Имам и много засилена хипохондрия . Страх ме е от сериозни заболявания . От известно време имам болка в дясната плешка , от това лято се появи и болка в дясното рамо . Болката е тъпа , по скоро при движение и силно поемане на въздух като бодеж в плешката . Също последните два месеца пих два пъти антибиотик за кашлица и хрема . Пуша от 10 години , понякога имам храчки с кафяви нишки . В повечето случаи когато съм болна усещам стичане от носа към гърлото и това провокира кашлицата . Също и храчките всякаш са от там . Когато изкачвам стълби и имам по интензивно движение се изморявам доста . Бях преди месец на кръвни изследвания добре са . Преди година заради бронхит съм преглеждана и от пулмолог , правена ми е снимка не каза да ми има нещо сериозно . Побърква ме мисълта за рак на белия дроб . Баба ми по майчина линия почина от рак на белия дроб , както и дядо ми но той много пушеше . Дядо ми по бащина линия почина тази година от рак на плеврата , бил е леар много години . Та и заради това се страхувам още повече . Може ли някой да каже възможно ли е да е това или хипохондрията също ми влияе доста . Благодаря предварително !