Най-после!

• 61 691
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 845
  • На земята, която е всъщност звезда.
винаги има начини...
ама наистина има начини и gadamer не виждам това какво точно ги интересува непушачите след като ще има милиони други места за непушачи Shocked заключва се вратата и край, ако не си член няма да влезеш.

Точно така, това за какво се обсъжда тук?  newsm78 Какво ни пука кой и къде ще се затваря да пуши с верни другари, стига да спазва закона?

# 1 846
  • Ямбол
Лиляна, ти какво смяташ, че значи???
Или аз и в къщата си не мога да пуша, а? И не мога съответно да си направя там парти?
Хайде стига сте се втелявали толкова...
А Дянков, да си гледа работата....нямало да позволи....
Благодаря за "изчерпателния" отговор!
Попитах, защото всяко място, което не е домът ти и се събират хора, става обществено, независимо дали е с членски внос или без. То става и работно или няма да се продава нищо, а само ще си стоите и ще си пушите?
И моля, не ти забранявам аз да пушиш, че да ми се нахвърляш така.
И аз съм пушач, но такива нерви не демонстрирам.

# 1 847
  • В Космоса
Днес минах покрай една детска площадка... На сенчестите пейки се бяха струпали маса майки с деца, нагъчкани една до друга - бе на много малка площ. Едната мама невъзмутимо си пафкаше цигарката и никой видимо не недоволстваше. Навяват ме няколко възможни сценариотота - или на другите непафкащи майки не им дремеше, че те и децата им вдъхват обилно тютюнев дим, или се пукаха от яд и повръщаха мислено, с идеята следобед докато отрочето спи да дойдат да позлобеят в темата. Mr. Green

# 1 848
  • Варна/Лондон
А, да, това ми е любимото-децата на площадката седят по пейките при майките си и вдишват ли вдишват.

# 1 849
  • София
Ама нали това е радостната тема!
При толкова теми по въпроса, пък само за пушачи, пък не знам какви, защо всички л***омети насам насочени?
Ще ида оттатък да ви наритам кофичките и лопатките! Flutter Laughing

Акаша, "непафкащи" е било моментно състояние.

# 1 850
винаги има начини...
ама наистина има начини и gadamer не виждам това какво точно ги интересува непушачите след като ще има милиони други места за непушачи Shocked заключва се вратата и край, ако не си член няма да влезеш.

Точно така, това за какво се обсъжда тук?  newsm78 Какво ни пука кой и къде ще се затваря да пуши с верни другари, стига да спазва закона?

Как защо? Дянков казал, че няма да го позволи и това (незнайно защо) окрилява някои от непушачите.

# 1 851
  • В Космоса
А, да, това ми е любимото-децата на площадката седят по пейките при майките си и вдишват ли вдишват.

Ми да, днес точно това ми направи впеатление 20-ина народ доста гъсто населен и доволно облъхван от дима, честно! Най-вероятно заради сянката, че беше бая жега - но факт. Wink

# 1 852
Имам чуството ,че всичко ви е наред и само цигарите са ви проблема Simple Smile ... да ви имам проблема  Mr. Green

# 1 853
  • В Космоса
Имам чуството ,че всичко ви е наред и само цигарите са ви проблема Simple Smile ... да ви имам проблема  Mr. Green

Що не се задълбочиш върху по-важните си проблеми, ами идваш тук да даваш наклон, тогаз? Laughing

# 1 854
винаги има начини...

Как защо? Дянков казал, че няма да го позволи и това (незнайно защо) окрилява някои от непушачите.

Не, това за Дянков беше написано после. Ти го включи в темата явно само да има какво да пишеш.

# 1 855

Що не се задълбочиш върху по-важните си проблеми, ами идваш тук да даваш наклон, тогаз? Laughing

Приеми че съм тук да се наслаждавам на страданието на пушачките Simple Smile
Няма нищо по гадно от вмирисана на цигари жена ... Mr. Green

# 1 856
винаги има начини...

Не, това за Дянков беше написано после. Ти го включи в темата явно само да има какво да пишеш.

Ъъ, какво съм включила?  Joy

# 1 857

Група пушачи си правят клуб по интереси. За да получиш членство в клуба плащаш членски внос. Ако не си член на клуба, не може да го посещаваш. Нещо такова са направили в държава от ЕС, но Дянков оповести, че няма да позволи такова нещо.  

Вече писах назад, и тук има вече такива клубове и никой не е питал Дянков, защото няма нужда. Това джудже много обича да се слага навсякъде (сигурно е прихванал от шефа), но какво общо има пушенето с Дянков и ведомството му освен събираемостта на глобите, в което хич ги няма? Crazy

Ъъъъ, това, Check Please, че щяло да има някакви частни клубове и дрън-дрън. А никой не го интересува в какви килери ще се свират пушачите.  

# 1 858
  • В Космоса

Приеми че съм тук да се наслаждавам на страданието на пушачките Simple Smile
Няма нищо по гадно от вмирисана на цигари жена ... Mr. Green

Да ти е насладително тогава! Peace

Иначе съм съгласна за вмирисването, но защо пренебрегваш мъжете? По-добре ли ти е мъж вмирисан на цигари? newsm78

# 1 859
Ъъъъ, това, Check Please, че щяло да има някакви частни клубове и дрън-дрън. А никой не го интересува в какви килери ще се свират пушачите.  

То се вижда, та чак чува кое дрънчи.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт