Режимът на Ори Хофмеклер 19

• 59 736
  • 480
  •   1
Отговори
# 435
Аелис, ами деля си го с моя приятел Simple Smile))
Нещо ме е налегнало усещане за "през просото", хем не сядам да хапна през деня, хем до коло 16 часа ям някакъв плод и вчера пак от тук нещо, от там нещо, за вечеря брускети с домати и босилек (аз, която обичам хляб, се чувствах доста съвестно, че вечерям основно това, ама на гости бях). И спорта ми липсва и изобщо преди почивката не ядях нищо през деня, бях мотивирана и имах ефект. Нещо не искам така, защото имаше резултат преди две седмици, а не съм имала някакъв ефект от усилията си от доста време, може би година и бях доста щастлива. Хем не мислех за хапване, хем си хапвах когато дойде вечерята, мотивирана че и с резултати. Тябва пак да се понадъхам някак си.

# 436
  • гр. София
Здравейте!  bouquet
Мои приятелки се хранят подобно на режимът на Ори, и определено губят килограми. Реших и аз да пробвам  Mr. Green Не знам колко ще се справя, за пръв път няма да ям през деня  Laughing
Имам един въпрос: мислите ли, че сутрин може да се пие кафе с кокосово масло (не много)? Аз съм голяма фенка на НВ-ВМХ, но пусто не съм дораснала да откажа всички въглехидрати. Rolling Eyes При опитите да спазвам високо мазнинното хранене, свикнах да пия кафето с кокосово масло и много ми харесва, пък и ме държи сита поне 4-5 часа. Това определено ще ми помогне за да ми е спокойна душичката поне за старта на деня  Laughing

# 437
  • Пазарджик/Лондон
Госпожица Дух, късметлийка си ти Hug. Моят мъж не обича сладко, отказа да ми помогне вчера с едни понички Rolling Eyes. Много обичам брускети и не виждам проблем да си ги хапнеш на вечеря, само нещо с протеин не е лошо да добавиш. За надъхването - и за мен е важно, та моето надъхване е, че мога да си хапна всичко, само трябва да дочакам вечерята Crazy. Само първите няколко дни се изпитва глад през деня, затова е позволено варено яйце или нискомслено кисело мляко. След това няма глад през деня, но е хубаво добре да се хапне на вечеря. На мен чая много ми помага през деня, пия и много вода. Друго, което правя за да не посягам към храна през деня е следното: от всичко, което си харесам за хапване през деня, си заделям за вечеря и така не изпускам нищо Rolling Eyes.

Silvanka_, Ори разрешава само свежи плодове и зеленчуци през деня, а през адаптационният период и малко чисти протеини. Опита с диетите ми обаче показва, че ако обичаш нещо много, не бива да се отказваш от него. Тук в темата сме имали момичета, които си слагаха по малко сметана или мляко в кафето и пак имаха резултати. Така че моят съвет е да си пиеш кафето както си го обичаш и да следиш кантара Hug. Ако усещащ глад през деня - пий кафе, чай, може и варено яйце или малко нискомаслено кисело мляко да хапнеш Wink.
Я кажи нещо повече за твоите приятелки - кога и какво хапват, може да научим някой трик от тях?

spring_queen, как върви при теб?

Да ви попитам - вие колко често се теглите?
Аз всяка сутрин - знам, че е по-добре веднъж седмично, ама не мога. Само сега на почивката съм в неведение, ама то оставаше и кантара да помъкна с мен Joy.

Аууу, цял роман написах, спирам.
Днес ни е последен ден на моренцето, утре си заминаваме Cry.
Ставам, че скъпият ме чака да ходим на плажа Rolling Eyes.

Хубав ден в пожелавам bouquet!

# 438
  • гр. София
Аелис, благодаря за отговора и подкрепата!  Hug
За сега ще пия кафето с кокосово масло, пък както казваш ти, ще следя кантара. Аз се меря в работата когато се сетя, може би веднъж в седмицата. Хич не се разбирам с този кантар  ooooh! Naughty
От опит знам, че всеки ден да се теглиш е вредно за психиката, всички знаем, че +/- 2кг хич не може да се възприемат като нещо сериозно и точно за това не виждам защо всеки ден трябва да си причинявам този стрес. Поне за мен е така.
Моите приятелки цял ден нищо не ядат, вечер хапнат малко, защото вече са прегладняли, но пък не следват никакъв ред какво ядат. Но пък имам 2 от тях, които пийват биричка вечер с храната ( та и след вечерята) и въпреки това си свалят. Не ги е срам, начи  Laughing

# 439
Аелис, не ме питай....срам и позор. Embarassed Embarassed Не знам какво ми стана вчера ама от всичко по много си хапнах през деня....така де, режим нямаше. Embarassed Останах сама вкъщи и от чудене какво да правя, ядях. Ще го карам внимателно днес, вечерята ще гледам да е повече салата. Колкото до кантара, изпитвам някакъв ужас да се кача на него. Tired Днес уж щях да се тегля ама няма да я бъде, утре ще се притегля. На обиколки почти всеки ден се измервам ама няма никакъв напредък още. Whistling

Silvanka_, успех с режима. Hug Аз моето кафе сега си го пия с мляко, преди си взимах и аз кокосово/бадемово мляко и много ми харесваше. Няма да е зле пак да започна да си взимам растително мляко. През деня на мен лично ми е по-лесно да не ям, но вечер....трансформирам се в ламя Tired Embarassed

# 440
Аелис, моят приятел много спортува и понякога си позволяваме такива неща. Той като цяло се храни доста здравословно. Когато се запознахме, аз бях по така с храненето, сега малко обърнахме нещата. Брускетите не бяха проблема, проблем беше че отидох да видя мама, а знаеш - при мама е най-сладко, та хапнах малко от техните неща. Няколко хапки, но пак не е по режима. Днес правих йога, излизах с кучето е плснината и съм яла една нектарина, няколко корнишона и късче натурален кокос. Смятам ако много огладнея следобяд - пак няколко корнишона. Имам и един доста не сладък пъпеш, може би ще го разбия на смути и ще изпия и него.

Silvanka - аз го пия с малко мляко, но и малко мускавадо - кафява, морка натурална захар. Зная, че не е по правилото, обаче съм с ниско кръвно, нямам кафе машина и го правя на кафеварка, доста ми е горчиво и това е компромисен вариант. Днес опитах с малко кокосова сметана, вместо прясно мляко - бива. Отслабвам и с млякото в кафето, но няколко капки.

Относно млякото, аз съм си правила кокосово мляко - не става за кафето, ползвам го за супи и други неща, но за кафето нещо не става, както трябва. 
Ох и аз се меря прекалено често и сега ще опитам да не го правя толкова.
Хубав ден момичета, радвам се, че има още хора които опитват да хапват така Simple Smile)

# 441
  • Пазарджик/Лондон
Silvanka_, абсолютно права си за кантара, теглото варира и ако се теглиш всеки ден това може да те психира, ама аз така съм си свикнала и не ми влияе на настроението, даже ако видя плюс се амбицирам да съм по- режимна Crazy. Браво на приятелките ти, ще са ти стимул Wink. Аз бира не обичам, то и алкохол сигурно пия веднъж в годината, но пък компенсирам със сладко и тестено Embarassed.

spring_queen, не се ядосвай, има и такива дни - по-назад в темите ги наричахме дни за раздвижване на метаболизма ( съкратено ДРМ Joy). Та идеята е да има такива дни от време на време та да "излъжеш" тялото ти, че не е на диета. Ще имаш плюс, което си е задържана вода, която след един-два режимни дни няма да я има. Ако се теглиш веднъж седмично няма и да забележиш плюса Wink. Така че било каквото било, раздвижила си си метаболизма Wink. За обиколките - утре се прибираме и ще питам откъде да си купя шивашки метър, че и аз да си следя обиколките Rolling Eyes. Ох, това с ламята вечер ми е много познато - през деня даже и не поглеждам храна, но вечер направо не знам къде побирам всичкото това нещо...

Госпожица Дух, браво на твоя приятел, ще си имаш компания в здравословното хранене Hug. Скъпият не спортува и яде каквото си иска и когато си поиска, но работата му е доста натоварваща физически и си изглежда супер Flutter.Оооо, при мама няма диети - аз не бях виждала моята една година, добре, че я видях на вечеря - голямо хапване падна Wink.

Утре напускаме моренцето Sad. После още няколко дни в БГ и на 31.08 се прибираме, че малката е на у-ще от 04.09 и трябва да се приготвим.

До момента съм на една праскова, след час и половина ще отварям прозореца newsm68.

Приятна вечер ви пожелавам bouquet!

# 442
Аелис, дано само да не ми става навик с това раздвижване на метаболизма. Joy За утре още се чудя дали да се кача на кантара...малко ме е страх. Tired Sad Най-много да се депресирам още повече. #Crazy Бях си слабичка до юни месец, прибрах се вкъщи при мама и айдее за един месец качих 4 килца ooooh! ooooh!

Silvanka_ и аз съм съгласна с това за кантара. Лично аз се психирам всеки път като се кача на него, без значение колко време е минало. Tired Но пък като покаже минус, така се мотивирам, че чак апетита ми изчезва напълно. Grinning Grinning

Днес хапнах диня, а за вечеря имаше мусака....малко ги смесвам въглехидратите с протеините ама да си призная рядко ги спазвам правилата и пак си има резултат. Въпроса е да се владея колко и какво ям, че иначе минуси на кукуво лято ще видя. Embarassed Tired
Утре ще гледам да направя и тренировка. В последните няколки дни много ме мързи да тренирам. Днес само 150 клека съм направила.  Crazy Tired Обмислям дали да не направя бягане на място за 20-30 минути.

# 443
Здравейте! bouquet Момичета, престраших се и се качих на кантара....все на същите килца си седя. На обиколки също не съм се променила. Tired Cry Cry Днес съм на 3 праскови и две кафета. За вечеря салата от краставица, домат, печени пиперки и малко кашкавал. Три часа след вечерята бях гладна като вълк и се задоволих с домат и малко кашкавал. Видяло се е, че трябва да се огранича малко повечко ама важното е резултати да има. Пък и след месец като ме грабне университета хич няма да ми остава време за ядене и ще се вталя. При вас как върви? Някоя да се похвали с минусче?

# 444
  • Пазарджик/Лондон
 spring_queen , аз с минусче не мога да се похваля, само с плюсче Sad. То се и очакваше де, след толкова ядене.... От утре съм сериозна Flutter.

Прибрахме се от морето, до четвъртък ще ми е много трудно да съм режимна, че все имам срещи / и през деня, и вечер, и все на едни такива местенца с нережимности в менюто....В четвъртък летим и после режима ще е песен Flutter.

# 445
Аелис, хич не го мисли режима сега. Hug  Отпусни се и се забавлявй, хапвай си каквото ти се хапва. Все пак трябва и да си угаждаме малко. Режима все ще го започнеш.
Тази сутрин се качих на кантара отново и след вчерашния салатен ден съм  -1 кг. Но не бързам да се радвам, все пак сваленото е вода. Ако след седмица съм с още едно килце надолу ще е супер. Днес съм на капучино и кафе. Ще си направя саладка с кашкавалче и може яйце да си сваря.

# 446
  • Пазарджик/Лондон
spring_queen, така си е, има време за режими, а в БГ си идвам веднъж годишно, така че разпускам максимално без угризения Crazy. Много се радвам на минуса ти, вода не вода друго е да видиш по- малка цифра на кантара Wink.

Silvanka_,Госпожица Дух - как върви режима при вас?

Нарисуваха ми ноктите днес, гледам си ги цял ден Crazy.

Хубава вечер ви пожелавам bouquet!

# 447
Ами аз съм командировка, седнахме с колегите и за обяд си взех салата шопска и таратор, следобяд изядох две праскови, вечерях шопска салата, зеленчуци на сач и картофи някакви. Не е Ори, но бива. Мотивирана съм и ще опитам вече да гладувам през деня. Дори четох днес пак правилата на интервално хранене и на войнската диета

# 448
Госпожица Дух, ако питаш мен си се хранила много добре, здравословно и нискокалорично.  Hug
Няма да е зле и аз да си припомня правилата. Grinning

С вчерашната саладка за вечеря имаше печено пиле и една филийка хляб. Днес започнах деня си с 2 големи чаши вода и кафе с малко мляко. За сега глад не изпитвам, но ако вземе да свири цигулката ще се натъпча с диня. Joy Tired Вечерята още не съм я планирала, но със сигурност ще има пресни зеленчуци....може от вчерашното поле да похапна пак.
Утре обаче ще ходя с нашите на почивчица към Велинград за 4 дена. Там надявам се да не съгрешавам. Praynig Задължително ще си поръчвам салата. Rolling Eyes
Хайде мацки, прекрасен ден от мен! bouquet Hug

# 449
  • Пазарджик/Лондон
Госпожица Дух , аз ако мога да хапвам така, както ти си хапвала, ще се вталя за нула време. Ама пусто сладко все ме проваля, трябва да превъзпитам хранителните си навици Embarassed.

spring_queen, била съм във Велиград преди повече от 20 години, по- точно в един комплекс наречен Велина - много хубаво беше. Приятно прекарване Hug.

И аз съм на кафе и вода до момента, то не се очертава да успея да хапна преди 17:00, че търча по задачки - нали ни е последен ден.
Не знам още каква ще ми е вечерята, ще излизам с приятелка та ще видим какво има в менюто.

Хубав ден bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт