Да са ви живи и здрави и много да ви радват. 
Не разбирам, защо прави така, вместо да спи когато трябва. А сега 30 минути се мъчихме да заспим, ех, голям зор.
Навярно и факта, че я приспивах на ръце седмица две, понеже люлката на леглото се беше счупила..и сега само ме търси. Но, аз не - твърда съм.
А онази нощ към 3 часа ме събуди и аз скочих, за да я видя, а тя нашата - станала права и се държеше за решетките на леглото. Направо ми изкара ангелите
Началото на новия месец е подходящо време за, да ви дам информация за предстоящите събития, организирани с подкрепата на Ла Лече Лига. Ако имате желание и възможност, заповядайте на ЛЛЛ безплатни лекции за кърмене и захранване и на кърмачески срещи и бебешки кафета за бъдещи и настоящи майки. Програмата за месец юли по градове можете да видите на сайта на ЛЛЛ. Ако имате въпроси – може да пишете освен тук, също и в подфорума за консултации с Ла Лече Лига, или да се обадите на националния телефон на ЛЛЛ - 0888 555 385. 

. Ние напоследък ядем само таратори и салати и чат-пат скара в жегите. А за Никола пробвам периодично да приготвям нещо, но не са му любими зеленците и месото в момента. Преди по ги хапваше. Може да си кара на банани, хич не му омръзват. Харесва много и тези оризовите блокчета, за които са писали Пав и Валери.
))))Абсолютно съм сигурна ,че няма да спи в количката,всеки шум я дразни и е адски любопитна.Ама каквото такова ще го преживея някак си.Най ме е страх да не се оцвъка нещо на морето и да се чудя какво да я правя
.Айде чао за сега от мен ,че каката има нещо много важно да ми казва и на всичкото отгоре ми чета писанките)))и после ще ме изкаже на баща си.
Климс, не се тревожи за плажуващите -ще им пълни главите с пясък, ама това му е чара на морето Препоръчани теми