Дали е рак на белия дроб ?

• 390
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Какво може да е ако не е това , с тези оплаквания ?
Плексит, примерно.
Но по-вероятно схващания от неправилна стойка, спане "накриво", спане в едно положение, ако не мърдаш и т.н.  Разтривки, масажи помагат да се отпусне мускулатурата.

И аз мислих за това . Сутрин съм много скована , определено не се местя и въртя много когато спя . Тази тъпа болка я имам отдавна , тя се появява периодично и периодично спира и така . Но от няколко месеца започна и рамото . И то ме боли само при движение , в покой нито плешката нито рамото ме болят . Само при движение . И плешката при поемане на дълбоко въздух .

# 16
Отиди при добър невролог. Може да е невролог, който се занимава с мануална терапия.

# 17
В интернет има много добри ортопедични възглавници.
Какъвто и лекар да смениш, ако спиш на лоша възглавница схващането няма да изчезне.
Казвам го от опит - и аз бях супер схваната докато не смених няколко възглавници и не намерих "правилната" за мен.
Пробвай първо с това преди следващото посещение при лекар.

# 18
Спрете цигарите!
Работя с онкоболни. Има и хора, които никога не са пушили и развиват рак на белите дробове, но болшинството са пушачи. Даже идват за химиотерапия и около тях се носи смрад на цигари,  пръстите пожълтели от никотина.
Аз бях страстен пушач - пушех по 2 кутии цигари на ден. Разболях се жестоко, не можех да дишам, кашлях нонстоп.
Отидох на лекар и лекарят ми каза: "Ако не спреш да пушиш, ще ти трябва кислороден апарат скоро". Сега, дали ме баламосваше (отидох при него воняща на цигари) или наистина положението беше зян - няма как да знам.
Уплаши ме много! Бях на 26 г.
Излязох от кабинета и до вратата имаше кош за смет. Извадих цигарите и запалката и ги метнах в коша. Оттогава не съм помирисвала цигара.
Факт е, обаче, че близо 7-8 години след това продължавах да сънувам, че пуша и се будех гузна. Не е чак толкова трудно - трябва просто да вземеш решението.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт