предложиха ми да мина отпред. Ми от къв зор - детето си седи кротко в количката, а хората си имат работа.

# 441
  • София
Абе да ви питам - някой не установи ли, че електронните цигари също вредяли по някакъв начин? Нещо ми се върти в главата че го съм го чела някъде.

# 442
Имаше една бременна в третата седмица, възмущаваше се, че не й отстъпвали. Някои се опияняват от бременността си. Днес бях с внучката в един магазин, предложиха ми да мина отпред. Ми от къв зор - детето си седи кротко в количката, а хората си имат работа.
Moже да са помислили, че кърмиш и бързаш да се прибереш у дома  Flutter

# 443
  • Насред хаоса
Абе да ви питам - някой не установи ли, че електронните цигари също вредяли по някакъв начин? Нещо ми се върти в главата че го съм го чела някъде.
Отначало се разсипаха да ги рекламират като абсолютно безвредни, та даже само положителни качества им приписваха. Аз като типичен Тома Неверни отказах да си взема въпреки настояването на мъжа ми, щото не вярвах, че толко хубаво е много на хубаво.  Mr. Green Впоследствие почнаха да излизат първите компромати за тях - съдържат никотин, и то в доста големи количества, съдържат диетиленгликол, нитрозамин - все неща, които си ги има и в истинските. Бонусът е, че се произвеждат в Китай, или поне по-голямата част от тях.  Mr. Green Та четох даже, че и могат да ти гръмнат в лицето, докато блажено си укротяваш (или поне се залъгваш, че укротяваш) никотиновия глад.

# 444
Moже да са помислили, че кърмиш и бързаш да се прибереш у дома  Flutter

А, то сега е модерно да се кърми навсякъде.

# 445
  • Варна

Установи, установи - тютюнопроизводителите.  Simple Smile
Важното е да си купиш цигара, консумативи и течност от лицензиран доставчик. Никотиновото съдържание ти си го избираш, има съвсем безникотинови. Изпаряваш вода, етил малтол и глицерол, аромати - всички изброени се използват се в сладкарството. Никотинът, знаем, не е канцерогенен, само е токсичен в съответни количества, които никой от нас - пушач или непушач, не поема съзнателно. Определено не е същото усещане като при обикновените цигари, няма как да бъде.

# 446
  • София
е, добре де, защо да спирам цигаррите, ако ще се тъпча с никотин? Идеята е човек да спре да пуши,  за да се оттърве от цялата гадост - психическа и физиологична зависимост, а не да замести едното с другото, и пак да е с нещо в устата и ръката.

# 447
Най после!

Е, окей, най после, ура...Да видим след цигарите какво ще запречи... Whistling ooooh!

# 448
Най после!

Е, окей, най после, ура...Да видим след цигарите какво ще запречи... Whistling ooooh!

Има това онова. Или на теб всичко от заобикалящата те реалност ти харесва?

# 449
Питам те- като виждаш подписа ми, би ли пушила в мое присъствие, в кафене на автомивка примерно?? 
Аз не зяпам хората около мен,така, че бих пушила.

doh doh Sick Sick ooooh! ooooh!, заради подобни изказвания не заслужавате да сме толерантни към вас

La Sombra, ставаще въпрос за заведенията на автомивки, които са под 50 кв.м. и всички ги направиха за пушене. След като съм бременна няма за се "тикам" в заведения за пушачи, на в горните нямам избор- или дишам дим или мръзна  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт